tüp bebekte düşük yapıp kürtajdan sonra normal yolla hamile kalan varmı

margaritha

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
429
1
296
43
İstanbul
kürtajdan sonra hamılelık şansı artıyormuş diyolar peki tüp bebektedemi aynı yaşayan arkadaşlar mucizenızı paylaşırmısınız

kürtajdan sonra hamılelık şansı artıyormuş diyolar peki tüp bebektedemi aynı yaşayan arkadaşlar mucizenızı paylaşırmısınız

canım ya başına gelenleri okudum ve çok üzüldüm ama zaten ilk 3 ayda genetik sorunu olanlar düşüyo.sen hiç üzülme her tüp bebekten sonra kendiliğinden olma şansı artıyo.sanıyorum sizinde açıklanamayan infertiliteydi.aslında ALLAH c.c. ol dedikten sonra önünde hiç bir engel duramaz.demek ki daha vakit saat gelmemiş.biliyorum çok zor beklemek ama sen gene de kendini fazla üzme olur mu.bende 2.denememden sonra neler çektim bilirim ne kadar zor olduğunu.ama gene de yıpratma kendini.olacak o ,sadece vakti var.öpüyorum çok.

margaritha canım şimdi haberim oldu; çok geçmiş olsun arkadaşım.çok üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır; çok üzücü gerçekten insanın umutlarını böyle yitirmesi ama bunda da vardır bi hayır arkadaşım belki başka sağlık problemleri oluşurdu; Rabbim böyle uygun görmüş ama inşallah en kısa zamanda kendiliğinden sağlıklı şekilde hamile kalırsın arkadaşım...

çok sağolun arkadaşlar hala kendımı toparlayamadım çok üzücü kendımı avutucu şeyler arıyorum mucizeler peşindeyım işte Allah büyük yıne yüzümüzü güldürcek elbet :Saruboceq:

canım şimdi gördüm yazılarını.çok geçmiş olsun.insan böyle durumlarda ne diyeceğini bilemiyor.hiç olmadığını görmekten çok daha kötü bilirim, olupta kaybetmesi.inşallah dilediğin mucizene çok yakın zamanda kavuşursun canım

canım cok sagol aynen dedıgın gıbı 2 negatıf sonuç aldıgımda bıle bu kadar yıkılmamıstım çünkü o zaman bılmıyodum hiçbişey şimdi fizyolojık izler arıyodum vucudumda bılıyodumkı içimde benle yasayan minicikte olsa bişey var çok zormuş ya hayırlısı böyleymiş ne dıyım söz bulamıyorumkı

çok sağolun arkadaşlar hala kendımı toparlayamadım çok üzücü kendımı avutucu şeyler arıyorum mucizeler peşindeyım işte Allah büyük yıne yüzümüzü güldürcek elbet :Saruboceq:

canım slm bende okumuştum ve duymuştum tüpten sonra şans artıyomuş gebelik için ben hamile kaldım düşük yaptım ama hala kanamam devam ediyor dedigin gibi umut arıyoruz olumlu kelimeler mucizeler gibi çook zor bunu biliyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum benimkisi çok yeni sen ne zaman kaybettin allah hepimize kolaylık versin

canım geçmiş olsun ben 21 ınde gecen pazartesı kaybettım kürtaj oldum ama sonrasında kanamam leke tarzında oldu kahve gıbı tuhaf bı renk sen kurtaj oldunmu pekı neden hala kanaman var gerce 1 hafta olurmuş kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…