Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

maralcım merkez tahlil konusunda biraz cimri bendende 1 kere kan aldılar aslında 3-4 sefer kan alınıp takip yapılması gerekiyormuş benim yaşadığım gibi sorun yaşamamak için...
sen henüz raporunu almadın sanırım rapor çıkartılması için zaten son 6 ay içinde yapılması gereken kan tahlilleri var canım e2 yede tedavinin sonlarına doğru gerek görürlerse alıyorlar 1 sefer yapılmıştı bana

bu tedavi sürecinde en çok sinirimi bozanda sürekli o acayip masaya yatmak yaa kendimi çok kötü hissediyorum ığğğğğğğğğğğğğğğğğğğ gerildim valla :)))

seni çok iyi anlıyorum gurbet kuşu ama her şeyin hayırlısı canım benim inşallah üzel haberlerini alırız biraz sabretmen gerekecek bu arada evde çok dolanma iş falan yapma dikkat et hatta sadece wc için kalk dr. dan haber gelince bilgilendir bizi canım

ya aklınızı karıştırmak gibi olmasın ama benim tedavi olacağım hastanede iğne adetin 3. günü hormonlar yapılıyor sonra iğneye başlıyosun ve birer gün arayla hem ultrasona giriyosun hemde kan veriyosun toplama işlemi yapılana kadar yani 2günde bir hastaneye gitmek gerekiyor yani
benimde aklım karıştı

bu tedavi sürecinde en çok sinirimi bozanda sürekli o acayip masaya yatmak yaa kendimi çok kötü hissediyorum ığğğğğğğğğğğğğğğğğğğ gerildim valla :)))

gizem geliyo oklava ona göre ilk denemede bu ne biçim söylem kızarım haa ben napayımmm :( 6. deneme için bekliyoruz aşılamalarda yumurta takibim en az 15 gün sürüyordu düşünsene 4 aşılama 1 tüp denemesi çok ayıp valla :)

gizemcim aklın karışmasın doğrusu senin dediğin gibi ama merkezler özel olunca dışarıya kan gönderdikleri içinne kadar az alsak o kadar az masraf zihniyetiyle bakıyorlar. ben ilk görüşmeye gittim karar verdik tamam başlayalım dedik adet oldum aradım. 5. günü 5 toz 3 su başlayalım dedi nası yani dedim muayne etmeyecekmisiniz beni hiç muayne etmeden rahimin durumuna bakmadan mı başlayacaksınız dedim aaa görüşelim o zaman dedi !

maralcım merkez tahlil konusunda biraz cimri bendende 1 kere kan aldılar aslında 3-4 sefer kan alınıp takip yapılması gerekiyormuş benim yaşadığım gibi sorun yaşamamak için...
sen henüz raporunu almadın sanırım rapor çıkartılması için zaten son 6 ay içinde yapılması gereken kan tahlilleri var canım e2 yede tedavinin sonlarına doğru gerek görürlerse alıyorlar 1 sefer yapılmıştı bana

meldircim haklısın sanırım tahlil konusunda cimriler, rapor için dün başvurduk 7 gün sonra belli olucak 1,5 ay önce aşılama yaptırmıştım o zaman sadece fsh a bakıldı, rapor için gerekli olunca diğerleri yalandan yazdılar e2 sonucunu falan... hayret ya şimdi doktorumu aradım bana bu testleri yapmadınız diye yapılacak merak etmeyin dedi ona göre yumurtları falan takip ediyorlarmış birde öle söledi...

kenidn ne kadar çok bilgili olur ve kendini takip edersen o kadar çok için rahat oluyor hani bi söylem vardır el elin eşşeğini diye aynı o hesap yada hep bana bunlardan denk geldi :)

ya ablam bitanem benim rahim röntgeninde çok canımı yaktılar çok korktum öle bişi olmaz bidaha biliyorum ama etkilendim işte
ozaman günlerce uyuyamadım çok fenaydım yaa ayyy
omasaya yatınca yine öle olacak sanıyorum
aslında can yakan bişi yok biliyorum ama napim korku işte
tamam yaa kır oklavayı kafam da ufff :)))

zaten gizemim allah korusun inşallah tutar ama diyelim ki olmadı istanbul'a gelmeyi düşünüyorum hem kendi ailemde orada

gizemcim aklın karışmasın doğrusu senin dediğin gibi ama merkezler özel olunca dışarıya kan gönderdikleri içinne kadar az alsak o kadar az masraf zihniyetiyle bakıyorlar. ben ilk görüşmeye gittim karar verdik tamam başlayalım dedik adet oldum aradım. 5. günü 5 toz 3 su başlayalım dedi nası yani dedim muayne etmeyecekmisiniz beni hiç muayne etmeden rahimin durumuna bakmadan mı başlayacaksınız dedim aaa görüşelim o zaman dedi !

ohaaa diyorummmm ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bakmadan mı sölüyo şunu al bunu al yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
benim gidiceğim hastanede özel ama tahlilleri kendi bünyesinde yapıyo
ama ben orda yaptırmıycam dr dedi istersen devlette yaptırıp getirirsin diye bende öle yapıcam

maralcım malesef sen talep etmesen onlar almıyorlar canım ben bu siteden arkadaşlardan çok şey öğrendim kanamam başlayınca ilaçları sordum devam dedi aspirini burda okumuştum bırakılmalı diye eşime sor dedim aa ewt iiki hatırlattınız bırakması gerekiyor demiş !

yani bu işler çok zor ankarada elle tutulacak bir dr. bulamadım ya gezmediğim hastane merkez kalmadı desem yeridir ne proflar ne doçlar ama aşılamayla hamile kaldım demiştim ya uzman dr. yaptı düşünün artık bu seferkine diyecek laf bulamıyorum hala çok kızgınım.

ya valla canlarım rabbim herşeyin hayırlısını versin
maralım sende öle tutmazsa falan deme zaten şuan salya sümük ağlıyorum sinirimi bozma
eski iş yerimden aradılar arkadaşlarım çok özlemişim ya 2 sene birlikte çalışmıştık ozamanben daha 20 yaşındaydım kaç senedir görmedim hiçbirini en son düğünümde görmüştüm 1,5 sene önce ölesine işte valla seslerini duyunca koptum hepsi benden büyükler en küçüğü 35 yaşında öle arkadaşlarım yani uff aman işte ölee

oh oh ohhhh maşallahhh herkescikler buradaaaa kızlar hoşgeliniz sizleride tanıyalımmı

iyi geçti.korktuğum olmadı kist yokmuş.yumurtaları çok beğendi bayağı iyi dedi.bugün ilk iğnemi yapacağım bakalım hayırlısı

kızlar merhaba bende aralık sonu gibi ilk defa tüp bebek için görüşmeye gitmek istiyorum fakat adetimin hangi döneminde gitmem gerekiyor bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.

maralcım malesef sen talep etmesen onlar almıyorlar canım ben bu siteden arkadaşlardan çok şey öğrendim kanamam başlayınca ilaçları sordum devam dedi aspirini burda okumuştum bırakılmalı diye eşime sor dedim aa ewt iiki hatırlattınız bırakması gerekiyor demiş !

yaaa inanmıyorummm !!!!!! bende asprin kullanıyorum 100 mg, hiçtre bırk falan demediler aşılamadan kullandığımı biliyo

Back
X