Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gullucan şekerim ya işler yoğun valla anca şimdi bakıyom nete heee
keçi boynuzu kürünü kullanıyoruz biz cuma günü giicez bakalım sperm testi yaptırmaya
valla kullan derim ben sana akmasada gürler belki hihihihiih
bide 100gr bala 10 gr çörekotu karıştır onu yedir kocana
keçi boynuzu pekmezide yedir cnm bnm

kız gullucan bnm aklım bu ara valla gel git dolu bi bilsen başımda kaç iş var ah anam ah yanii
kusuruma bakma ne olur benim sormamı bekleme bacım sen hep anlat güzelim çabuk anlat bak çıkıcam heeee

kız gullucan bnm aklım bu ara valla gel git dolu bi bilsen başımda kaç iş var ah anam ah yanii
kusuruma bakma ne olur benim sormamı bekleme bacım sen hep anlat güzelim çabuk anlat bak çıkıcam heeee

canım ya senın esındede varmı spermde problem.ya kecı boynuzu kurunu nasıl yapıyon anlatırmısn

canım zaten bugun hıc ıyı degılım
ulun bey haftaya gel kromozom testı yapalım dedı.bakalım ne cıkacak esımın spermelrı cok dusuk dogal yolları denemelıyım bır umut belkı olur

gullucan cnm bizim sorun zaten spermler
bak şimdi yarım litre su kaynat içine 7 tane keçi boynuzunu küçük küçük kır kaynayan suya at 3 dk kaynat 20dk beklet yarısını gece yatarken içir yarısını sabah aç karnına içir
sabahkini içerken bir yemek kaşığıda keçi boynuzu pekmezi yedir

7 gün sabah akşam bunu yap sonra 3 ay sadece gece yatarken kürü içir bu kadar bizde geçen hafta yaptık şimdi sadece gece içiyo yatarken 3 ay devam edicez işte
diyorumya süper bi etki beklemiyorum ama morfolojiyi birazda olsa düzeltse enazınan tüp yaparken faydası olur
bide kesinlikle sigara kullanıyosa bırakması lazım eşim azalttı ama bırakmadı henüz

papatya cnm meldirin tedavisi bitti olumsuz olarak sana kendi gelince yarın detaylı bilgi verir

gullucan doğal yolla bizim durumumuzda olması mücize olur olsada sonu düşükle sonuçlanabilir onun için doğala fazla umut bağlama derim ben

nevinim bebeğim öptüm kocaman tatlım çıkıyorum ben şimdi

herkese iyi akşamlar öptüm hepinizi

gullucan ha buarada cnm bnm neden kromozom testi yapılcak diye üzülüyosunki bebem bence ne kadar test tahlil varsa yapmaları araştırmaları bir adım daha ileri gitmektir hiç kafana takma ulun bey bu işte geyet uzman
referanslarıda bunu gösteriyor zaten

Back
X