Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

cnm benden 11 tane yumurta aldilar 3 gun sonra transfer etiler 7 tanesi gubreleme oldu fakat 4 tanesi transfer etiler ilk seferdede 4 tane edilmisti ama negatif cikti ve cok uzuldum simdi insallah olumlu olur goguslerim cok agriyor bu normalmi sence iki hafta beklicem ondan sonra yine idrar testi yapim diyorum kanda daha mi iyi caba...:nazar:

ınsallah bu sefer olacak canım ınan. benımde göğüslerimde sancı var ama bu normalmiş. kullandığımızı ılaclardan oluyomus.tabıkı kesın sonuc kanda cıkar canım. transferınde 10 12 gun sonra kanda baktır kesın sonuc ıcın .

Allah hayirlisini nasip etsin arkadasim. Merak ettim hangi tüp bebek merkezi bu 4 tane embriyo koyan normalde 2 degilmi?? 4ise sevindim cünkü sansin 2 katina cikiyor.
ben bulgaristanda yaptirdim ama 5 ay once yine yaptirdim bulgaristanda ozamanda 4 tane transfer etmislerdi yine olmamisti bukez insallah tutar goguslerim cok agriyor normalmi sence yumurtalarin cok koyulmasinda bir kyar yok gibime geliyor bir arkadasima 1 tane koymislardi hemde okadar iyi olmadigi halde yine hamile kaldi offf insallah allah hepimizin yuzune guler arkadasim:nazar:

evet canim keske yapmasaydim idrar testi ama dayanamadim iste 7 tane sest aldim birini kulandim diyerleri duruyor yapmamak icin kendimi zorluyorum esim bana bagriyor almim diye ben gizli aldim bukez olmasa cok buyuk hayal kirikligina ugrayacagim kendimi toparliyamicam allahim herkezin sesini duy herkeze nasip etsin insallah...:54:

olumsuz dusunme canım bebegın sana kızar sonra olumlu dusunn olumlu olsun....

Günaydın.... Bugün yüzünüzde hep kocaman bir gülümseme ile dolaşın...

$0415103082.gif

En sonunda yarın başlıyorumm
İnşallah tedavin hayırlı olur sorunsuz bir şekilde başlar ve biter Allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
nasılsınız hanımlarrrr yasmi sağol kuzummmm hep birlikte güleleim inşşş :1::1::1::1::1::1:

nasılsınız hanımlarrrr yasmi sağol kuzummmm hep birlikte güleleim inşşş :1::1::1::1::1::1:

AMİNNNNN

Kendi adıma cevap vereyim :1:
Eğer evlikte bu ev işlerinin bu kadar zor ve sıkıcı olduğunu bilseydim :31::31: bir kere daha düşünürdüm evliliği.....ANNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Sen nasılsın eşin nasıl oldu kontrole gidecektiniz....

Son düzenleme:
AMİNNNNN

Kendi adıma cevap vereyim :1:
Eğer evlikte bu ev işlerinin bu kadar zor ve sıkıcı olduğunu bilseydim :31::31: bir kere daha düşünürdüm evliliği.....ANNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Sen nasılsın eşin nasıl oldu kontrole gidecektiniz....

ev işleriiiiiiiiii bende nefret ediyorum ama el hakum yapıyoruzzz
canım dr muaye ettim mr sonucna baktı kitlede büyüme yok dedi(3 ay önceki duruma göre )3 ay sonra tekrar mr için dandevu verdii

Son düzenleme:
ev işleriiiiiiiiii bende nefret ediyorum ama el hakum yapıyoruzzz
canım dr muaye ettim mr sonucna baktı kitlede büyüme yok dedi(3 ay önceki duruma göre )3 ay sonra tekrar mr için dandevu verdii

Çok sevindim iyi olmasına yerinde dursun kitle büyümesin amam küçülsün Rabbim eşinin şifası versin dermansız dert vermesin.....

Çok sevindim iyi olmasına yerinde dursun kitle büyümesin amam küçülsün Rabbim eşinin şifası versin dermansız dert vermesin.....

geldiği gibi seziz sadasız çıkıp gitsin hayatımızda ve br daha hiç uğramasın ne bize nede başkasına inşşşşşş

Son düzenleme:
geldiği gibi seziz sadasız çıkıp gitsin hayatımızda ve br daha hiç uğramasın ne bize nede başkasına inşşşşşş
Amiiiiiiin inşallah....

Bugün çok kötü bir haber aldım eşimin babaannesi kalın bağırsak kanseriymiş ve karaciğerine atmış kemoterapi alacakmış :14::14: Allahım vakit geldiyse alsın yanına gelmediyse şifasını versin,her yerini sarmış demiş doktorlar...

Teyzemi göğüs kanserinden kaybettik ve komşumuzu da pankreas kanserinden içim cız diye yandı duyduğumda
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beğen butonu geri dönmüş kızlarrrr:52:

İlk gördüğümde ben baya bir baktım acaba gerçekten gerimi geldi diye ama sevindiğim geldiğine:24:

ben bulgaristanda yaptirdim ama 5 ay once yine yaptirdim bulgaristanda ozamanda 4 tane transfer etmislerdi yine olmamisti bukez insallah tutar goguslerim cok agriyor normalmi sence yumurtalarin cok koyulmasinda bir kyar yok gibime geliyor bir arkadasima 1 tane koymislardi hemde okadar iyi olmadigi halde yine hamile kaldi offf insallah allah hepimizin yuzune guler arkadasim:nazar:

hayirli aksamlar arkadasim uyku tutmadimi senide benide tutmadi dusunuyorum sonucum ne cikacak diye senin bugun kacinci gunun transferin den sonra hic test yaptin mi ne cikti kac kere tup bebek yaptirdin:emir_bebek::nazar::emir_bebek:

yüce allah bu mübarek günde yürekten ettiğiniz tüm dualarınızı kabul eder inşallah... Hayırlı bereketli cumalar...
[sıze=3][/sıze]

Back
X