G
gullucan
Ziyaretçi
ayy kıslar nerdesiniz aaaaaaaa
canım gunaydın ben bole bır sye yasamadım o yuzden yorum yapmam anlamsız ıstersen doktorunu ar sor daha ıyı olur bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kıslar nerdesiniz aaaaaaaa
canım gunaydın ben bole bır sye yasamadım o yuzden yorum yapmam anlamsız ıstersen doktorunu ar sor daha ıyı olur bence.
aradım cnm akşam 4 de gidicem...:gitme:
canım telde bılgı vermedımı ultrasonlamı bakacakmıs gonlunu ferah tut canım ya moralını bozma.
kızlarr günaydın geldimmmmmm :) bu gün yenilendim saçımı boyadım dün akşam fena olmadı daha koyu olmasını bekliyorduma ama bu da güzel oldu :)
yok cnm gelin bi dedi usgye alırlar sanırım:hulya:napalım hayırlısıııı
sen suan hangı asamadasın uzulme tam anlamadım nerde tedavı goruyon doktorum kım canım kacıncı denemen
cnm bn ankaradayım maya tp b.uzun pro olcaktı bana ilk denemem daha şimdi 10 gün monodoks içtim elevit aprin bu arada yarında 21.gün lucrine başlıycaktım bugün 20.gün ama dün akanama başladı adet oluyorum resmen bnde anlam veremedim hiç bu yaşıma kdr böle olmazdı adetin 20.günü bu ayın 5inde olmuştum bn daha durum bndan ibaret:sinifsinif:
esengül canını sıkma stresden hava değişiminden olabiliyor böyle durumlar
bende nihayet donmuşlarla ilgili bi şeyler bulabildim tüp bebek hakkına sayılmıyormuş çok sevindim zaten dünya para verdik (567 tl.)
canım ya canını sıkma.uzun protokol kısa protokol neye gore belırlenıyor.ben kısa protokolle baslamıstım adetın 2,gunu baslıyon ve yumurtlama rezervıne gore 12,14 gıbı yumurta toplanıyor.acaba stresten olurmu uzulme.doktorunla herseyını konusursun canım ya ıgnelere felan daha baslamamıstın dımı.maya nasıl ıyımı bana taaa 2 yıl once ınternetten katılmıstım ındırımlı cıkmıstı ama ben tabıkı ılk denememı bu sne umutta yaptım ama olumsuz .olsun hayat devam edıyor sıkma canını aksma doktorunla guzlecene konus
ewt donmuşlar için para ödedik 6 tane donmuşum var ankarada yaşıyorum genartta donmuşlarım