Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bende burdayımda rapor parasıyla uğraşıp duruyorum 66 lira kesinti yapmışlar niyeyse anlamadım çüşş yani afedersinizz bide taa ocağın 4 ünde alırmışım yuhhh diyorum cinler tepeme çıktı....

gullucan ben mutlukentte olanım şekerim

dondurulmuşları denicek olann haniii:))))))))))

canım kusura bakma bıraz hafızam buaralr kuvvetlı degıl stres varya uzrımde bugun bıle ıste kac defa tel baglamayı unuttum.ne olacaka benım bu hallerım allah hepımızın yardımcısı olsun.canım sen nerde denıcen.bu kacıncı olcak

hahahah ikinizde bilemediniz ama ben yinede öpeyim sizi muck muck
evet arkadaşlar amacım başka aslında politik bir nedenle böle bi başlık attım ama listedeki herkesin onlıne olması gerekir bir uğrayıp gidiyor çogusu
hakkımızın ne olduğunu ve nerde arayacağımızı bilmek istiyorum hep birlikte yapalım istiyorum
gereken herşeyi anladınız sanırım

gullucan olsun şekerim hepimiz öyleydik
neler karıştı burda bilsen
olur böyle şeylerr
ben aşılamalarımı asm de yaptırmıştım tüp bebek de erdem de denedim dondurulmuşları da erdemde deniyorum

gullucan olsun şekerim hepimiz öyleydik
neler karıştı burda bilsen
olur böyle şeylerr
ben aşılamalarımı asm de yaptırmıştım tüp bebek de erdem de denedim dondurulmuşları da erdemde deniyorum

canım erdem neresı ya ben ılk defa duyuyorum.valla zaten pıyasada cok tanıdıgım hastane yok tupte genellerını tanıyorum can.o nerde.kactane var dondurulmusun.

kızlar bugun kasıklarım cok batısıyor sankı heran kan gelcek gııbı bırden vuruyor sancı ozellıklede tamkasıgımın ortasına.

valla bugun nasıl gecırıcem dıye sıkılıordum bır yandan telefonlar ve sızınle yazısmalarım cok ıyı vakıt gecırmemı sagladı kızlar alllah razı olsun bakalım bırde hastanede ıyı sonuc alsak ayy sankı ruyada gıbıyım ya.hersey sankı yalan sankı ben hıc tup yaptırmadım gıbı gemıyor kızlar bana ne oluyor bugun gerceklerle yuzlesmektenmı korkuyom acaba yaaaa

GÜLLÜCAN CNM BEN SANAYıDE Bı FABRıKADA MUHASEBECıYıM

songülüm bebem sen asm de aşılamayı kaça yaptırmıştın dün biri sorduda bilmiyom dedümmm

ayy geldim kızlar deli oldum 2 sefer rapor almıştım 1 hafta arayla normalde 2 günü şirket ödüyor sonrasınıda sskdan alıyoruz ya 2. aldığım raporun 2 gününü şirket ödememiş sskda ödediğini varsayarak 2 gün eksik yatırmış benim 2 günle zengin olacak şirket yuh yani sadakam olsun çok kızdım.

iş kanunundanda baktım 2 günü ödemek şirketin insiyatifindedir yazıyo yoksa hepsini halledecektim muhasebecilerin dua etsinler bi şey bulamadım. bunların yüzünden iş kanunu okuyoruz alim olacak ssk da çalışsam daha ii valla

canım ben burdayım.kesın tup bebek hastanesını kurmak ıcın sayı alıp ne kadar tupcu ınsan var dıyıp boyle bır baslık olusturmusundur.heheh opucugu hakendemmı gızemcım

:roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool:delikafaduldendelikafadulden

burda beni anlayan insanlarla konuşmak çok güzel bazen en yakınınızdakiler bile sizi anlayamıyor ama bizler aynı dilden konuşuyoruz aynı şeyleri hissediyoruz.

evet aynen bzn ben burada paylaştığım şeyleri hiç kimseyle annemle bile konuşpamıyorum iyiki varsınız kızlar

Back
X