merhaba arkadaşlar,
ben burda yeniyim tüm sayfaları ve yazanları tek tek okudum, Allah isteyen herkese hayırlısı ile çoçuk sahibi olsun. Hem hipoglisemi, hem hipotiroid hastasıyım...
Bende kist vardı dr bu alınmadan hamile kalamazsın dedi birde sağ tüpün kapalıydı. mayıs 2013 te memorialda ameliyat oldm kist alındı kapalı olan tüp açıldı. (Dr.Mustafa Acet ) Sonrasında 3 aylık menopaza girmem için iğne verildi. Ağustos 2013 te adet gördüm bir kaç ay deneyelim dedik denedik olmadı. 4 Kasımda tüp bebek yapmaya karar verdik. Tekrar memorial hastanesine gittik dr.muz ayrılmıştı Müstecep beye yönlendirildik, iyikide gitmişiz Müstecep bey on numara bir insan. Bizim başladığımız zaman Müstecep bey 1 hafta tatildeydi ilk 3-4 gün Murat beye gittik sonraki aşamalarda Müstecep beye yumurta ölçümü vs hepsini yaptı. 5 yumurta vardı 1 tanesi erken çatladı diğer 2 tanesi istenilen büyüklükte değildi. geriye kalan 2 yumurta 16 kasımda toplandı. Toplanan yumurtalardan 1 tanesi 50 hücreli olarak gelişti diğeri ise 5 hücreli olduğu için sadece 1 taneyi transfer edilebildi.
Transferden sonra tahlil zamanına kadar geçen süre sanırım insanın en uzun, en çaresiz kaldığı süre gibi birşey çünkü düşünmeden etmeden bişey yapamıyorsun. Hiç birşeye konsantre olamıyorsun. 20 kasımda transfer yapıldı. Ben hergün her dakika burda yazanları sayfa sayfa tek tek okuyu herkese hem dua ettim hem ağladım. birde bende hiç belirti yok diye üzülüyordum 7.gün belime ve sırtıma bir
ağrı girdi ölüyorum sandım.Ayaklarımda buz gibi oluyordu ve titriyordum. Bunun dışında başka belirtim olmadı. Burdan okudum Hep dua ettim hayırlısı ne ise o olsun. 30 kasımda kan tahliline gittik. Dönüşte dayanamadım idrar testi aldım . eve geldim hemen yaptım ama sonuç negatifti tam testi atmak için çöp kovasına gidiyordum baktım 2.çizgi çok silik belli oluyor ancak ışıkta anlaşılıyor. Eşime gösterdim ve dedimki sen burda bişey görüyormusun baktı çizgiler var dedi. Rabbime şükürler olsun dedim. Şükür namazı kıldım. 2 saat sonra hastaneden aradılar değerim 276,60 çıkmıştı. Şuan 10+3 günlük hamileyim.
Allah isteyen herkese versin hamile olanlarında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Burda yazanları okuyunca sizlerle paylaşmak istedim.
Bende hipotiroid ve hipoglisemi ve ameliyat olmam biraz işleri zorlaştıryordu ama kiç umudumu kaybettmedim :)

Sizlerde kaybetmeyim ve bol bol aklınıza her geldikçe mutlaka dua okuyun.
Sevgiyle kalın