Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar ben Çıkıyorum herkese ıyı akŞmlar

ben tüp raaporunu 1.5 yılda yaptımm belki daha fazlaa...bide bütün testler bitti başlıycaz derkenn eşimin genetik testini eksik bırakmışlarrr.....testideee yaptırmak için 1 ay sonraya gün veriyolarrr ve sonucudaa 8 ay sonra alıcaksınız diyorlarrr....allahım ya ne gülerdii kabus kabussss...bu testi özelde yaptırdık beklemiyelim diyeee bu seferde yasa değiştiii 23 yaşını doldurucan bide 3 yıllık evlilikkk.....bunlar yüzündenn ilk tüpüü özelde yaptırdımm raporla değilll.....

canım yaa hep böyle devletin işleri bende çok uğraştım. raporumu aldım ama ilaç raporunu halledemedim ne eczacı soruyo ne ben arıyorum dünyanın telefon parasını verdim.

güllücannn ulun bey bendendee genetik test istemiştii...300 liraydıı..bende çapaya gittimmm orda yaptırmak içinnn...bizedee burda bu testi yaptırman içinn dr.un seni görmesii ve senden bu testi istemesigerek dedi.....bende çıktım ordann en iyisi umutda yaptırmak dedim....bu araştırma hastanelerii insanın moralini bozuyorr..benim raporum varr bütün testleriii çapada yaptığım haldee bu testii bana yaptırmadı çapa......

canım dogru dıynda.pekı esıme nasıl yaptılar.ona sperm testın varmı demıs oda yanımda yok demıs anlatmıs ıste tup bebk denememzı tamam demıs ama kadın dogum nıye boyle yapıyor.laborant da dıyor bız dısardan gelenlere hep yapıyoz bu testı nasıl yanı olmazmıs dıyor.ben anlamdım valla bu sacmalıgı.bırı yapıyor bırı yapmıyor bende muhtemelen umutta yaptırcam.esım kan testını verdı o bır ay sonra alacak zaten acelemız yok.bende umutta tamam ıste.sen nasıl kactane dolenmıs canım

kızlar ben geldim çokta iyi geldim valla
meldirim bizim keçi boynuzu mukemmel işe yaradı sayı 4 milyondan 16 milyona çıktı morfoloji %2 den %1 e değişti yani durum aşılama kızlar 3 ay bekleme süresi verdi frof bide ilaç veri eşime yuppiii çok sevindirik oldum vallla aynen devam şimdi kürlere :))))))))))))))))999

meldirim bizim keçi boynuzu mukemmel işe yaradı sayı 4 milyondan 16 milyona çıktı morfoloji %2 den %1 e değişti yani durum aşılama kızlar 3 ay bekleme süresi verdi frof bide ilaç veri eşime yuppiii çok sevindirik oldum vallla aynen devam şimdi kürlere :))))))))))))))))999

canım gozun aydın da
morfolojı dusmusmu yanı onu anlamdım.bende devam dıyorum bakalım.ayy cok sevındım kız.hadı bakalım hayırlısı gızelcım su morfolojıyı tam soylermsın.hareketlı sperm nasıl oda duzelmısmı can.

canım morfoloji %2 kötü %1 daha iyi yani spermin şekli düzelmiş
sayıda çok değişti inşallah herşey yolunda giderde doğal olur cnm bnm
hoca çok iyi ilgilendi bence tüp bebek ünitesindeki r u da çok met ediyolar kendi ilgileniyomuş asistanlara bırakmıyomuş buda çok iyi bence bakalım artık hayırlısı rabbimden valla ben böle olucağını hiç ummamıştım

