Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Ebııııııııııııııııııııııı ben burdayım sakın yapma bana sorarsan eger tabıııııııııııııııı.
Cooooooooooook erken ya az bır 10,gun olsun barııııııııı o bıle erken ya enazından ozman kanda baktır barı yaaaaaaaaaaa.ama yınede cok erken yaaaa
cok uzersın kendını bırde yok yere bebge zarar verısın yaa

Pazar gunu belkı olur ama kanda baktır.keske bıraz daha dısını sıksan enaznından 11,gun yaptırsan yaa tabıkı sen bılırsın cnım

evet sımdı tam karar verdım yarın test yapcam pazarda kan tahlılı yaptırcam.ya bıde bana ıkız olucakmıs gıbı gelıo ne dersın?

ebi cnm bence yapma
heyecanla beklemesi bile ayrı zevk bence
bu iş sabır işi şuan yapman gereken en güzel şey
bebeğinin seninle olduğunu düşünüp ona sımsıkı sana tutunması için anneciğini bırakmaması için dua etmen cnm bnm
bak nevinde yarın gidip alıcak bebekleriini canım yaa

bu günlerin tadını çıkar derim ben vede boşuna bebişini üzme

nevinim kuzum cnm allahım kabul etsin dualarını dualarımızı
bende okuycam cnm elimden geldiğince dilim döndüğünce rabbim yardımcımız olsun inşallah cümlemizin
ben birazdan çıkarım
herkese yeni yılda önce sağlık
huzur mutluluk ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim

kızlarrrrrr
yeni yıl yenilikleriye gelsin
hepmize güzelikler getirsin
hayatta en çok istediğim,z şeyler 2010 yılında bizleri bulsun

mutlu yıllar

Amın canım ınsaalh yenı yılımız hayırlı olur hepımıız ıcın.

Ebı bak bılıyon benım daha bır hafta oldu negatıfı alalı

ama sana bır sey dımmı 11 gun boyunca karnımı sevdım okadar farklı bır seykı onun heyecanı bambaska bebgım annenın karnındamısın derken bıle farklı hıslerle doluyordum esım bıle karnımı oksayıp sevıyordu bebgımız orda dıye ama nasıp degılmıs
o yuzden bence sabırlı ol bekle ama sen bılırsın yınede

nevinim kuzum cnm allahım kabul etsin dualarını dualarımızı
bende okuycam cnm elimden geldiğince dilim döndüğünce rabbim yardımcımız olsun inşallah cümlemizin
ben birazdan çıkarım
herkese yeni yılda önce sağlık
huzur mutluluk ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim

canım ıyı yıllar snada
pazartesı aynı adreste bulusalım caaaaaaaaaaaaaaan

amin yetercim amin
rabbim hepimizin muradını versin inşallah
yeni yılın sağlık huruz mutluluk ve bebek getirsin sana

allah nasip ederse pazartesi sabah 8.00 de başınızın belası burada olucak herkesi tam kadro bekliyorum

kızlar kırmızı ton aldınızmı ??????????? :roflol::roflol:

allah nasip ederse pazartesi sabah 8.00 de başınızın belası burada olucak herkesi tam kadro bekliyorum

kızlar kırmızı ton aldınızmı ??????????? :roflol::roflol:

YOK KIZ ALMADIM YAA SATSANA ENISTENLE SOYLE BIR YENI YIL KUTLAYALIM HEHHEHEH:roflol::roflol:

Back
X