Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ben şimdi toplantıya giriyorum şekerlerim
yılın son toplantısı herkes kurtlarını dökecek bakalım patrona hihiihih
zama istiycez ama bakalım hayırlısı artık

sana kolay gelsin gizemim oklavanı yanına alma sakın patronu dövmek için.tam tedavi yapacağın sırada işsiz kalma:)))))))))))))))))

ha eylülüm sen aynı anda bi kaç kişiye nasıl yazıldığını sormuştun ya cnm bak yukardaki gibi yani
ilk cvp vereceğin yazının altında MQ var ona basıyosun sonra ikincidede aynı sonra üçüncü yazıyada alıntı yap diye tıklıyosun alt alta hepsi çıkıyo sonra

ayşem valla onunda aynı dert başında var bu konuda birbirimizi anlıyoruz
ayrıca o beni işten çıkaramaz hihiih ben olmasam burası karışır huhauhaahuha

gizemcim ben hem kahvaltımı yapıyorum hemde sizinle burdayım
ayşecim sen daha fazla delik deşik oldun evet ama yumurtaların gelişmesi iyi sanırım seninde guatrın mı var bende de varda eşinde sperm az olsada tüp bebekte problem değil
esengül canım sen nasılsın iyimisin

gizemcim ben hem kahvaltımı yapıyorum hemde sizinle burdayım
ayşecim sen daha fazla delik deşik oldun evet ama yumurtaların gelişmesi iyi sanırım seninde guatrın mı var bende de varda eşinde sperm az olsada tüp bebekte problem değil
esengül canım sen nasılsın iyimisin

bnde iyiiym cnmcm nolsun ay bn o iğneerde çk kokruyorum bakalım mecburuz bbeiş için bnm eşimin değerleride çk düşükakannehir

gizemcim sağol canım deneyeceğim bende artık
bu arada toplantıda inşallah kaparsınız zamı siz patrondan isteyebiliyorsunuz gözünüzün önünde ama bizim patron devlet valla vermeyince vermiyor

bnde iyiiym cnmcm nolsun ay bn o iğneerde çk kokruyorum bakalım mecburuz bbeiş için bnm eşimin değerleride çk düşükakannehir

senin kaçıncı denemen canım ilkmi yoksa biz artık iğnelere alıştık hiç korkma zamanla alışıyorsun emin ol
hem çekeceğiz napalım yeterki gelsin bebekler
inşallah eşininde değereleri daha iyi olur

eylülüm evet cnm yaa haklısın
ya bu iğneler sadece göbekten değilmiydi benmi yalnış biliyorum

esengülüm ayın 16 sında iğnelere başladım .bakalım 8 tane şuanda

eylülüm ben guatrdan ameliyat oldum .alınan parçada kanserli hücre çıkmıştı.onun tedavisi sürüyor.allahtan iyi huyluydu.nokta şeklinde kalmış.bana çocuk yapmak yasaktı.radyo aktif aldığımdan.yasak kalkınca başladık tüp bebek tedavisine başladık.

kızlar göbekten olan iğnelerin ucu minicik yaa hemde deri altı bişicik olmaz
ay dert ettiğiniz şeye bakın yaa oramıza neler sokuyolar bakıyolar bi iğndenmi korkucaz

artvinli tatlım güzel anne nasıl gidiyor bakalım hamilelik
kızlar bu arada toplantı biraz ertelendi müşteri geldi hihiih

senin kaçıncı denemen canım ilkmi yoksa biz artık iğnelere alıştık hiç korkma zamanla alışıyorsun emin ol
hem çekeceğiz napalım yeterki gelsin bebekler
inşallah eşininde değereleri daha iyi olur

evet cnmcm ilk denemem benim inş.son denemem olurdazemuszemus2 olumsuz aşılama var...Allahım bu uğurda hepimizin yardımcısı olsun.sizin kaçıncı deneme?

Back
X