Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hilal cnm nevin bana bulaşınca çok keyifli olur hihihihi
daha doğrusu benim olduğum yerde neşe olur
tencere yanmış hihhi olsun kocan yenisini alır
keçi boynuznu bende yaptım ama kocam içmedi ben içtim hihihihiih
umuta ulun beyemi gidiyosun
eşim daha ürolojiye gitmedi umuttepe kocaeli ünive gideceğiz ürolojiye prof a bakalım neler çıkıcak ondada sayı 2 milyon bizdede

ya varya ben zannediyordumki, erkek faktoru olunca daha cabuk hamile kalirsin, cunku sonucta kadinda birsey yok.. ama hicte oyle degilmis :(((

canım benim ben her iki tarafıda idare ediyorum zamanla buraya taşınalım ama adından dolayı topiğimize yeni kimse gelmiyodu

cnm öle değilmiymiş erkek faktoru olunca yani tabi çok kötü değilse durum şans daha yüksek bana dr umda aynısını sölemişti tüpte yumurta çok önemli dedi
spermi 1milyondan 1 tane yakalasak olur ama yumurta kalitesizse iş çok zordedi

nevin sağolsun yağırıyo valla rafetin şarkısını dinlemişte hihihihi
sevim ama tüpü yoktu diyoo :))))))))))))))))))

valla bu konu çok geriyo düşün düşün stres yapıyoz sürekli bundan sonra hepinize takılacam haberiniz olsun. ben çok daraldım valla.
hilal allah bilir alttaki komşun ne beceriksiz kadın diye düşünmüşsündür:))aklı nerede ya eve koku yayıldı ahahahahahahha
kızlar birde buradakilerin %99 erkek faktörü yazıyo ya benim herüftede bişe çıkarsa :)))))))))))))))

neyse allahtan tencere küçük tencereydi.....ben hiç içmedim keçii boynuzu eşim 2 aydır kullanıyorr....bizde varikosel olduğu için belki o kadar fayda göremeyiz ama sizde belkii fayda daha fazla olurdu......içse iyi olurdu ama içmemiş:)))))bende bugünkini yaktım zaten:)))akşam bi daha yaparım artık....

diğer sayfaya not yazarım önümüzdeki hafta
bi kaç arkadaşın trasferi var dualarımızı bitirelim öle geçeriz buraya daha iyi olmazmı

gizemim oyle evet, ama cok kisi var erkek faktoru oldugu halde hemen hamile kalamayan, mesela BEN :) cellist arkadasimiz da oyle, insallah adini dogru yazmisimdir...

kiz nevin nerden gelir aklina, sevdim ama tupu yoktu hahah...
benimde cok sevdigim sarkilardan biri...artik dinleyince bu gelir aklima

nevin sen herüfe bi sperm testi yaptırsana cnm benim bak boşuna bana bi ton tahlil rahim röntgeni çekildi ama bişi çıkmadı hatta normalden daha iyi yumurtluyorum hihihihihih

aman giden tencere olsun hilallim boşverrr belki benim eşimdede başka şeyler vardır henüz bilmiyoruz ürolojiye gittikten sonra iyice belli olur artık

valla bu konu çok geriyo düşün düşün stres yapıyoz sürekli bundan sonra hepinize takılacam haberiniz olsun. ben çok daraldım valla.
hilal allah bilir alttaki komşun ne beceriksiz kadın diye düşünmüşsündür:))aklı nerede ya eve koku yayıldı ahahahahahahha
kızlar birde buradakilerin %99 erkek faktörü yazıyo ya benim herüftede bişe çıkarsa :)))))))))))))))

valla ne düşünür bilmemmm ama yaktıkk bi kere...nasıl unuttumm yaaa bidee acaba tencere yıkansaaa kendine gelirmii biraz suda dursun da yıkarımm çıkmazsa atarım artık.....bu arada takıl canımmmm bence bi sakıncası yokkk....sedece daha önce görmemiştim ondan dile getirdimmm....

hatçem çok stres yapıyoruz ama bizde yaa kolay değil tabiki
cnmcım bide tabiki sperminde kalitesi önemli dışarda döllenen embriyo tekrar rahime yerleştiriliyor biliyosun cnm benim sonrası rabbime kalmış artık ol derse oluverir napalım bekliycez artık rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah

kocasına keçi boynuzu yaparken bize takıldı yaktı hihihi

hatçem sen ne zaman geliyosun cnm TÜRKıYE ye

Back
X