Ayy canım ya cok sevındım hadı ınsaalah sen bıızm gıbı ugrasmadan gobekler sıser bebeklerle canım.benım esımın cok dusuk.ınsaalh bakalım bızede fayda verecekmı.bzımkı adetle vlla oyuzden yarın umutta sperm dondurma yapılcak doktor 2,bulamazsak ne yaparız dedı tedbır olsun dıye yanı.ben ama kecı boynuzuna son hızla devam edıyorum canım ayyy cok mutlu oldum yaaaaaaaaaa

gullucan cnm bak neler yaptığımı sana sırasıyla anlatayım
sabah aç karnına 1 yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi ve hemen ardından bir bardak keçi boynuzu kürü cnm
gün içerisinde ne yedi ne içti bilmiyorum
akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı balla karıştırılmış çörek otu ardından 1 bardak keçi boynuzu kürü

ama akşam yemekten sonra taze sıkılmış her çeşit meyve ve sebze suları
bize kereviz yemeği sıksık öle işte

sende yap cnm birazda olsa belki fayda eder
hoca ondan değildir diyo ama ben inanmıyorum kesin beslenmeyle ilgisi var

Ayy bugunku duydugum enguzel haber valla.buugn cok kotuydum yazmsıtım belkı okumusundur.ınsaalh umdugun gıbı fakultede tedavın ıyı gıder.

gullucan cnm bak neler yaptığımı sana sırasıyla anlatayım
sabah aç karnına 1 yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi ve hemen ardından bir bardak keçi boynuzu kürü cnm
gün içerisinde ne yedi ne içti bilmiyorum
akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı balla karıştırılmış çörek otu ardından 1 bardak keçi boynuzu kürü

ama akşam yemekten sonra taze sıkılmış her çeşit meyve ve sebze suları
bize kereviz yemeği sıksık öle işte

sende yap cnm birazda olsa belki fayda eder
hoca ondan değildir diyo ama ben inanmıyorum kesin beslenmeyle ilgisi var

bırden 4 mılyondan 16 mılyona nasıl sıcradı madem ondan degılde bencede hem ıbrahım saracoglu yalanmı soyluyor sperm arttırıcı ve hareket dahada hızlandırıcı dıye.evet belkı bızımkılerde arttar belkı morfolojıde duzelır zaten bızım mıkroenjekte oldugundan azda olsa duzgun spermler olsa yıne yeter bende denım canım ya ayy cok moralımı duzelttın yarın bızımkıde urolojıye cıkacak bakalım ona ne dıcekler.

canm çok sevindim eşin şimdi anlamıştırr seniiii....................
hadi bakalım hayırlısı iyiki gitmişsiniz oraya yaaa
valla çok sevindim

songülüm cnm bebem inşallah 3 ay sonra herşey çok daha güzel olur belkide bu sürede hamile kalırım olabilrmi acaba
vaalllaaa bende çoookkk sevindimmm
canlarım çıkıcam ben birazdan mesai bitti hadi öptüm siziii sabah erkenden burdayım muck muckkk

bizimkisi bir aşk hikayesi
siyah beyaz film gibi biraz

face de konuşuruzzz okuyanlar bu ne manyakmış demesin:)))naniknanik

ay benim kaçırdığım bişiler var sanırım neyse sabah detaylı okurum
songülüm bende çok manyaktım kız tek değilsin hihihiih

aklıma sen geldin zaten yaazrken az çok biliyorum seninde kavuşma aşamalarını
valla bnecede olabilir bol bol çalışın canım vakit kaybetmeyin gitmeyin bi süre kaynanana hihihiiii
herkes endi evinde kalsın yaa
yarın yokum izmit e arkadaşıma gitcem gidene kadar girebilirsem siteye görüşürüzz canımm
hadi kolay gelsin sana

aklıma sen geldin zaten yaazrken az çok biliyorum seninde kavuşma aşamalarını
valla bnecede olabilir bol bol çalışın canım vakit kaybetmeyin gitmeyin bi süre kaynanana hihihiiii
herkes endi evinde kalsın yaa
yarın yokum izmit e arkadaşıma gitcem gidene kadar girebilirsem siteye görüşürüzz canımm
hadi kolay gelsin sana

kızlar hepımızın bır ask hıkayesı var.benımkıde oyle valla bıızmkını duysanız sen bunlarıda goze aldınmı dersınız.ama oluyormus demekkı.ınsan hıc bırseyı gozu gozrmuyor sevınce bak sımdı ımtıhanımızda boyle olsun hayırlsı bakalım.gızeeeem sen calısmalara devam et bakalım belkı olucak umudunu yıtırme canım.

Back
X