- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
azra kız yok bi başlarsan okumaya günümüze dönemezsin diye deim
yeter hoşgeldin senide listeye ekleyeyim diymi
ekle canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azra kız yok bi başlarsan okumaya günümüze dönemezsin diye deim
yeter hoşgeldin senide listeye ekleyeyim diymi
kız azra sana özelden mesaj atmıştım okudunmu
mersindeki konferansla ilğili
canım sen 3.denemeni nerde yapyırcan ne zaman düşünüyon?:uhm:
yetercim listemizin 60.kişisi olarak sana :içelim: ikram ediyorum
canım zaten şimdi değil kısmet olursa yaza düşünüyoruz ama benim aklımda başkent var gözdeylede görüştüm ama tekrar görüşeceğim ytedaviye gittmeden bakalım birde adana ankara tüpbebek var ama
ya bu erkek infertilitesi ne kadar yaygın yaaa
valla ben bu kadar olacağını sanmıyordum cnm
bizimde erkek infertilitesi
allah yardım etsin valla yaa
evet canım ama eşim izin vermiyor
yetercim listemizin 60.kişisi olarak sana :içelim: ikram ediyorum
yeter cnm allaha kaldı işimiz işte ama merkezin çok öenmi var biliyosun bu işte en iyi yer istanbul ne yazıkki çok uzaksınız
canım gözde deki dr da iyi tavsiye ederim ben 2.yi orda yaptırdım memnunum.ama sen bilirsin tabi sana kalmış.
neden tatlım
.........................................
Bende gitmeyi düşünüyorum belki gelirssen tanışırız diye düşünmüştüm
ya gözdeye bir arkadaşım daha gitti
sonucu nefatif olmasına rağmen oda çok memnun kalmıştı
birde erkek infertilitesinden cespar arkadaşımızda oradan hamiş kaldı ama kısmet bu işler
canım benim bu aralar piskolojim çok bozuk yeni negatif sonuç aldık ya eşim beni böyle yerlere sokmak istemiyor canım çok sıkılır diye yine tanışırız canım merkezdemi oturuyorsun?
bide şöle düşün belkide orda çok gelişmemiş hastanelerde harcadığın onca parayla burda tutma ihtimalini haha yüksek olduğunu bence denemeye değer
hastanelerin anlaşmalı otelleri bile var
en önemlisi laboratuar bizim için embrologlar önemli hastanenin başarı oranı falan yani çok zahmetli ve maddi külfetli bir yola çıktık allah cümlemizin yardımcısı olsun ne diyelim