Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Hepinizle tek tek oturup yüz yüze muhabbet etmeyi inan ben de çok isterdim ama yer ve mekanlar uygun değil olsun buradan muhabbet ediyoruz buna da şükür oturup kurmakdansa burası var
:38::38::38::38::38::38:

evet canım,valla sizinle konuşmak bana çok iyi geliyor.şuan masada o kadar çok iş varki,hepsi beni bekliyor sorma ama gel görkü öylece duruyorlar.:1::1::1::51::51::39:

meraba arkadaşlar dün akşam yine biraz kanamam oldu çok korktum.şimdi doktordan geliyorum.1 tanesi tutmuş bebeğimin olsun çok sevindim çok mutluyum kalp atışlarını duydum okadar heyecan verici bir duygu ki anlatamam.doktor 1 hafta yatcaksın dedi 1 hafta yokum yani ara kanamalarım olcakmış korkama dedi 2 hafta sonra tekrar gitcem.

alakayra senin adina cok sevindim kalp atislarini duymak eminimki cok heyecan vericidir insallah rabbim hayirlisiyla saglikli sekilde kucagina almayi nasip eder,
bol bol dinlen hic kalkma.. 2 hafta sonra daha iyi haberlerini almak nasip olsun insallah..

Merhaba herkese biraz kafam karisdi :50: Bugun 3. kan testim yapildi. Sonuclar icin Doktorumun aramasini bekledim ama bu saat oldu aramayinca panikleyerek ben aradim.. Sükürler olsun sorun yokmus hersey yolundaymis.. 16.05. icin randevu verdi ultrason ile bakicak bu defa. Buraya kadar hersey güzel olumlu..

Fakat 16.04 de transferim oldu ve 2 günlüktü bebeklerim koyuldugunda.. Bugun doktorum diyorki 6 haftaliklar sorun yok hersey yolunda ? Nasil yaa ben bunu anlamadim. 6 haftalik olmalarina imkan yok dr a da soyledim hayir 6 haftaliklar diyor.. Transferin oldugu günden hesaplanmiyormu ? Baska türlü bir hesaplamami yapiliyor ?

ay cok cahil hissettim kendimi ben simdi yadaa benim Doktorum cok hizli 1 aya kalmaz bana dogumda yaptirir :))

Merhaba herkese biraz kafam karisdi :50: Bugun 3. kan testim yapildi. Sonuclar icin Doktorumun aramasini bekledim ama bu saat oldu aramayinca panikleyerek ben aradim.. Sükürler olsun sorun yokmus hersey yolundaymis.. 16.05. icin randevu verdi ultrason ile bakicak bu defa. Buraya kadar hersey güzel olumlu..

Fakat 16.04 de transferim oldu ve 2 günlüktü bebeklerim koyuldugunda.. Bugun doktorum diyorki 6 haftaliklar sorun yok hersey yolunda ? Nasil yaa ben bunu anlamadim. 6 haftalik olmalarina imkan yok dr a da soyledim hayir 6 haftaliklar diyor.. Transferin oldugu günden hesaplanmiyormu ? Baska türlü bir hesaplamami yapiliyor ?

ay cok cahil hissettim kendimi ben simdi yadaa benim Doktorum cok hizli 1 aya kalmaz bana dogumda yaptirir :))

canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim sağlıkla gelsin meleğin inşşş
gelelim şu bebeğin ne kadarlık olduğuna bebeğin tüp bebek yöntemi ile bile olsa son adet tarihin baz alınır dr son adet tarihinden hesaplamıştır yani doğal gebelik gibi bunlara hiç taılma canını özelkle bebeğiyin sıkma

canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim sağlıkla gelsin meleğin inşşş
gelelim şu bebeğin ne kadarlık olduğuna bebeğin tüp bebek yöntemi ile bile olsa son adet tarihin baz alınır dr son adet tarihinden hesaplamıştır yani doğal gebelik gibi bunlara hiç taılma canını özelkle bebeğiyin sıkma

yeteeeeer amin insallah Hepimiz saglikla kavusalim meleklerimize.. Canim ben dogal gebelik gibi hesaplandigini bilmiyordum o yüzden biraz kafam karismisdi cevabin icin tesekkur ederim..

