Temmuz 3’cü gün tranfer yapıldı.
12. gün sonra ters yaptık pozitif şimdi ben 2 haftalık mi hamile oluyorum yoksa 5 haftalık mı internetten bakıyorum 5 haftalık diyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler
12. gün sonra ters yaptık pozitif şimdi ben 2 haftalık mi hamile oluyorum yoksa 5 haftalık mı internetten bakıyorum 5 haftalık diyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler
Adet tarihinize göre hesaplanıyor once. Daha sonra zaten doktorunuz ultrason ölçümlerine göre de hesaplıyor. Transfer tarihine göre değil yani. Tebrik ederim ❤
Google da gebelik tarihi hesaplama siteleri var, embriyonun kac gunluk oldugunu ve transfer tarihini giriyorsun o hesapliyor. Herkesin transfer tarihi rahim kalinligina gore ve hormonlara gore ayarlandigi icin tup bebekte adet tarihi tutmuyor her zaman. Bebegin gelişimini en net bu tarihle ölçersin.
Orn: 5 gunluk embriyo ise blastokist giriyorsun, transfer tarihini giriyorsun.
Adet tarihinize göre hesaplanıyor once. Daha sonra zaten doktorunuz ultrason ölçümlerine göre de hesaplıyor. Transfer tarihine göre değil yani. Tebrik ederim ❤
eğer 5. gün embriyosuysa adet tarihinin üstüne 5 gün geri gidiyorsun 3. günse 3 gün geri gidiyorsun benim 13 mayıstı sat doktorum 8 mayıs olarak hesaplıyor yani sana transfer edilen embriyo 20 günlük gebeliğe denk geliyor karışık ama böyle oluyor