Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gullucan bebem onunda kolayı var aynı sorun benim iş yerimde de var ama tıp fakültesi dr u istediğin kadar rapor veriyor durumunu anlatınca raporlu işçiyide işten çıkaramıyorlar yani hakkımızı bir şekilde korumalıyız dimi yoksa şerefsiz müdürler zaten yalakalık yapacam diye personeli harcıyolar

Meldır k.v. Nıye kzıdın ozelmı.aman bosver yaa zaten herseye kızmaktan kızamık cıkarcaz yakında bende cok sınırlıyım ama bu ara hem sınır hem hemen aglama peydah oldu bana valla ne yapcam bılmıyorum.

gullucan bebem onunda kolayı var aynı sorun benim iş yerimde de var ama tıp fakültesi dr u istediğin kadar rapor veriyor durumunu anlatınca raporlu işçiyide işten çıkaramıyorlar yani hakkımızı bir şekilde korumalıyız dimi yoksa şerefsiz müdürler zaten yalakalık yapacam diye personeli harcıyolar

aahh canım dur bakalım hele sen bır dene .belkı bu muduru ısten cıkarırlar tabı daha beterı gelmezse bende umuttan pek gecesım yok ama para olunca bellıde olmaz bakalım mevlam ne gosterır.

ha bide sen 5 yıllık evlisin bebem sana tüp 850 tl fiyata bak yaaa
ilaçların bi kısmıınıda devlet karşılıyooo düşün yaniii

ay ne gevezesiniz siz bukadar yazıyonuzu bunun konuşma halini düşünemiyorum :)))) allah kocalarınıza yardım ede :))) benim ağzı var dili yok değilsiniz ahhahahahahahha

kız nevin neyi kıskandın yine yaaa
sende konuş bacım bnm
ay hepimiz bi araya gelebilsek ne curcuna olur yaaa

selam kızlar nasılsınız ne çok şey yazmışsınız çoğunu okuyamadım
gizem güllücan nevin meldir nasılsınız bayağı kaynatmışsınız
songül bugün gezmeye gitti bende biraz sonra gidicem

kızlar herkesi araştırma hastanelerine yönlendiriyorum valla nedenmi
çünkü sağlık sektörü özellerde bir piyasa haline gelmiş tüp bebek yapılsın para kazansınlar diye tahlillerle oynayan merkezler bile varmış
hepimizin gözümüzü çok açmamız lazım
tıp fakültelerinde dr maaşına bakar başka çıkarı yok neden senin benim tahlil sonucumla oynasınki dimiii

ya eylülüm senle songül amma geziyosunuz yaa bide navin heee
ohhh ben burda takılıyım dimiiiiiiiiiiiiiiiiii

ewt gizem yaa ben yazacaktım ha bire geziyolar die sen benden önce davranmışsın ohh bizde hafta sonu 3 gün tatiliz :) çatlayınnnn :D

kız gizem benimki songülünkü gibi değil valla ben yakın yerlere gidiyorum songülüm nerdeyse şehir değiştiriyor canım benim ya
gizemim eşinin durumu çok iyi olmuş bak ne güzel sen burda kafayı yiyecektin neredeyse
ben her zaman söylüyorum bu kürler çok işe yarıyor

meldircim izinde olunca geziyoruz valla sizede 3 gün tatil ben perşembe işe başlıyorum cuma günü yani tatil günüde çalışıyorum 24 saat nöbetçiyim cumartesi de nerdeyse önleye gelirim eve
ben işe başlayınca tatil haftaiçi hiç farketmiyor
ama artık napiyim bu kadar yattım artık iş zamanı ama nöbetten sonra 3 gün evdeyim

EYLÜLCÜM nasılsın,artvin nasıl soğukmu,eşim çok özledim oraları diyor,yaza gitsek ne güzel olur dağ bayır gezeriz diyor,sen nerelere gezmeye gidiyorsun,sen merkezdemiydin.

aha benimde işim bitince dra gidecem oradanda eve gelirim çünkü sancım çok :((

yoksa evde beni kimse tutamaz :))

meldircim izinde olunca geziyoruz valla sizede 3 gün tatil ben perşembe işe başlıyorum cuma günü yani tatil günüde çalışıyorum 24 saat nöbetçiyim cumartesi de nerdeyse önleye gelirim eve
ben işe başlayınca tatil haftaiçi hiç farketmiyor
ama artık napiyim bu kadar yattım artık iş zamanı ama nöbetten sonra 3 gün evdeyim

sizin iş çok daha zor canım işin şakası bizimki :) allah hepimize kolaylık versin

KIZLAR BıRAZ ıŞıM VAR

artvinli cnm benim nasılsın yeğenim nasıl bakıyım hıı cnm yaa hayırlısıyla bide kucağına al kuzum inşallah

EYLÜLCÜM nasılsın,artvin nasıl soğukmu,eşim çok özledim oraları diyor,yaza gitsek ne güzel olur dağ bayır gezeriz diyor,sen nerelere gezmeye gidiyorsun,sen merkezdemiydin.

canım benim sen nasılsın ben iyiyim canım izindeydim perşembe başlıyorum işe
bebişlerin nasıllar inşallah hep iyi olurlar ya ne güzel olur gelseniz buralara ben merkezde değilim ilçesindeyim ama bizim tarafada gelirsiniz burda karagölümüz var gideriz başka yerlerde var ama sen yaza doğum yaparsın da seneye gelin artık belki benimde olur o zaman ben ciddiyim vallahi gelseniz çooook güzel olur

KIZLAR BİRAZ İŞİM VAR

artvinli cnm benim nasılsın yeğenim nasıl bakıyım hıı cnm yaa hayırlısıyla bide kucağına al kuzum inşallah
GİZEMCİM saolasın canım benim,iyiyiz çok şükür teyzesi,büyüyoruz yavaş yavaş işte,sen nasılsın,herşey yolundamı canım.
canım benim sen nasılsın ben iyiyim canım izindeydim perşembe başlıyorum işe
bebişlerin nasıllar inşallah hep iyi olurlar ya ne güzel olur gelseniz buralara ben merkezde değilim ilçesindeyim ama bizim tarafada gelirsiniz burda karagölümüz var gideriz başka yerlerde var ama sen yaza doğum yaparsın da seneye gelin artık belki benimde olur o zaman ben ciddiyim vallahi gelseniz çooook güzel olur

Canım eşimin hergün dilinde memleketine çok düşkün,5 sene öncesine kadar tatillerde hep oradaymış,evlendikten sonra hiç gidemedik malesef,ama bende çok istiyorum gelmeyi,kısmet artık,valla çok güzel olur seninlede tanışmayı çok isterdim.bizimde memleketimiz yusufeli canım.eşim daha çok oraları arzuluyor.

Back
X