Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gizemcim bende varım yarın 1. denemem için başlıyorum.imşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız :)

bende varım.ama ben daha başlayamadım,3 mikroya.merkez konusunda karar veremedim,gürgan tüpbebek hakkında bilginiz varmı ,doktoru iki haftadır trt1 izledim.
yardımmm?

merhaba kızlar bende bu yola baş koyanlardanım. rabbim kucaklarımıza bebeklerimizi tez zamanda almayı hayırlısıyla nasip eder inşallah. :Saruboceq: Ben 1. denememi doğal tüp bebek yöntemi ile yaptım 2 yumurta toplandı. 1 tanesi döllendi. sonuç 7 aralıkta maalesef negatif çıktı.:1no2: erkek infert. 30 yaşındayım. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. :Saruboceq:

bende varım.ama ben daha başlayamadım,3 mikroya.merkez konusunda karar veremedim,gürgan tüpbebek hakkında bilginiz varmı ,doktoru iki haftadır trt1 izledim.
yardımmm?

mrhb cnm gürganı pek önermiyorlar ama karar tabiki de sen ve eşinin. istersen bu sitede tüp bebek merkezleri bölümüne bi gir bak derim ben. merkezler hakkında gidenlerin bilgileri var. allah yardımcın olsun. hayırlı tedaviler. inşallah sonucun :CüvCüv::ecrin_bebek: olur.

azra2
windy
nefes55
Dryan
7106papatya
denser
apple23
demet_yaren
mrt
hilall85
meldayel
aymilewya

canlarım hepinizi ekliyorum lisyete.burası hepimizin topiği olsun yaşadıklarınızdan gelişmelerden hep bahsedin lütfen.hepbirlikte bu sorunun üstesinden gelelim birbirimize destek olalım
sorunlar paylaştıkça azalır şekerler

eeeeee çok şaşırıyorum valla yaa kimse ilgilenmiyomu kaç kişi olduğumuzla kızlar birlikten kuvvet doğar nerelerdesiniz bakalım

sedayıldız cnm amin inşallah
benim daha ilk denemem olucak 1,5 yıllık evliyim henüz hiç korunmadık ama olmayınca dr a gittik eşimin sperm sayısı çok düşük morfolojide kötü . rabbim herkesin yolunu nuruyla aydınlatsın inşallah

benide unutma gizemcim 2. deneme için 3 ay beklemem gerekiyormuş ameliyat geçirdiğim için alahtan hayırlısı artık

ooo meldir hoşgeldin cnm benim napıyosun bakim işlerin biraz hafifledimi

meldir bitanem ben seni çoktan ekledim listeye
1.sayfada liste cnm hiçbirinizi unutmadım :)))

Back
X