Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim.
Bence bebegin hareketlerini hissedene kadar cok dikkatli ol.Cunku oldukca zor elde edebiliyoruz bu bebekleri.Benim 3 asilamam ve iki tup bebegim negatif mesela.birinci kalite embriyo elde edilmesine ve 3 tane konmasina ragmen.Bunun yaninda da cokta evham yapma.Rahat olmaya calis.Hayirlisiya bebegine kavusursun saglikla insallah
ben tüp bebek tedavisi gördüm ve ikinci seferinde gebe kaldim su an iki bucuk haftalik simdi cevremdeki kisiler sürekli yatmami söylüyorlar tüp bebek cabuk düser diyorlar bu konuda bilgisi olan varmi beni aydinlatirsaniz sevinirim
ben tüp bebek tedavisi gördüm ve ikinci seferinde gebe kaldim su an iki bucuk haftalik simdi cevremdeki kisiler sürekli yatmami söylüyorlar tüp bebek cabuk düser diyorlar bu konuda bilgisi olan varmi beni aydinlatirsaniz sevinirim
merhaba canlarim sonunda kizima kavustum su an bir bucuk aylik cok güzel bir duygu allahim isteyen herkese versin insallah