Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bird ekıslar tedavi aşamasında puregon ganol f menogon hani özellikleri kaliteli vs bakımından i farkllık varmıdır.....

valla bunu bende merak ediyorum bana purogen verdi, bende niye gonol f vermediniz dedim (çünkü arkadaşlardan hep onu duyuyordum) dr bi farkı olmadığını firma farkı olduğunu söledi...

valla bunu bende merak ediyorum bana purogen verdi, bende niye gonol f vermediniz dedim (çünkü arkadaşlardan hep onu duyuyordum) dr bi farkı olmadığını firma farkı olduğunu söledi...

ben ilkinde gonol f ikincide puregen kulndım ilkinde toplanan 22 yumoşumda boş çıktı ve dr bana sana verdiğimiz ilaçlar bünyene ağır gelmiş dedi ve transfer bile yapılamadın ikincide her şey daha iyiydi ve 12 yumoştan 2 embiryo oluştu ama tutmadı

ben ilkinde gonol f ikincide puregen kulndım ilkinde toplanan 22 yumoşumda boş çıktı ve dr bana sana verdiğimiz ilaçlar bünyene ağır gelmiş dedi ve transfer bile yapılamadın ikincide her şey daha iyiydi ve 12 yumoştan 2 embiryo oluştu ama tutmadı

yaaa benim yumoşara birde pgt yapacaklar onlarda giderse naparım ben :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: allahım yardım et yarabbim,

ya kızlar hiç şöle bişi duydunuzmu?

Normal yolla hamile kalabilenlein tüp bebek yaptırdığında tutma şansı çok azmış...

ben duymadımböle bir şay
ama mantıken çok saçma eğerki bir kadın doğal yolla hamile kalabiliyorsa tüpbebektede iyi sonuç alma şansı yüksek olur gibi geliyor bana

evet evet olumlu düşünüyorum, inşallah yolunda gidecek her şey :))

neyse hadi kızlar ii akşamlar ben kaçar :)

ben duymadımböle bir şay
ama mantıken çok saçma eğerki bir kadın doğal yolla hamile kalabiliyorsa tüpbebektede iyi sonuç alma şansı yüksek olur gibi geliyor bana

bencede öyle olmalı mantıken başka bi topikte okudum banada şaçma geldi...
sordum arkadaşa tıbbi bi açıklması varmı ki diye henüz cevap gelmedi...

kızlar ben çıkıyorum daha yemek yapacağım
sie iyi sohbetler
kendinize iyi bakın

Back
X