Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Son düzenleme:
:1: Elimden geldiği kadar pataklıyorum ama 2 gün kaldı perşembe kan testi yaptırıcam 10. gün inşallah iyi bir kan sonucu çıkar :49:

YASMİN yeter doğru diyor lütfen içindeki sesleri falan bir kenara at sadece güzel şeylere odaklan.İNŞALLAH bu sefer güzel haber alacağız için rahat olsun.

arkadaşlar bende perşembe doktora gittim cinsiyeti belli oldu,kısmetse bir oğlum olacak.darısı bütün isteyenlerin başına,ALLAH IM herkese çifter çifter versin.

Merhabalar,

Bilen bilir, en son ikiz hamilelilğim vardı ve 7. haftada düşükle sonuçlandı iki ay sonra da eşimden boşandım.. yani çocuk hayallerim bitti artık...
Elimde kullanmadığım ilaçlar var, isteyen olursa ücretsiz gönderebilirim. Evde yer kaplıyor atmaya da kıyamıyorum, birinin işine yarasın istiyorum.

7 tane clexane iğne
11 adet crinone jel
7 adet estraderm bant
7 paket ovuylasyon testi (2 şerden 14 adet)
progestan yumuşak kapsül 200 mg
3 kutu progynex ampul
1 folidose tablet
1 kutu coraspin
prednol tablet

umarım birilerinin işine yarar...
bu arada ulaşmak isteyene mail adesimi vericem çünki kk ya girmiyorum.
cigdembasaran@hotmail.com

Yolunda gibi ama ne bileyim içimdeki ses gene 0 alacaksın diyor...
Valla idrar testlerinde hep tek çizgi totomda iğne vuracak yer az kaldı 3 gün sonra test yaptırıcam nasip.

canım benım neden kotu dusunuyorsun kı ... bu gece bol bol dua edelım bırbırımızee bu ay allah yuzumuze gulecek ve bızım de yuzlerımızı guldurecek buna ınan lutfen :)

ırmak gözün aydın canım sağlıkla gelsin oğluşunnn
yasmiiii yok öyle olmadı falan oldu allahın izni ileeeee

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Kadir geceniz hayırlara vesile olsun
Bu gece Kadir gecesi Edilen dualar, yapılan tövbeler kabul olurmuş
Bu gece bundan sonra peşpeşe gelecek bir dizi kandillerin; Miraç ve Beraat kandillerinin, on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayının’da habercisidir Bu sebepledir ki Kadir Gecesin’de manevî gücümüz artacak, kalplerimiz huzur bulacaktır
Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin
Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu geceKadir gecen mübarek olsun
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin
“Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar” HADİS’İ ŞERİF”
Severek AyrılanlarBir damla umut serpilsin yüregine, bin tatli umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün dualarin kabul, Kadir Gecen mubarek olsun
Ellerin duaya uzandigi, sinelerin dostlara açildigi, gözlerin masumiyet aradigi bu mubarek günde tum dualariniz kabul olmasi dilegiyle iyi kandiller
Gel ey Muhammed bahardir, dualar ardinda sakli, aminlerimiz vardir Hacdan döner gibi, Beraat’tan iner gibi gel gelBekliyoruz yillardirKadir Geceniz mübarek olsun
Yagmur yüklü bulutlar gibi gelen, etegindeki hayir cevherlerini basimiza bosaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapilmaniz dilegiyle Nice kandiller
Kalpler vardir ,sevgiyi yasatmak için,Insanlar vardir, dostlugu paylasmak için,Mubarek günler vardir, Beraberce kutlamak için
Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin
Gün vardir, bin yildan uzun gelir bize, bir yil vardir bir günden kisa gelir bize Bire bin yazilan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e Hayirli kandiller

Yolunda gibi ama ne bileyim içimdeki ses gene 0 alacaksın diyor...
Valla idrar testlerinde hep tek çizgi totomda iğne vuracak yer az kaldı 3 gün sonra test yaptırıcam nasip.

öyle düşünme canım inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer bu mübarek ayların hürmetine inşallah hayırlı haberlerini alcaz seninde bizleride haberdar et

öyle düşünme canım inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer bu mübarek ayların hürmetine inşallah hayırlı haberlerini alcaz seninde bizleride haberdar et

Amin inşallah ben elimden geleni yaptım bundan sonrası Yaradanın bileceği iş hakkımda hayırlısı neyse o olsun...

Yarın inşallah güzel haberler alırım ve veririm :49::49:

Amin inşallah ben elimden geleni yaptım bundan sonrası Yaradanın bileceği iş hakkımda hayırlısı neyse o olsun...

Yarın inşallah güzel haberler alırım ve veririm :49::49:

haycanla :18::18::18::18:senden gelecek güzel haberi :49::49::49::49::49::49::49:bekliyorummmmm :26::26::26::26::26::26:

buna bayıldımmmmmmmmmmmmm

yasmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu gün kan vereceksin sanırım güzel haberlerle gel inşşşşşşşşşşş[/color]

Son düzenleme:
yaaaaaaaaaaaa işlerim vardı ama aklım sende YASMİİİİİİİİİİİİİ

Back
X