CANIM BURADA HAVVA ÇOK GÜZEL GÜNELİ BİR GÜNNN köyde çok yakınnnn
O zaman sorun yok hem değişiklik olur sana da eşine de,
Burada da hava güzel olsa bende annemlere gitmeyi düşünüyorum ama hem yollar buz hemde hava soğuk :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM BURADA HAVVA ÇOK GÜZEL GÜNELİ BİR GÜNNN köyde çok yakınnnn
O zaman sorun yok hem değişiklik olur sana da eşine de,
Burada da hava güzel olsa bende annemlere gitmeyi düşünüyorum ama hem yollar buz hemde hava soğuk :44:
aman canım dikatli olun sayısız kaza var sokaklarda
canım ben adanada 2 ayrı merkezde 5 defa mikro dendimmm ama malesef olmadıı
hayirli cumalar canlarim sabah doktorumu aradim ankarada dr osman beyi, anlattim kan testu cikmadi valan diye 2 ay sonra tekrar deniyelim dedi benim 1 tane embryo kaldi 4 cayin baslarina sakliyorum artik umudumu arkadaslar..
birde hadi adet olucam ya simdi ben kanama cokmu geliyo ? farki varmi
sizede hayırlı cumalar.kanamayı sormuşsunuz hemşireler biraz fazla olabilir demişlerdi banada ama benim her zamanki adetim gibi oldu ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra oldu
sagol canim sanada gecmis olsun kacinci denemen senin tup bebek
hayirli cumalar canlarim sabah doktorumu aradim ankarada dr osman beyi, anlattim kan testu cikmadi valan diye 2 ay sonra tekrar deniyelim dedi benim 1 tane embryo kaldi 4 cayin baslarina sakliyorum artik umudumu arkadaslar..
birde hadi adet olucam ya simdi ben kanama cokmu geliyo ? farki varmi
3.denememdi ........................................
evt cnm öksürük tehlikeli allah korusun yalnız ignen yokmu senın ben claxane ignem vardı göbekten onu keseyi görünce kesti ama haftalık kalçadan verdi bende sordum neden bu igneleri veriyosunuz dedim düşügü engellemek için dediler tedbir dediler ama bugün kalp atışını duydum annesine mrb dedi ellerini yukarı kaldırdı indirdi kaç kes içimde resmen canlanmış doktor maşallah büyümüş dedi saglıklı dedi bütün ilaçları kesti sadece folık asite devam dedi ve 3 hafta sonra tekrar kontrol ensesini ölçecekmiş cinsiyetide 7 hafta sonra belli olurmuş haklısın doktorlarımıza güvenmekten başka çare yokk...
evt cnm öksürük tehlikeli allah korusun yalnız ignen yokmu senın ben claxane ignem vardı göbekten onu keseyi görünce kesti ama haftalık kalçadan verdi bende sordum neden bu igneleri veriyosunuz dedim düşügü engellemek için dediler tedbir dediler ama bugün kalp atışını duydum annesine mrb dedi ellerini yukarı kaldırdı indirdi kaç kes içimde resmen canlanmış doktor maşallah büyümüş dedi saglıklı dedi bütün ilaçları kesti sadece folık asite devam dedi ve 3 hafta sonra tekrar kontrol ensesini ölçecekmiş cinsiyetide 7 hafta sonra belli olurmuş haklısın doktorlarımıza güvenmekten başka çare yokk...
canım doktor bana iğne vermedi.. umarım bizde 17 şubatta güçlü kalp atışlarını duyarız...
canim senin hamileliginde sorunmu var yoksa allah gostermesin insallah 9 ay boyunca rahat bir hamilelik gecirirsin
çok şükür şimdilik bir sorun yok...doktorum herşey normal dedi.. sadece biz ultrasona gününden 3 gün önce gittik...doktorum fransaya gidecekti..kalp atışları çok hafif dedi.. erken olduğu için..daha sonra yükselecek dedi...o kadar...çok şükür başka bişi yok...
arkadaslar biraz baslari inceledim de Bahçeci kliniği de baya hamile kalanlar olmus tup bebekle acaba baya iyimi ki bilen duyan varmi en cok onun ismini gordum nerdeymis ki bu klinik ?
İstanbul da var Fulya ve umut tüp bebek sanırım yurtdışında Kosova Özel Dal Hastanesi ve Tüp Bebek Merkezi,Bahçeci Erbil Tüp Bebek Merkezi,Bahçeci Bağdat( Alwaziria) Hospital Tüp Bebek Merkezi
Ben gittim 3. deneme için Halit Fırat Erden'e ama benim sten olayları olunca ve biraz tuzlu geldi sten işi bizde vazgeçtik Halit bey çok ilgili bir doktor ben memnun kalmıştım diğerlerini bilmiyorum ama kk da çok giden kişiler Bahçeci kliniklerine...
Hilka 4. denemeyi düşünmüyormusun ????