Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

alara canım çok zor biliyorum ama biraz zaman geçsin kendine zaman ver üzülme demek bir şey ifade etmiyor ama kendini yıpratma canım

gül güzeli cnm benden sana küçük bi tavsiye
keçi boynuzu kürünü biliyomusun cnm bnm
7 gün boyunca onu uygula sonra eşinle bir ürologa git ve durumu anlat yeni tahliller iste hemen tüpe başlama hatta bi kaç merkezle tahlillerini göster ve öngörüşme yap
ben inan ilk öğrendiğimde şuan senin olduğum durumdaydım
aklın çok karışık ve çokta daha karışmasını istemiyosan kendince yorumlar yapma ve dr larla görüş paylaş detayları öğren sonra inan bana çok rahatlıycaksın cnm

kıslar aynen şöyle,
biz eşimle 8aydır bebek istiyoduk,doktor 1yıl dolsun demişti ama ben beklemek istemedim ve biz tüpbebek merkezinde test yaptırdık.
Bize oligo-asteno-teratosperm teşhisi kondu,
10 a yakın spermi var yorum aynen şöyle,
mikroskop sahasında çok nadir 1 adet duran sperm görüldü.
Hareketlilik falan 0,doktor hemen tüpbebek yapabiliriz dedi ama ben ileirki aya bıraktım,
sze sorum şimdi ürolog bulup onamı gitmemis gerekiyo,sonrasında tüpbebek merkezine gideceğiz onu da araştırmamız gerkiyo.
Ayrıca sperm testleri 1ay arayla yapılamsında sakınca varmı,başka yerde yaptırmalımıyım kesin sonç için düşmesinden de korkuyorum.
çok karışık oldu ama kafam gibi karıştı cümlelerimde kusura bakmayın..

canım yyaaa elbette başka yerde yaptırabilirsin iyide olur çünki sonuçları ayrı merkezlerde farklı sonuçlar veriyor
ama ben yanış anlamadımsa sadece 10 tane spermsen söz ediyorsun eğer öleyse zaten direk olarak tüpbebek yaptırırsınız

maralım nette hatlarda sorun vardı yeni geldi tüm cihazlar durmuştu fax tel net falan

gül güzeli cnm benden sana küçük bi tavsiye
keçi boynuzu kürünü biliyomusun cnm bnm
7 gün boyunca onu uygula sonra eşinle bir ürologa git ve durumu anlat yeni tahliller iste hemen tüpe başlama hatta bi kaç merkezle tahlillerini göster ve öngörüşme yap
ben inan ilk öğrendiğimde şuan senin olduğum durumdaydım
aklın çok karışık ve çokta daha karışmasını istemiyosan kendince yorumlar yapma ve dr larla görüş paylaş detayları öğren sonra inan bana çok rahatlıycaksın cnm

evet yyaaaaaaaaa
aynen

sağolun kıslar 2ay bu kürü uyguladım ben ama faydası olmadı sanırım avakado işe yarıyomuş sanırım onuda deneyeceğim,
devlket hastaneleri ürologuna gttik fasla ilgilenmedi sonuçlar kötü pek bişe çıkmas dedi okdar,napiim özelde bşişe yapabilceklerse onada giderim..

kıslar aynen şöyle,
biz eşimle 8aydır bebek istiyoduk,doktor 1yıl dolsun demişti ama ben beklemek istemedim ve biz tüpbebek merkezinde test yaptırdık.
bize Oligo-asteno-teratosperm teşhisi kondu,
10 a yakın spermi var yorum aynen şöyle,
mikroskop sahasında çok nadir 1 adet duran sperm görüldü.
hareketlilik falan 0,doktor hemen tüpbebek yapabiliriz dedi ama ben ileirki aya bıraktım,
sze sorum şimdi ürolog bulup onamı gitmemis gerekiyo,sonrasında tüpbebek merkezine gideceğiz onu da araştırmamız gerkiyo.
ayrıca sperm testleri 1ay arayla yapılamsında sakınca varmı,başka yerde yaptırmalımıyım kesin sonç için düşmesinden de korkuyorum.
çok karışık oldu ama kafam gibi karıştı cümlelerimde kusura bakmayın..

