Tüp bebekte ilk muayene ,kese, kalp atışı

Tüp bebekte transfer sonrası kaçıncı gün muayeneye gittiniz hanımlar ve keseyi görebildiniz , kalp atışı ve bebek için ne zaman çağrıldınız?
Merhaba.Ben eylul 6si transfer oldum.kan degerlerim 10cu gun 398,8 12ci gun 751,8. 14-cu gun 1640 cikti.Doktor 26-na ultrasona cagirdi.ben nedense bos gebelikten subheleniyorum.cunki hic bir belirtim yok.Sizi ne zaman cagirdi

Merhaba.Ben eylul 6si transfer oldum.kan degerlerim 10cu gun 398,8 12ci gun 751,8. 14-cu gun 1640 cikti.Doktor 26-na ultrasona cagirdi.ben nedense bos gebelikten subheleniyorum.cunki hic bir belirtim yok.Sizi ne zaman cagirdi
Merhaba , benimde pek belirtim yok bence olumsuz şeyleri düşünmeyin güzele odaklanalım 🌸
Bana cuma gününe randevu al dedi, cuma gideceğim bakalım benimde 5 eylüldü transferim

Benimde değerler aynı beni cuma kese için çağırdı ama bende de göğüslerde hassasiyet var hala birde sabah mide kazinmasi bende de adam akıllı bişi yok ve bir tuhaf içim tedirginlik son noktada

Benimde değerler aynı beni cuma kese için çağırdı ama bende de göğüslerde hassasiyet var hala birde sabah mide kazinmasi bende de adam akıllı bişi yok ve bir tuhaf içim tedirginlik son noktada
Aynen bende cok tedirginim.daha once bos gebelik yasadigim icin bu defa da oyle olur diye cok korkuyorum,cunki yine belirti yok

Amin inş 😍🤲🏻🌸
Acıkma olmuyor canım ama zaten aç bırakmamaya çalışıyorum kendimi belki ondandır sadece bugün akşam yemek yaparken biraz sanki midem bulanır gibi oldu ama psikolojik de olabilir 🙈🙈
Bende oyle dusunuyorum,ama sabah kalkdigimde acikma olurdu daha onceler.o uzden endiseliyim biraz

Tüp bebekte transfer sonrası kaçıncı gün muayeneye gittiniz hanımlar ve keseyi görebildiniz , kalp atışı ve bebek için ne zaman çağrıldınız?
24 Ocakta transfer oldum. 14 Şubatta kese görmeye çağırdılar 5+2 idik gördük, tam iki hafta sonra da bebek ve kalp atışı 7+2.

31 ağustos transfer 9 eylül kanda pozitif 40
11 eylül 180
16 eylül 1960
26 eylül kese ve alttan muayneyle kalp atımı gördük ama 26 Eylül'de tam 6 haftalıktık ses vermedi doktor çok erken ve tehlike li olablr dedi 10ekimde 8 haftalık oluyoruz 2. Doktor kontrol umız var.
Bulantım asırı halsizliğim var uykum oluyo sürekli. Bu şekilde saglıkla ilerlesin hepimizin inşallah

Back
X