tup bebekte geri sayim basladi .kimler bizimle. ..

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.138
Merhaba bugun arkadasimin 6.gunu cook heycanli bu topigi acmami istedi bende gelecek ay basliyacam hayirlisiyla...
O belirtilerini soyluyecek ben yazacam...hayirli Haber aliriz insallah herkese umut olur..

hayırlı olsun sanada arkadasınada ısteyen herke ıclerındede ben pozıtıf sonuclar alalım ınsalallah

Selam benimde transferimin 3.gunu bugun..herkese hayirli sonuclar nasip olur insallah..arkadasinizin ne gibi belirtileri var acaba?ben kullandigim ilaclara bagliyorum bazilarini..

Selam benimde transferimin 3.gunu bugun..herkese hayirli sonuclar nasip olur insallah..arkadasinizin ne gibi belirtileri var acaba?ben kullandigim ilaclara bagliyorum bazilarini..

Ayy. Ne guzel canım arkadasım. Bugun 7 gunune girdi..
Doktor teli fazla tasıma. Demiş oda telden nete grdıgı icin grmyr kadınlar kulubune o yuzden Ben actım..

Kasık agrısı.
Karın şişligi.
İştahı baya acılmıs..

Rabbim hayırlı haber almanız dilegiyle..

bend ehıc belırtı yok ara ara kasıgıma agrı gırıyor bıde elım ayagım buz gıbı başka hıc bısey yok korkuyorum tutunmadımı dıye

Canim sagolasin..bende yattigim yerden giriyorum nete..kasik agrisi siskinlik bendede var..2.5litre su iciyorum gunde ve kullanilan ilaclarinda yan etkileri var..arkadasinizda hep yatiyor mu..ben arada kalkip dolasiyorumda..

Merhaba sizin ne zaman test tarihiniz?hepimizde o korku var arkadasim..insan ne yapacagini nasil hareket edecegini sasiriyor cidden..Allah yardimcimiz olsun..insallah olumlu sonuc aliriz bizde..

Merhaba sizin ne zaman test tarihiniz?hepimizde o korku var arkadasim..insan ne yapacagini nasil hareket edecegini sasiriyor cidden..Allah yardimcimiz olsun..insallah olumlu sonuc aliriz bizde..
25 şubat test tarıhım allah hepmızın yuzunu guldursun pozıtıf sonuçlar alalım inşallah havalarda fena ıgne yptırmaya korka korka gıdıyorum valla

E
Canim sagolasin..bende yattigim yerden giriyorum nete..kasik agrisi siskinlik bendede var..2.5litre su iciyorum gunde ve kullanilan ilaclarinda yan etkileri var..arkadasinizda hep yatiyor mu..ben arada kalkip dolasiyorumda..[/QUOTE

Evet cnm hep yatyr hic klkmyor...
2.5 litre Seni Aynen icyr bakalım hayorlosıyla guzel haberi duyarız İnşallah.

bend ehıc belırtı yok ara ara kasıgıma agrı gırıyor bıde elım ayagım buz gıbı başka hıc bısey yok korkuyorum tutunmadımı dıye
BUlutefe,ayakların buz kesmesi hamilelik belirtisidir benim hamileyken Böyle olmustu..

Benimde 24 Şubat test günüm dün evde sıcaktan bunalım ayaklarım buz gıbıydı sen duyunca heveslendım sımdı ınsaAllah herkes bebeklerine kavuşur en zoru beklemek gercekten

Benimde 24 Şubat test günüm dün evde sıcaktan bunalım ayaklarım buz gıbıydı sen duyunca heveslendım sımdı ınsaAllah herkes bebeklerine kavuşur en zoru beklemek gercekten
Sunun surasinda 4 gunun kalmis ...hadi hayirlisi canim yaa bizimde bugun 10.gunumuz ...
Evet 2 gun adetim gecikmisti ..allahim ayaklarimi sariyorum soguk.corab giyiyordum resmen donuyorlardi megerse hamileydim ...insallah sizdede oyledir..

Ben ohss olduğum ıcın dün doktorum test yaptırın ve pozitif çıktı şükürler olsun verene bıraz sıkıntılı geçiyo ama olsun 9 yıl sonra oldu ya Allah herkese nasip etsin ve hıc belirti felan olmadı sadece ohss oldum

Ben ohss olduğum ıcın dün doktorum test yaptırın ve pozitif çıktı şükürler olsun verene bıraz sıkıntılı geçiyo ama olsun 9 yıl sonra oldu ya Allah herkese nasip etsin ve hıc belirti felan olmadı sadece ohss oldum
Ohhhh caniimmm ne mutlu sanaaa inanmiyorum bugun ne guzel haberler aliyorum.
Biz bugun test yaptik silik cizgi gorduk yarin kan tahlili yapcz bakalim.
rabbim kucagina almayi nasip etsin canim..
kacinci denemendi ..ilk gebeliginmi?

X