Kızlar ben bebişlerimi kavuşamıyorum değerim düşük çıktı 2.denememde negatif umarım bir dahakine tutar
geçmiş olsunnnnnnnnn
ben de ;(( inşallah bir sonrakine, bu arada neden tutmadığına dair araştırmalar yapıldı mı size önceden..
sizede geçmiş olsun
arkadaşlar merhaba ben 6 yıllık evliyim ve 2 kez dış gebelik yaşadım ilkinde tüpüm patladı ölümden döndüm yılmadım tekrar denedim yine bi dış gebelik bu kez bilinçliydim ameliyatla 2. tüpümde alındı doktor tüp bebek dışında başka şansın yok dediğinde çok üzüldüm ama yapacak bişey yoktu allaha dua etmekten başka ve şükürler olsun ki şu an oğlumu büyütüyorum şu an 4,5 aylık oldu moral vermek adına yazıyorum allahım isteyen herkese nasip etsin inş. tüp bebekte moral çok önemli ben çok pozitiftim ve çok şükür ilkinde tuttu ve oğlumu 4,5 ay önce kucağıma aldım hepiniz bu duyguyu tadarsınız inş.

bizlere moral olduğunuz için teşekkürler

Günaydın Hayırlı Cumalar ............

Allah’ım, kalbimin mühürlenmesine sebep olacak tamahtan sana sığınırım. Allah’ım, kötü huy ve amellerden, heveslerden ve hastalıklardan sana sığınırım. Borç altında kalmaktan, düşman kahrından, düşmanların gülmesinden ve kınamasından sana sığınırım.

Allah’ım her işimin koruyucusu olan dinimi düzelt. Geçim yerim olan dünyamı düzelt. Ahiretimi düzelt. Hayatta iken daha çok iyi işler yapmamı nasip eyle. Ya Rabbim! bana yardım et, beni ezme, ezdirme, bana zafer ver, yenilgiye uğratma. Bana doğru yolu göster, doğru yolda yürümemi kolaylaştır.

Allah’ım, Seni zikreden, Sana şükreden, itaat eden, Sana boyun eğen, yalvaran bir kul eyle. Ey Allah’ım, Tevbemi kabul buyur, beni günahlarımdan arındır, duamı kabul et, hüccetimi sağlam yap, kalbimi sana yönelt, dilimi gönlümü aydınlat.

HAYIRLI CUMALAR
Allah'ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayi ve cemalini görebilmeyi nasip et. Ey Rabbim... Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Ya Rabbi ! Cuman Hürmetine Kardeşlerimizin Dertlerine Derman , Hastalıklarına Şifa, Borçlu Olanlara da Edalar Nasip Eyle.... Hayatın Şereflisini, Rızkın Bereketlisini, Vücudun Sıhhatlisini, Ahlakın Faziletlisini, Evladın Edeplisini, Nasip Eyle Ya Rabbim.... Bizlere verdiklerin için şükürler olsun Allahımmmmmmmm...
Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde Rabbim Dualarımızı kabul etsin.. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah ... AMİNNNNNNNNN ♥ ♥ ♥

arkadaşlar mrhb elimde tüp bebek ilaçalrı var ilgilenen olursa uygun fiyata vermek isityorumm gonel f menegon ve kan pıhtılaşması ilaçalrı

hayırlı cumalar
allah'ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayi ve cemalini görebilmeyi nasip et. Ey rabbim... Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. şüphesiz sen merhametlilerin en merhametlisisin. Ya rabbi ! Cuman hürmetine kardeşlerimizin dertlerine derman , hastalıklarına şifa, borçlu olanlara da edalar nasip eyle.... Hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini, nasip eyle ya rabbim.... Bizlere verdiklerin için şükürler olsun allahımmmmmmmm...
Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde rabbim dualarımızı kabul etsin.. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın inşallah ... Aminnnnnnnnn ♥ ♥ ♥
[sıze=3][/sıze]

aminnnnnnnnnnn hayırlı cumalar herkese.

selamlar...
tüp bebekte ben de varım...
2 negatif denemeden sonra 3. denemeye başladık...
tedaviye 9 mayısta başladık..bugün 3. günüm hakkımızda hayırlısı....

Bir gün bir rüya görsem
O rüyada sen gelsen
Neşeli olsa yüzün
Tatlı olsa sözün
Desen ki
Bak ANNE ben geldim
... Çokkk uzaklardan
Evet çok uzaklardan
Gel ki
Hasret olsun
Bulduğumda ellerin deysin ellerime
Kalbimdeki buzlar çözülsün