Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

meldir kuzum cnm çok sıkılıyo yaaa
biraz fatura girişi yapayım bari masam toplanmış olsun :)))

ii akşmalar herkese drdan geldim yarın perşembe cumada olabilir dedi dr transfer

kızlar yyyaaaa bende ilk kez 58 oldum
sanırım benimde biraz dikkat etmem gerekiyor

ahh yetercım ılk kez 58 mı oldun ahhh nerde o kılolar ahhh sımdı 58 olsam.ama benım boyum bıraz fazla senın ne kadar bılmıyorumda aman vermeye calıscam almasam yeter enazından

gullucan kilo meselesini açma hihihi valla ben söleyince herkes gıcık oluyo 51 kiloyum hihihiih 1,68 boyum :))))))))))))

kız nevinim kaça bölünmüş senin bebişler hee 8 hücre olamamışlarmı daha

bugün 12 tane imiş yarın dedi dr hücrelerini sormadım ya e sizler napıyonuz azra yeter gullum tok

iyi iyi çok güzel nevinim balım benimmm
ben yarın bi maralımıda ararım bakıyım onun ne olmuş durum ne size haber veririm

ıyı canım cok sevındım vallaha rabbım ınsallah senıde bızıde guldurur canım bende ıyıyım ocagın sonunu beklıom bakalım bende ozaman baslayacam ıste

gullucan kilo meselesini açma hihihi valla ben söleyince herkes gıcık oluyo 51 kiloyum hihihiih 1,68 boyum :))))))))))))

kız nevinim kaça bölünmüş senin bebişler hee 8 hücre olamamışlarmı daha

AAAA COK ZAYIFSIN SEN CANIM.BOYUMUZ AYNIDA BEN SENDEN BAYAGI TOMBIKIM.BEN 75 E TABAN DATADIM AMA BENIM ZATEN KEMIKLERIM IRIR:dance::dance::dance:OYLE DERLER YA HEP.

Aman hepte ben gelınce sız kacıyonuz valla
bugun beynım catlıyor telle konusmaktan
ayyy cocugm olursa adını radyasyon koycam kızlar ne bıleyım ben bılgısayar telefon ıllkı ınsanı etkılıyordur

tok cnm bende aynı ocak sonu başlıycaktım ama güzel bi gelişme oldu ve 3 ay ertelendi tedavi sperm sayılarında düzelme oldu onun için biraz beklemeye aldı dr .
cümlemizin hakkında hayırlısı olsun canlarım

gullucan öle çokta zayıf değilim yaa 45 kilodan çıktım 51 e ben hihihi arada 52 de oluyom ama
memnunum yani halimden tedavi ertelendiğine göre de artık spora başlayabilirim herhalde hihiihih

gullum bende 173 boy 63 kgyim 28 yaşındayım yarışmaya elazğdan katılıyorum bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Back
X