Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım gizemim valla bende çok özledim sohbetini inan arıyorum ama diyete bi konsantre oldum ki sorma gitsin.
evet canım bayağı ciddi ciddi çabalıyorum inşallah tedaviye daha hafif girecem zaten malum beklemedeyiz sen nasılsın ne aşamadasın

kızz nereye kactın daha sana nasıl dıyett yapıyon dıye soramadan kactın .
gızem gordunmu soru soramadım ya.kactı kuuus

nevincim yapmaya çalışayım bende bu ara yemekle hiç aram yok sevmediğim şey olursa hiç yiyemiyorum ağzımda büyüyor :( 3 kilo vermişkende çok zorlamıyorum kendimi narkozlardan miğdem mahfoldu zaten düzelmesi uzun bi süreç alır.

günaydın sabah şekerlerimmm
nevinim bende de var bi heyecan sorma maralla konuşuyoruz o daha beter ona teselli veriyorum hihihii
sizi sordu o da kıslarrrr
bende annemlere gitcem öğle gibi çıkarımmm
yeni yıl muratlarımızla gelsinn inşşşş

canlar çıkmak zorundayım.Hepinize iyi yıllar tekrardan.Gizemim cevabını okurum sonra. Tüm kızlar kim ne yaptı ne etti haftaya hepsine bakacam...
tatlım benim tedavide 3 ay erteleni şekerim sperm sayısı 4 milyondan 16 milyona çıktı dr ilaç tedavisi verdi bakalım sonra ne olucak rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahh
arada gel cnm bnm
kısslarr gene hasta oluyorum bu grip yakamı bırakmadı gitti yaa üfff :(

ay kıyamam ben sana yaa canımsın dikkat et kendine

nevra diyete devam hee maşallah valla hayatta yapamacağım tel şey sanırım ben yasaklara gelemiyorum ondan yanii:)))
valla yasaklar tatlı olur ya benim için aynen geçerlii

gullucan cnm nevra topiğin en eskilerinden bebem ama diyete başladı ve tedaviyi erteledi onun için fazla takılmıyor ama geliğinde sorularına cvp verir mutlaka

songülüm cnm sın günaydınnn

songül seni facede bekliyorum :))) çabuk gel çatlayacam bakkkkkkkkkkkk

gizemim niye sesin çıkmıyo canım tadın yok sanki bugün

meldir bol bol vitamin alsana yaaa meyve sevmezmisin arkadaşımm off grip çok zorrr

gizem sanada şunu hatırlatim eğer dişlerinde problem varsa bu arada baktır onlarada hamilelikte zor olur dişler hemen etkileniyo ya ilaçda alınmıyo
ben geçen sene diş kontrollerimi yaptırdıma ama sanırım bi dişim yine problemli kaldı sende önce baktır ihmal etme

Merhaba,2009 bitmeden tüp bebek yaptırdım,8 aralık transfer tarihim. Ve sonuç pozitif dün ultrason muayenem vardı iizlerim olcak.çok mutluyuz.yeditepe üniversitesi prof.dr.cem fıçıcıoğlu ve ekibi süperler.hepsine tşk.

ben buradayım kızlarrrrrrrrr :))))
oh ne güzel titanya gözün aydın bizlerede dua et canım

sayfayı yenilemmeişim kimse yazmıyor sanıyorum :) kafa gitti kocacıma ulaşamıyorum öğle yemeğine çıkalım diyeceğim :) çok sıkıldım iş yerinde muhtemelen kabul etmeyecek ama bakalım :)

o kabul etmese ben götüreyim seni kız gel hadi gir koluma :))) ne yersin şekerim:)

ayy valla ne güzel olur nevin konuştuk bi düşüneyim diyo :( hazır maaşı almışken akşamda milletle oturacaz fırsattan istifade birlikte yiyelim dedim ama nafile uyuşuk benim kocam iş yerlerimizde yakın ama ikna olmayacak gibi bakalım haber verecekmiş sevgili olmak daha güzel sanırım :)

titanya hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklıca senide listeye ekliyorum hemen

nevinim aynen öle keyfim yok hiç bu işyerinden nefret eder oldum artık sanırım kendi işimi kurmanın zamanı geldi hazır tedavide ertelenmişken bi yol çizmem lazım artık şeker
aklım allak bullak burası çok sorunlu sırf tedavi için dayanıyodum ama artık dayanamayacağım eşimlede pederlede konuşacağım bişiler yapmam lazım

Back
X