Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gizemcim burası daha güzel olmuş ekim yazıyor diğer başlıkta açıkçası bana yaşadıklarımı hatırlatıyor burdan mı devam etsek artık ne dersiniz ?

gizemcim işim çok olmuyor ama rutin takip ettiğim yerler var bazen oraladra çok oyalanıyorum. gündelik yaşamda sürekli konuştuğum arkadaşlarım var :) onları ihmal edince kızıyorlar orda burda idare ediyorum :)

canlarım bencede artık burdan devam etsek ama diğer listedeki arkadaşların sonuçları gelsin bakalım ben aynı anda 2 tarafı idare ederim siz nerde isterseniz orda buluşalım canlarım benimmm

bebekteyiz cnm benim istiyorumki sayımız ortaya çıksın bu durumda olan binlerce insan var farkımıza varılsın vebalı gibi dışlanmayalım istiyorum

cnm biliyorum ekim listemde vardın çok üzüldüm ama biliyosun durmak yok pes etmek vazgeçmek yok
hep güçlü olacağız

çıkar çıkar merak etme herkes online değil canım sen ve ben gibi :)))

bütün topiklere not bırakıyorum
aslına bakarsan buda ülkemizde kanıyan bir yara
açılım yapılan konular kadar değerli hatta onlardan daha değerli
keşke çok fazla şey yapabilsem bizler için :((( bi yerden sonra hükümete ulaşmak imkansızlaşıyo

cellist1 cnm hoş geldin
çok teşekkür ederim katıldığın için
rabbim yardımcın olsun durumun nedir anlatmak istermisin

hoşgeldin cellist anlat canım güzin ablan seni dinliyor :))))))

cellist1 cnm hoş geldin
çok teşekkür ederim katıldığın için
rabbim yardımcın olsun durumun nedir anlatmak istermisin

benim durumum sperm azlığından kaynaklı gebe kalamama. şu an 3. denememin içindeyim. bir sürü karışık duygu içerisindeyim yine. ne kadar pozitif olmaya çalışsamda ya yine olmazsa düşüncesi beynimi kemiriyo...allah hepimiz için hayırlısını versin diye dua ediyorum sadece, elimden başka bişey gelmiyor.

olmazsa diye düşünme allahtan umut kesilmez canım unutma sadece vakti gelince olur hayırlısı buymuş diye düşün olacak inş. birgün

olmazsa diye düşünme allahtan umut kesilmez canım unutma sadece vakti gelince olur hayırlısı buymuş diye düşün olacak inş. birgün

öyle tabi bakalım işte her seferinde umutlanıyo insan olmayınca üzülüyo hayırlısı allahtan. inşallah 2010 yılına hepimiz iki can olarak gireriz.

cellist cnm benimde sorun aynı spermler aynen senin gibi kafam çok karışık inan sorun bende olsa duruma bu kaar üzülmezdim herhalde ama napalım rabbim bize bunu layık görmüş
allahtan gelen herşeye boynumuz kıldan ince ama inanmalısın sende birgün mutlaka olucak
nerde yaptırıyosun tedavini cnm

aminnn cellist amin cnm benim dualarımız hep birbirimiz için rabbim sesimizi duysun inşallah

Back
X