tüp bebekte düsük

kocak68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
9
0
86
Almanya
ben tüp bebek tedavisi gördüm ve ikinci seferinde gebe kaldim su an iki bucuk haftalik simdi cevremdeki kisiler sürekli yatmami söylüyorlar tüp bebek cabuk düser diyorlar bu konuda bilgisi olan varmi beni aydinlatirsaniz sevinirim

hayırlı olsuun,sağlıkla büyüt inşallah.benim dr um tüp bebeklerin diğer bebeklerden bir farkı olmadığını söylemişti.her hamilelikte ilk 3 ayın riski varmış ve düşüklerin çoğu da bu süreçte gerçekleşiyormuş.tüm gebeliklerde ilk 3 ay riskliymiş yaniii.umarım yardımcı olabilmişimdir.

Hayirli olsun canim.
Bence bebegin hareketlerini hissedene kadar cok dikkatli ol.Cunku oldukca zor elde edebiliyoruz bu bebekleri.Benim 3 asilamam ve iki tup bebegim negatif mesela.birinci kalite embriyo elde edilmesine ve 3 tane konmasina ragmen.Bunun yaninda da cokta evham yapma.Rahat olmaya calis.Hayirlisiya bebegine kavusursun saglikla insallah

cok tesekür ederim yardim severliginize bir sorum daha olacakti benim yumurtaliklarima kasiklarima arada bir sanci giriyor ve gögüslerim sürekli agriyor normalmi aceba

normal canım bu aralar.dayanamayacak kadar veya sürekli değilse.bende 7haftalık hamileyim bana da oluyor ara ara.ayrıca tüp bebek çabuk düşer falan alakası yok çünkü normal gebelikten hiçbir farkı yok döllendikten sonra...

Kocak Selam,
Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Tüp bebek implante olduktan sonra normal bir gebelikten hiçbir farkı olmuyor. Yani eğer gebelik tanın koyulmuşsa, kalp atışları duyulmuşsa kendine yasak koyma bence. Tabii ki normal gebelere yasak olan şeyler sana da yasak. :)
kasıklarda, yumurtalıklarda ani kasilma ve ağrılar da çok normal, endişelenmeyi bırak bence de gebeliğin tadını çıkar ...
Sevgiler

Hayirli olsun canim.
Bence bebegin hareketlerini hissedene kadar cok dikkatli ol.Cunku oldukca zor elde edebiliyoruz bu bebekleri.Benim 3 asilamam ve iki tup bebegim negatif mesela.birinci kalite embriyo elde edilmesine ve 3 tane konmasina ragmen.Bunun yaninda da cokta evham yapma.Rahat olmaya calis.Hayirlisiya bebegine kavusursun saglikla insallah

merhaba
kusura bakma senin durumla benim durumun aynı galiba benimde 3 aşılamam ne 2 tüp bebeğim negatif.
embriyolar oldukça kaliteli olmasına rağmen ,benim eşimde yada bende sorun yok gayet sağlıklıyız neyse dr ve yaptığım araştırmada 3 tüp bebek denemsinde başarı yakalam şansı yüksekmiş 3. ne zaman deneyeceksin yada düşünüyormusun?

:emir_bebek:
ben tüp bebek tedavisi gördüm ve ikinci seferinde gebe kaldim su an iki bucuk haftalik simdi cevremdeki kisiler sürekli yatmami söylüyorlar tüp bebek cabuk düser diyorlar bu konuda bilgisi olan varmi beni aydinlatirsaniz sevinirim
:emir_bebek:
Evet kesinlikle sürekli kendini kollamalısın, ben devlet memuru idim ve doktorum düşük olabilir diye 9 ayı raporlu geçirdim, iş yapmadım yemek yedim oturdum, yattım ve bir kızım oldu şimdi 6 yaşında:teytey::hooray:

hayirli ugurlu olsun kocak allah tamamina erdirsin
anladigim kadariyla aksaraylisin tanisalim:))))

Canım merhaba bende bu ay microenjeksiyon yaptırdım.24'de ilk test günüm. Ben işlemden önce embriyolog la görüştüm eğer hamile kalırsam düşük ihtimali nedir dedim. Bana verdigi cevaplar çok mantıklıydı.embriyologumun bir erkek çocugu varmış normal yollardan ve bir bebek daha istemiş ama 3 defa düşük yapmış. ve şunuda söyledi düşen bebeklerin çogu saglıksızdır dedi.Doğal yolla oluşan gebelikler ne kadar düşük riski taşıyor ise tüp bebek gebeliklerindeki risk de aynıdır.İçini ferah tut dua et allah hepimizin yardımcısı olsunyerimseniben

kocak senin bebiş dondurulmuş embriyo mu?eğer öyleyse tedavi sürecin nasıldı?adetten kaç gün sonra transfer yapıldı?bilgilendirir misin?

merhaba canlarim sonunda kizima kavustum su an bir bucuk aylik cok güzel bir duygu allahim isteyen herkese versin insallah

merhaba canlarim sonunda kizima kavustum su an bir bucuk aylik cok güzel bir duygu allahim isteyen herkese versin insallah

tebrikler arkadaşım allah tamamınada erdirsin inşallah senin sıkıntılarını şu an bende çekiyorum ağrılar ağrılar ne zaman biter senin hala şikayetlerin oluyormu

hayir agrilarim yok ama tedavide ve hamilelikte hafif agrim vardi doktorum normal oldugunu söyledi ama cok hafif agrilardi benimkisi anlasilan seninki cok sidetli agrilar doktoruna danistinmi?

Bende 2. tüp bebek denememde hamile kaldım ama 3 haftalıkken kaybettim. Benim tavsiyem kendinizi yormayın ve fırsat buldukca yatarak dinlenin

cnm öncelikle hayırlı uğuırluu olsun rabbim nazrlardan saklasın:nazar: düşük olma ihtimalinin tüp olmasıyla hiç bir alkaıs yok normal gebelikteki düşük derecesi neyse bundada aynı şu insanların saçma sapan bilinçsiz yorumları beni çok kızdırıyorrr. ama tabiki sen ilk 4 ay çok dikkatt et sonuçta biz bu bebeişlerii çok zorluklardan sonra kavuştukk ama lütfen rahat ol rabbim herşeyin hayırlsıını nasip eder...

bnde 4 haftalik gebeyim tup bebekle. cuma gunu ozel doktora gittim kese olusmus..benm sorum bugun esim carsiya gitti arkasindan yetismek icin baya hizli yurudum hatta biraz kostum yani 2 ssat telasli gecmistir simdi eve geldim felaket terlemisim ve kasigimin iki tarafindada belimdede agri var bisey olmusmudur hatta gogus agrim da yok oldu gibi

bnde 4 haftalik gebeyim tup bebekle. cuma gunu ozel doktora gittim kese olusmus..benm sorum bugun esim carsiya gitti arkasindan yetismek icin baya hizli yurudum hatta biraz kostum yani 2 ssat telasli gecmistir simdi eve geldim felaket terlemisim ve kasigimin iki tarafindada belimdede agri var bisey olmusmudur hatta gogus agrim da yok oldu gibi

Back
X