- 10 Ekim 2021
- 105
- -10
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben:) 15+1 darısı başınıza inşallah ama doktor bitane şurup verdi çok iyiydi cnm size vermediler miArkadaşlar transferin 6. Günümdeyim. 3. Gün embriyosu transfer ettiler. Ama bugün kabızlık sorunum başladı. Böyle olup pozitifi gören var mı? Yani böyle olunca embriyo düşer mi?
Duphalac şurup yazıyorlar kabızlığaArkadaşlar transferin 6. Günümdeyim. 3. Gün embriyosu transfer ettiler. Ama bugün kabızlık sorunum başladı. Böyle olup pozitifi gören var mı? Yani böyle olunca embriyo düşer mi?
Bugün öğrendim kuzum öyle bir şurup olduğunu. Hemen yarın temin edeceğim. Denek sende kabız olup pozitifi gördünBen:) 15+1 darısı başınıza inşallah ama doktor bitane şurup verdi çok iyiydi cnm size vermediler mi
Öyleymiş kuzum yarın alacağımDuphalac şurup yazıyorlar kabızlığa
Yok kuzum kim dedi sana onu3.gün embriyosu taze transfer miydi canım? Benimde 6. Günüm bugün 3.gün embriyosu taze transfer olunca ihtimal daha mı düşük oluyo bilginiz var mı?
Evet 3. Gün taze embriyo kuzum3.gün embriyosu taze transfer miydi canım? Benimde 6. Günüm bugün 3.gün embriyosu taze transfer olunca ihtimal daha mı düşük oluyo bilginiz var mı?
Amin darısı isteyen herkesin başına Hemde çok kötü oluyordum duphalac şurup çok iyiydiBugün öğrendim kuzum öyle bir şurup olduğunu. Hemen yarın temin edeceğim. Denek sende kabız olup pozitifi gördünhayırlısı olsun inşallah
![]()
Yok öyle bir şey .5.gün embriyolarının bile tutunmadığı oluyor .benim 3.gün transferimden bir kızım var3.gün embriyosu taze transfer miydi canım? Benimde 6. Günüm bugün 3.gün embriyosu taze transfer olunca ihtimal daha mı düşük oluyo bilginiz var mı?
Yok kuzum kim dedi sana onu
İçimi rahatlattınız valla. Ne bilim herkes kalite falan konuşuyo benim başka embriyom kalmadı doktorda riske atmak idtemiyorum son 2 taneyi dedi 3. Gün anne rahminde daha güzel büyüyolar diyip transfer etti. Ama sitede 5. Gün 6. Gün embriyosu falan havada uçunca korktum birazYok öyle bir şey .5.gün embriyolarının bile tutunmadığı oluyor .benim 3.gün transferimden bir kızım var![]()
anladım ama tamamen kısmet işi.Nasibinizde varsa olur inşallah.Benim 17 yumurtam toplandı düşünün sadece 2 embriyo oluştu .Birinin gelişimi yavaştı durdu.Diğeri tutundu ve kızımız olduİçimi rahatlattınız valla. Ne bilim herkes kalite falan konuşuyo benim başka embriyom kalmadı doktorda riske atmak idtemiyorum son 2 taneyi dedi 3. Gün anne rahminde daha güzel büyüyolar diyip transfer etti. Ama sitede 5. Gün 6. Gün embriyosu falan havada uçunca korktum biraz![]()
İnşallah ikisi de tutunur güzelce ikizleriniz olurİçimi rahatlattınız valla. Ne bilim herkes kalite falan konuşuyo benim başka embriyom kalmadı doktorda riske atmak idtemiyorum son 2 taneyi dedi 3. Gün anne rahminde daha güzel büyüyolar diyip transfer etti. Ama sitede 5. Gün 6. Gün embriyosu falan havada uçunca korktum biraz![]()
Beni inanın çok rahatlattınız çok teşekkür ederim. Umarım en hayırlısı neyse o olur hepimiz hakkında.anladım ama tamamen kısmet işi.Nasibinizde varsa olur inşallah.Benim 17 yumurtam toplandı düşünün sadece 2 embriyo oluştu .Birinin gelişimi yavaştı durdu.Diğeri tutundu ve kızımız olduen iyi ortam bence de anne rahmi .5.güne kadar benimkileri bekletseler yaşamazlardı belki de
Amin inşallahBeni inanın çok rahatlattınız çok teşekkür ederim. Umarım en hayırlısı neyse o olur hepimiz hakkında.![]()