Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

aynen kızlar zeten benimde tedeviye başlama zamanlarım içimden çocuk özlemi yoğun olduğu dönemlerdir.ya insan bişey ister alır canı mantı ister yapar.yani içim istiyor öpmek koklamak işte öyle birşey ama ben artık birazdaha zannedersem bebeklilere karşı hissiyatım azaldı hiç takmıyorum 5 ila 10. yıllar arasında çok ağlıyorsun hamile duymak bebek ğörmek istemiyorsun bu hiçbir zaman kıskançlıktan değil ama 13 12 yıldan sonra pek takmıyosun eeeeeeeee bende 16 yıllık evliyim

slm herkese kizlar beni de ekleyin listeye
sorun sperm azligi 3 asilama 2 tup bebek negatif insallah ocak basinda 3. tedaviye baslicaz aralik 25 de turkiyeye geliyoruz allahin izniyle tedavi icin
allah hepimizin yuzunu guldursun

slm herkese kizlar beni de ekleyin listeye
sorun sperm azligi 3 asilama 2 tup bebek negatif insallah ocak basinda 3. tedaviye baslicaz aralik 25 de turkiyeye geliyoruz allahin izniyle tedavi icin
allah hepimizin yuzunu guldursun

hangi tüp bebek merkezine gideceksin

daha önce denemelerin varmıydı nerde .yani eğer varsa negatifse bundan sonrakinde dr un iyi araştırması

evet belcikada yasiyorum burda 2 negatif denemem oldu burdaki merkezler bence turkiyedekiler kadar basarili degil birde cok ilgisizler her denemede tek embriyo transfer ettiler bana ben fazla istedim ama yapmadilar

günaydın kızlar nasılsınız bakiyim
dün birden çıkmak zorunda kaldım evde ekstra bir iş çıktı o işlerle uğraştık ve bütün gün ve gece sürdü işler tabiki ve çok yorulmuştum

nevinim songülüm hilalim dün kaynatmışsınız biraz
sel bebeğim oluncaki hayallerimi sana cevap olarak yazmıştım ama okumamışsın demek ki ah bir olsunda neler yapmam ki unun için

meryemcim inşallah bundan sonrakinde türkiyede yaptırırsın ve kavuşursun bebeğine yurtdışında daha az ilgileniyorlarmış burda inşallah herşey yolunda gider

azracım sen nasılsın inşallah bebeğimizle ilgili hayallerimizi gerçekleştiririz

slm kızlar ii pazarlar sizlerede
songül hilal eylül tok azra meryem sel öpüyorum hepinizi

hilalcim ellerin ne durumda canım
songül gez sen ohh :)) bebek oluncada gezersin ahahhahaha

günaydın kızlar nasılsınız bakiyim
dün birden çıkmak zorunda kaldım evde ekstra bir iş çıktı o işlerle uğraştık ve bütün gün ve gece sürdü işler tabiki ve çok yorulmuştum

nevinim songülüm hilalim dün kaynatmışsınız biraz
sel bebeğim oluncaki hayallerimi sana cevap olarak yazmıştım ama okumamışsın demek ki ah bir olsunda neler yapmam ki unun için

meryemcim inşallah bundan sonrakinde türkiyede yaptırırsın ve kavuşursun bebeğine yurtdışında daha az ilgileniyorlarmış burda inşallah herşey yolunda gider

azracım sen nasılsın inşallah bebeğimizle ilgili hayallerimizi gerçekleştiririz

insallah canim evet yurt disinda oyle

Back
X