Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

talya ich kann auch deutsch und deine sprache kann ich verstechen :)) son kelime doğrumu hatıladım bilmiyorum anlamı anlamak olmalı :)))

kız nevin almancamı konuşuyon nen
nerden öğrendün delü :)))
ya ben hala ingilizceden bişi anlamadım gerçi kursuda bıraktım ama neyseeeeee

almancam ing çok iidi kızlar anadilim gibi ama şimdi unutuyom zarzor hatırlıyom :))

şimdi oakdar çok franszıca öğrenmek isityorumki tüp işi olmasa başlardım bi kursa iice öğrenirdim
bi kaç sene sonrada arapça isterdim
kaç dil olurdu 4+1 türkçeyle

canım c vitaminini meyvelerden alma yakar boğazını asitli faranjit olursun birde
biber takviye yap ye bol bol kırmızıdan

maşallah valla ne diyim süpersin nevin
bir lisan bir insan bu durumda sen şuan 3 insan oldun hee
:)))))))))

heee biber yesinde wc giderken alev alev yansın kız nevin o hamile delürmeeee

hehehehhe herkafadan bi ses çıkıyo cnm benim en iyisi sen dr unu ara söle durumunu

tatlı biber taze deli :))))) ne acısı senin aklın nerede hani böyle közlüyoruzya büyük büyük ondan :)) anladınmı gizem yoksa resimde ekleyeyimmi:))))ahahahah

hı canım kırmızı biberi ye acı acı oh çok ii gelir :))) ahahahha sen yap olurmu boğazın ağrıdığında :))))))

nevin maasallah canim..hadi insallah fransizcayi da ogrenirsin cocuk olduktan sonra.
je ne parle pas francais tres bien, mais je comprends ;))))

kızlar şimdi internette gezerken bir şey okudum.

Eski Yunan ve Ayurvedikler Balı, yıllardır, erkeklerin spermalarını kuvvetlendirmek için kullanmışlardır.

Eğer kudretsiz bir erkek düzenli olarak uyumadan önce 2 kaşık bal yerse problemleri çözülecektir.

Çin,Japon ve uzakdoğu ülkelerinde ,gebe kalamıyan ve uterusunu kuvvetlendirmek isteyen kadınlar asırlardır toz Tarçın kullanmaktadırlar

Gebe kalamayan kadınlar bir tutam toz Tarçın ve yarım tatlı kaşığı balı gün boyunca bir bir sakız üzerine koyup çiğnediklerinde tükürükle karışarak yavaş yavaş emilerek etkili olmaktadır.

zaten bende severim büyük renkli biberleri ama onlarda zaten aci deil bilakis sekerli bi tadi var hemde renkli oluyo kirmizilarda var kocaman kocaman

kız gizem yanlış anladı kendi dedi c vitamini al bende dedim meyveden alma :))))
oda pul biber anladı heralde
bak muhallebi boğazına çok ii gelecek sen onu yap yavaş yavaş akıyo boğazda ılık ya çabuk toparlar seni
şu uyuz gizeme bakma sen sie ist eingebildet :))))))))))))))))))))))

sie ist eingebildet:kendini beğenmiş o ahahhhahaha

herlade böyleydi yanlış hatırlamıyorsam yazım hatası yoksa :))

bendede öyle bi sorun var bağışıklık sistemine maya ii gelir keçiboynuzu
ve ben imuneks alıyom günde bir iki tane

kiz nevin canim bana almanca ögretsene ben burda yasiyom MASALLAH benden cok almancan var
benim almancam cok az doktorada zaten tercümanla gidip geldim

Back
X