Tüp Bebekte Hipnoz & Meditasyon Tekniklerini Kullananlar

Happynews

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
101
9
66
İstanbul
Arkadaşlar selam,

Tüp bebek serüvenimizde hipnoz ve meditasyon tekniklerinden faydalanan var mı ? Ben 2 hafta sonra başlıyorum, bu konuda deneyimlerimizi burda yazarız diye düşündüm.

Sevgiler,

Happy

merhaba happy:),
ben çok ilgiliyim bu konularla , hipnoz değil ama sürekli meditasyon yaparım,

geçen sene metin hara ya gitmiştim o daha farklı bir insan , insanagüven.com sitesinden bak sende,
sufi nefesi ile başlayıp beyin dalgalarını nasıl alfadan betaya geçiririz, zihnimizdeki objelere ve vizyonlara nasıl dokunuruz, sevgi ve beyin gücü ile nasıl enerjileri hareket ettiriz diye birtakım çalışmaları var, şimdi onun ilüzyonu aşmak adında 4 gun sürecek olan seminerine katılacağım,

sen neye başlıyorsun ?

merhaba happy:),
ben çok ilgiliyim bu konularla , hipnoz değil ama sürekli meditasyon yaparım,

geçen sene metin hara ya gitmiştim o daha farklı bir insan , insanagüven.com sitesinden bak sende,
sufi nefesi ile başlayıp beyin dalgalarını nasıl alfadan betaya geçiririz, zihnimizdeki objelere ve vizyonlara nasıl dokunuruz, sevgi ve beyin gücü ile nasıl enerjileri hareket ettiriz diye birtakım çalışmaları var, şimdi onun ilüzyonu aşmak adında 4 gun sürecek olan seminerine katılacağım,

sen neye başlıyorsun ?

Harika bu konuda bilgili birini buldum sonunda :) bu seminer nerde ? seminerle ilgili bilgi alabilir miyim ? fiyatı falan ?
Ben seda diker ile başlayacağım özellikle tüp bebek konusunda hipnoz ve yönlendirmeli meditasyon yaptırıyor. lotus kadinlar klübü .. o ve ekibi bana 3 aylık bir çalışma verdi biraz tuzlu geldi ama sonucu için herşeye değer ..
sen bir faydasını görebildin mi yaptığın çalışmaların ?
happy

Harika bu konuda bilgili birini buldum sonunda :) bu seminer nerde ? seminerle ilgili bilgi alabilir miyim ? fiyatı falan ?
Ben seda diker ile başlayacağım özellikle tüp bebek konusunda hipnoz ve yönlendirmeli meditasyon yaptırıyor. lotus kadinlar klübü .. o ve ekibi bana 3 aylık bir çalışma verdi biraz tuzlu geldi ama sonucu için herşeye değer ..
sen bir faydasını görebildin mi yaptığın çalışmaların ?
happy

canım yeni gördüm mesajını,
evet ben faydasını yavaş yavaş görüyorum, şu anda onun devam eden semineri var ilüzyonu aşmak adında, 12 13 ve 19 20 martta bursa da verecek, sen istanbuldaysan her çarşamba devam eden semineri var, bireysel seansdan çok bu seminerler daha güzel zaten metin de onu söyler.
dun akşam cnnturkdeydi saba tumerde:),

burada özellikle zihin çok önemli, nesef teknikleri ile zihni yavaşlatıp sakinleştirip onun üzerine pozitif düşünceyi ekliyorsun, tek başına olmuyor pozitif düşünce,
ben dene derim, zaten meditasyon sürekli yapılmalı bu da bir nevi dua ve hatta tefekküre geçebiliyorsan muhteşem bir dua metodu oluyor.

paylaş benimle deneyimlerini bende meraklıyım bunlara:)),
sevgiler,

Back
X