Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar aynen şöyle,
biz eşimle 8aydır bebek istiyoduk,doktor 1yıl dolsun demişti ama ben beklemek istemedim ve biz tüpbebek merkezinde test yaptırdık.
Bize oligo-asteno-teratosperm teşhisi kondu,
10 a yakın spermi var yorum aynen şöyle,
mikroskop sahasında çok nadir 1 adet duran sperm görüldü.
Hareketlilik falan 0,doktor hemen tüpbebek yapabiliriz dedi ama ben ileirki aya bıraktım,
sze sorum şimdi ürolog bulup onamı gitmemis gerekiyo,sonrasında tüpbebek merkezine gideceğiz onu da araştırmamız gerkiyo.
Ayrıca sperm testleri 1ay arayla yapılamsında sakınca varmı,başka yerde yaptırmalımıyım kesin sonç için düşmesinden de korkuyorum.
çok karışık oldu ama kafam gibi karıştı cümlelerimde kusura bakmayın..
gül güzeli cnm benden sana küçük bi tavsiye
keçi boynuzu kürünü biliyomusun cnm bnm
7 gün boyunca onu uygula sonra eşinle bir ürologa git ve durumu anlat yeni tahliller iste hemen tüpe başlama hatta bi kaç merkezle tahlillerini göster ve öngörüşme yap
ben inan ilk öğrendiğimde şuan senin olduğum durumdaydım
aklın çok karışık ve çokta daha karışmasını istemiyosan kendince yorumlar yapma ve dr larla görüş paylaş detayları öğren sonra inan bana çok rahatlıycaksın cnm
kıslar aynen şöyle,
biz eşimle 8aydır bebek istiyoduk,doktor 1yıl dolsun demişti ama ben beklemek istemedim ve biz tüpbebek merkezinde test yaptırdık.
bize Oligo-asteno-teratosperm teşhisi kondu,
10 a yakın spermi var yorum aynen şöyle,
mikroskop sahasında çok nadir 1 adet duran sperm görüldü.
hareketlilik falan 0,doktor hemen tüpbebek yapabiliriz dedi ama ben ileirki aya bıraktım,
sze sorum şimdi ürolog bulup onamı gitmemis gerekiyo,sonrasında tüpbebek merkezine gideceğiz onu da araştırmamız gerkiyo.
ayrıca sperm testleri 1ay arayla yapılamsında sakınca varmı,başka yerde yaptırmalımıyım kesin sonç için düşmesinden de korkuyorum.
çok karışık oldu ama kafam gibi karıştı cümlelerimde kusura bakmayın..
sağolun kıslar yaa iyiki varsınız,eşim özel hastanelere pek güvenmediği için tedirginis aslında bazı yerlerde maddi açıdan sömürüyolar oyüzde bursada iyi ürolog ve tüp bebek merkezi arıyorus..
amanın kım gelmış. :)) gizem ben geldim benden kurtulamayacaksın. muhahaha zuhaha hihaha
75 daha okudum yaz o tarafa :)
yetercim biz yeni başladık keçi boynuzuna çok afedersiniz ama cinsel hayatımızda bile bi değişiklik oldu yani.
Havuç suyu. Keçi boynuzu kürü . Keçi boynuzu pekmezi. Ve benim elevit vitaminimden veriyorum eşime önümüzdeki hafta sperm testi yaptıracağız bakalım ne çıkıcak