Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tüp raaporunu 1.5 yılda yaptımm belki daha fazlaa...bide bütün testler bitti başlıycaz derkenn eşimin genetik testini eksik bırakmışlarrr.....testideee yaptırmak için 1 ay sonraya gün veriyolarrr ve sonucudaa 8 ay sonra alıcaksınız diyorlarrr....allahım ya ne gülerdii kabus kabussss...bu testi özelde yaptırdık beklemiyelim diyeee bu seferde yasa değiştiii 23 yaşını doldurucan bide 3 yıllık evlilikkk.....bunlar yüzündenn ilk tüpüü özelde yaptırdımm raporla değilll.....
güllücannn ulun bey bendendee genetik test istemiştii...300 liraydıı..bende çapaya gittimmm orda yaptırmak içinnn...bizedee burda bu testi yaptırman içinn dr.un seni görmesii ve senden bu testi istemesigerek dedi.....bende çıktım ordann en iyisi umutda yaptırmak dedim....bu araştırma hastanelerii insanın moralini bozuyorr..benim raporum varr bütün testleriii çapada yaptığım haldee bu testii bana yaptırmadı çapa......
kızlar ben geldim çokta iyi geldim valla
meldirim bizim keçi boynuzu mukemmel işe yaradı sayı 4 milyondan 16 milyona çıktı morfoloji %2 den %1 e değişti yani durum aşılama kızlar 3 ay bekleme süresi verdi frof bide ilaç veri eşime yuppiii çok sevindirik oldum vallla aynen devam şimdi kürlere :))))))))))))))))999
gullucan cnm bak neler yaptığımı sana sırasıyla anlatayım
sabah aç karnına 1 yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi ve hemen ardından bir bardak keçi boynuzu kürü cnm
gün içerisinde ne yedi ne içti bilmiyorum
akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı balla karıştırılmış çörek otu ardından 1 bardak keçi boynuzu kürü
ama akşam yemekten sonra taze sıkılmış her çeşit meyve ve sebze suları
bize kereviz yemeği sıksık öle işte
sende yap cnm birazda olsa belki fayda eder
hoca ondan değildir diyo ama ben inanmıyorum kesin beslenmeyle ilgisi var
kızlar ben geldim çokta iyi geldim valla
meldirim bizim keçi boynuzu mukemmel işe yaradı sayı 4 milyondan 16 milyona çıktı morfoloji %2 den %1 e değişti yani durum aşılama kızlar 3 ay bekleme süresi verdi frof bide ilaç veri eşime yuppiii çok sevindirik oldum vallla aynen devam şimdi kürlere :))))))))))))))))999
songül banada anlat nasıl kavuştunuz eşinle :)))
sizinkisi bir aşk hikayesimi yoksa
:))) hadi yaz çatlarım anlatmasan
bizimkisi bir aşk hikayesi
siyah beyaz film gibi biraz
face de konuşuruzzz okuyanlar bu ne manyakmış demesin:)))naniknanik
aklıma sen geldin zaten yaazrken az çok biliyorum seninde kavuşma aşamalarını
valla bnecede olabilir bol bol çalışın canım vakit kaybetmeyin gitmeyin bi süre kaynanana hihihiiii
herkes endi evinde kalsın yaa
yarın yokum izmit e arkadaşıma gitcem gidene kadar girebilirsem siteye görüşürüzz canımm
hadi kolay gelsin sana