Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

benim eşime çok bakıldııı arkadaşlarrrrr.......çok test yapıldııı sadece kan testiyle bırakmadılarr...ama özelde olsa aynı şey olurmuydu bilmiyorum......
gizem bencedee araştırın neyi var diyee ondan sonra denersinizzz tüpüüü......

gizem 6 cocuk haaa... oh oh...insallah
ya ben sinir oluyorum su soze: amaan cocugun yok, hic olmazsa onlarin problemleriyle de ugrasmana gerek yok ...

hilal cnm bende raporu beklemem zaten bi şekilde yaparım işte öncelikle bi muayene olsun yani eşim yinede
ben çok çocuk istiyorum evde vıcır vıcır dolansınlar hihihi ilkini raporsuz yaparım inşallah tutar doğururum 2 sene sonra bi daha inşallah oda tutar 2 sene sonra yine ohhh hepsi ikiz olsa eder 6 çocuk ohhhhh süper valllaaaaaa

aminnn diyimmmmmmmiiiii?????
6 çocukk biraz fazla geldi banadaaaaaaaaaaaaaaa:))))

rahim testin varmıı gizemcimmm????sadece eşine bakılcaksa iyi o zaman...
benim eşimde varikosel var fakat dr.lar ameliyat olma diyorr olsanda çocuğun olmaz diyoLARR...ondan benim eşimde ameliyat olmadı......

rahim röntgenim var hormon tahlillerim var ultrasonlarım var bende herşey normal
tek sorunumuz spermler
en iyisini dr lar bilir cnm biz ne desek boş
benim eşimin çocukken testisleri geç inmiş sanırım ona bağlı bi sperm azlığı bu fazla ısıdan yani

evet talyacım bana da diyolarrrr....güyaaaa teselli ediyolarrr...yok efendimm biz çocuklarımıza bişey olucak diye korkuyoruzz sizin öle bi sorunuz yokk...bana da çok diyolarrr...yaşın küçük neden acele ediyorsun diyenlerde çokkk.....
beni anlamıyolarrr....bende çok çocuk isitiyorummm hemde çoooooooooook

valla hiç gözüm korkmuyo ben hep sölüyorum meşhur lafım
sayın başbakanım maddi destek verin ben 3 değil 33 doğururum hihihihiih

k.valide bakar nasılsa huahahuahau

hatçem hiç sinir olma cnm onlar bizi anlayamaz belkide teselli etmek için sölüyolar ama bilemezler neler yaşadığımızı beynimizi yediğimizi boşverrrrrrrrrrrrrrrr

hilalim 85 doğumlumusun cnm
hihihih ben 85 liyim yaşım hiçte genç değil ne yani biz çocuk büyütmeyi beceremezmiyiz
onların hepsi bilinçsiz tesellilerrr

hatçem sseni çooookk seviyorum cnm benim pazartesi görüşürüz muck muckkkk

evlattan cennet kokusu gelirmiş. çocuğu olmayana derler cennet kokusu almamış bambaşka bişey çocuk.
evet çok zor çocuk dertleri çok büyüdükçede artıyor ya ama olsun değerrr herşeye değerrrr diyorum ben gene

evet 85 yılının son günü doğmuşumm 86 da sayılırım.....ama ben hepp 85 liyim derim:))))))yaşımı şimdilik büyütüyorum sonra ilerdee küçültürüm nede olsa......:)))))

nevincim canımmm ya evladımıza kavuşmak için neler yaşıyoruz.......tabii kii sorunlarr olurr ama yine rabbim hepimize evlat nasip etsinnn hayırlısıyla.......

maralcım bugün ankaraya kontrole gitti inşallah herşey yolunda gidecek ve başlayacak cnm benim

Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
bizlere tez vakitte nasip etsin inşallahhh

Back
X