Tüp bebekte kac embriyo transfer edilmeli

Eda 34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
117
78
98
Samsun
Merhaba kizlar daha once tup bebekle hamile kaldim fakat kurtaj olmak zorunda kaldim.Doktorum ikinci denemede tek embriyo transfer edecegini soyledi cunku iki embriyonun tutma olasiligi fazla olsada saglikli dogum olasiligi daha düsükmüs.tek embriyo ile hamile kalabilir miyim ?Tecrubelerinizi paylasir misiniz?

Yasal olarak bazi şartlari var zaten iki embriyonun. Yani embriyoyu iki koymak ihtimali artirir ama bu sizin yapinizla da alakali. Merkeziniz iyiyse doktorunuzun dediğini yapin bence. Tüp bebekdi aşılamaydi biz de uğrasiyoruz bayadir. Tek embriyo ile ilk seferde hamile kalan çok var. Dua edin sadaka verin. Gerisi mevladan. İnsallah saglikla kucaginiza alirsiniz

Tutacağı varsa tek embriyo ile de tutunur..tutacağı yoksa iki embriyo ile de tutmaz..iki kere 2 embriyo transferi oldum..ikisinde de sonuç sıfırdı..bir kere de tek embriyo transferi oldum o da sıfırdı..yani sayıya takılmayın..rahmin embriyoyu tutabilmesi için elinizden geleni yapın..gerisi Allahın takdiri..

Tutacağı varsa tek embriyo ile de tutunur..tutacağı yoksa iki embriyo ile de tutmaz..iki kere 2 embriyo transferi oldum..ikisinde de sonuç sıfırdı..bir kere de tek embriyo transferi oldum o da sıfırdı..yani sayıya takılmayın..rahmin embriyoyu tutabilmesi için elinizden geleni yapın..gerisi Allahın takdiri..
KAÇ KERE DENEDİNİZ BİRDE 35 YAŞ ALTINDAYKEN İLK DENEEMELERDE Mİ 2 EMBRİYO TRANSFERİ YAPTINIZMI

KAÇ KERE DENEDİNİZ BİRDE 35 YAŞ ALTINDAYKEN İLK DENEEMELERDE Mİ 2 EMBRİYO TRANSFERİ YAPTINIZMI
4.denememi sonbaharda yaptırdım..ilk denememden itibaren yaş sınırına takılmadım ki hiç..şuan 38 yaşındayım zaten..ben zaten 32 yaşında evlendim..sorun eşimin sperm değerleri ve kalitesi..şimdi bir müddet ara verdik..belki bir deneme daha yaparız..zaten artık pek inancım kalmadığı için sonrasında artık deneme yapacağımızı sanmıyorum..

4.denememi sonbaharda yaptırdım..ilk denememden itibaren yaş sınırına takılmadım ki hiç..şuan 38 yaşındayım zaten..ben zaten 32 yaşında evlendim..sorun eşimin sperm değerleri ve kalitesi..şimdi bir müddet ara verdik..belki bir deneme daha yaparız..zaten artık pek inancım kalmadığı için sonrasında artık deneme yapacağımızı sanmıyorum..
insallah olur

Merhaba nasılsınız bizde sizinle bir ay arayla aynı yerde yaptırmıştık en son denemenizi benim ocakta olmuştu olumsuz olmuştu benimde su ara bizde ara verdik durumlar malum en iyisi dinlenmek

Back
X