- Emoji Skoru
- 46
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Tupbebekyolundahepberaber
Ayyy çok heyecanlı bize de haber verinDün betam 574 çıktı çok şükür yarın tekrardan vereceğim prolutex iğnem günde 2 defa oldu tekrardan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok heyecanlı bize de haber verinDün betam 574 çıktı çok şükür yarın tekrardan vereceğim prolutex iğnem günde 2 defa oldu tekrardan
Yaaa benimde 7.günüm ama ben daha test yapmadım. İlk denemem açıkçası oranıda da bilmiyorum. Ama sana dua etmek için geldim. İnşallah çok güzel bir sonuç olmuştur. 2 gün sonraki daha güzel gelirHerkese hayırlı akşamlar Rabbim herkesin gönlüne göre versin 11 aralıkta transferimiz oldu bugün transfer hariç 7nci gün dayanamadım kan testi verdim 38.25 çıktı heyecandan duramıyorum iyi mi kötü mü anlamadım acil help
İyi bence değeriniz o zaten katlanarak artmaya devam ederHerkese hayırlı akşamlar Rabbim herkesin gönlüne göre versin 11 aralıkta transferimiz oldu bugün transfer hariç 7nci gün dayanamadım kan testi verdim 38.25 çıktı heyecandan duramıyorum iyi mi kötü mü anlamadım acil help
İnşallah cümlemize inşallah ama ben hala idrak edemiyorum iyi mi kötü mü diye Bizim de ilk transfer 6.gün embriyosu tek embriyo transferi 7.nci güne göre iyi galiba bu değer yada öyle olmasını istiyorumYaaa benimde 7.günüm ama ben daha test yapmadım. İlk denemem açıkçası oranıda da bilmiyorum. Ama sana dua etmek için geldim. İnşallah çok güzel bir sonuç olmuştur. 2 gün sonraki daha güzel gelir![]()
Bence şuan çıkan sonuca takılma önemli olan artışı. İnşallah çok güzel artar rabbim nasip ederİnşallah cümlemize inşallah ama ben hala idrak edemiyorum iyi mi kötü mü diye Bizim de ilk transfer 6.gün embriyosu tek embriyo transferi 7.nci güne göre iyi galiba bu değer yada öyle olmasını istiyorum![]()
Sonucum çıktı 1365 bugunde hafta içi kese muaynesi olacagımm 1500 olunca kese muaynesini oluyormuşAyyy çok heyecanlı bize de haber verin
Benim de 5. Gün embriyosu 6. Gün 20 çıkmıştı değeriniz gayet iyi benceHerkese hayırlı akşamlar Rabbim herkesin gönlüne göre versin 11 aralıkta transferimiz oldu bugün transfer hariç 7nci gün dayanamadım kan testi verdim 38.25 çıktı heyecandan duramıyorum iyi mi kötü mü anlamadım acil help
Merhaba gayet iyi benimde 7.gün 28 çıktı bugün tekrar artışa bakacağız umarım güzel haberler alırızHerkese hayırlı akşamlar Rabbim herkesin gönlüne göre versin 11 aralıkta transferimiz oldu bugün transfer hariç 7nci gün dayanamadım kan testi verdim 38.25 çıktı heyecandan duramıyorum iyi mi kötü mü anlamadım acil help
Bir sonra ki değeriniz kaçtı acabaBenim de 5. Gün embriyosu 6. Gün 20 çıkmıştı değeriniz gayet iyi bence![]()
20-83-170 şeklinde gitti , test günüm 170ti (2 saat erken vermiştim) . İnşallah sizinde güzelce artarBir sonra ki değeriniz kaçtı acaba
Merhaba kese muaynesi için kaçıncı günde gidiceksiniz20-83-170 şeklinde gitti , test günüm 170ti (2 saat erken vermiştim) . İnşallah sizinde güzelce artar![]()
5+0 dı gittiğimde , 6. Haftada da kalp atışı duydukMerhaba kese muaynesi için kaçıncı günde gidiceksiniz
Hayırlı olsun inşallah5+0 dı gittiğimde , 6. Haftada da kalp atışı duyduk![]()
Mutlaka haber veririm ama anlayamadım 19 gün olmuş mu oluyor benim 6.gün embriyosuydu saç vardı derken neyi kastetinizŞimdi hesapladım da T+19muş benim gittiğimde de kese ve içinde yolk saç vardı görürsünüz siz de inşallah bana da haber verin![]()
Yolk sac saç değil yanlış yazmışımMutlaka haber veririm ama anlayamadım 19 gün olmuş mu oluyor benim 6.gün embriyosuydu saç vardı derken neyi kastetiniz![]()
Evet 19 gün sonrasıymış yani transfer sonrası +19 diye yazıyoruz kısacaMutlaka haber veririm ama anlayamadım 19 gün olmuş mu oluyor benim 6.gün embriyosuydu saç vardı derken neyi kastetiniz![]()
13 aralıkta 62 çıktı 15 te 88 17 574 19 da 1365 çıktı doktor 1500 olunca kese muaynesi olabilirsn dedi yarın gidicez bakalım inşallah görünür birşeyler siz karından mı baktırdınz yoksa vajinal muayne mi ?Evet 19 gün sonrasıymış yani transfer sonrası +19 diye yazıyoruz kısaca