cnm bnm ya kusur olurmu hiç, bak daha evliliğinizde yeni sayılır stres yapıcak bi durumun yok bence rahat ol önce...
sperm beslenmeylede alakalı bir sürü kürler var keçiboynuzu gibi bu arada eşine onları uygula bol bol ki tüp bebeğe geçtiğinizde sperm sayısı artmış olsun...
Cnm senin için nasıl rahat edecekse öyle hareket et bence, benmde içim vıdık vıdık tı ve sormadığım dr kalmadı sonuç olarak kafam karıştı :S, en son tüp bebek merkezinde ne dedilerse onu yaptık... ürologa gittik bizde acil ameliyat dedi ileri derecede varikosel çıktı eşimde... ama sonucun değişmeyeceğini öğrendik sonrasında, o yüzden ameliyat işini sonraya bıraktık...
sonuçlara göre size kesin mikroenjeksiyon uygularlar...
sen bence tüp bebek merkezi araştır, en başarılı en ilgili olanını tamammı cnm bnm

yetercim biz yeni başladık keçi boynuzuna çok afedersiniz ama cinsel hayatımızda bile bi değişiklik oldu yani.
havuç suyu. keçi boynuzu kürü . keçi boynuzu pekmezi. ve benim elevit vitaminimden veriyorum eşime önümüzdeki hafta sperm testi yaptıracağız bakalım ne çıkıcak

sağolun kıslar yaa iyiki varsınız,eşim özel hastanelere pek güvenmediği için tedirginis aslında bazı yerlerde maddi açıdan sömürüyolar oyüzde bursada iyi ürolog ve tüp bebek merkezi arıyorus..

yeniden test yaptırmakta ne sorun olabilirki anlamadım
sen bakma dr ların testi 2 ayda bir yaptırın dediğine aklında endişe var senin cnm
acilen kendini rahatlatman lazım ayrıca kürü sanırım yalnış kullanmışsın
7 günden fazla kullanmaman lazım
ben derimki üniversite hastanesine git ürolog derseki evet tüp yapılcak hemen tüp için hastane araştırmaya başla ve ciden çok beklemenin bi anlamı yok çünkü ilk seferde tutacağının garantisi yok

amanın kım gelmış. :)) gizem ben geldim benden kurtulamayacaksın. muhahaha zuhaha hihaha
75 daha okudum yaz o tarafa :)

sağolun kıslar yaa iyiki varsınız,eşim özel hastanelere pek güvenmediği için tedirginis aslında bazı yerlerde maddi açıdan sömürüyolar oyüzde bursada iyi ürolog ve tüp bebek merkezi arıyorus..

benim ilk muayene gittiğim merkez adını sölemiycem ama resmen soyguncuydu eşimin sperm testi yapılmadan bana boşuna rahim röntgeni çektiler çok dikkatli olmak lazım cnm
hastanenin tüpde başarı oranıda çok önemli

amanın kım gelmış. :)) gizem ben geldim benden kurtulamayacaksın. muhahaha zuhaha hihaha
75 daha okudum yaz o tarafa :)

nevinim başımın tacısın bitanem yazdım senden 75 tane daha trasferi olan olursa hemencecik yollarız emi cnm bnm

yetercim biz yeni başladık keçi boynuzuna çok afedersiniz ama cinsel hayatımızda bile bi değişiklik oldu yani.
Havuç suyu. Keçi boynuzu kürü . Keçi boynuzu pekmezi. Ve benim elevit vitaminimden veriyorum eşime önümüzdeki hafta sperm testi yaptıracağız bakalım ne çıkıcak

inşşşş sonuçlar güzel olur canım
bizde keçiboynuzu işe yaramamıştı

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum gerçekten iyiki buraya üye olmuşum ve iyiki varsınız... benim ilk denememdi zaten ilkinde olana pek rastlamadım biliyorum bu bizim kaderimiz ama insan üzülüyor işte.. dr. bu ay ara verelim bidahaki ay ikinci denemeyi yapalım dedi.. bakalım inşallah o zaman hayırlısıyla olur... Allahım hiçbirimizin çabalarını boşa çıkarmaz inşallah... ben şimdi işten izin aldım, öğlenden beri kendimi zor tutuyorum benim koca da zaten bunu anlayacak bir adam değil gideyim bi rahat rahat ağlayıp rahatlayayım.. hepinizi çook öpüyorum.. yarın görüşürüz..

o zaman genel hepınıze okuyorum transfer çıkana dek.
Bırde sana okucam akıllı olasın

tek başına işe yarayacağından emin eğilim bende
ben mükemmel bi sonuç beklemiyorum zaten sayılar azıcıkta artsa tüpte kolaylık olur diye çaba gösteriyorum
rabbim emeklerimizi boşa çıkarma yarabbim yüzümüzü güldür merhamet et bize

Back
X