Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

benim 200m2 neden merak ettinki bak bebiş olursa değişiriz 3+1 bu 4+1e geçeriz
 
evet canım işi bitmiyo
mesala oturma odasında yatağa saydım bikere git git bitmiyo 30 adımmış:))
 
metre kare olarak buraya göre dehşet büyük duyduğumda inanmamıştım o yüzden soruyorum canım hadi canım demiştim bizler kutu gibi evlerde yaşadığımız için 120 m2 oo çok ii diyoruz sen 200 diyorsun ya devasa geliyor bana :)
 
gizem sensiz olurmu hiç canım :))) şaka yapıyoma

tabi eylül songül hilal meldir maral seraxi gurbetkuşu talyam sel şuan sizi yazdım dahada var tabi sizlersiz olurmu kahve:))
 
slm kızlar.. ben de burdayım.. şimdilik herkese iyi akşamlar, tatlı tatlı yumoşlar ;)
 
canım sadece ev mkaresi değil elazğda herşey öyle marka kalite büyük ev eşya araba takı giyim herşey lüks düşkünü burası pahalı bizim hayat biliyonmu burada
 
hımm allah kolaylık versin :) sizde paris gibi bir şehirsiniz o zaman zaten bir tek elazığda güzel bir tüp bebek merkezi var sanırım o taraflarda hep oranın adını okuyorum.
 
kızlar ben kaçıyorum nevincim kafanı şişirdim canım benim tşk. ederim. herkese güzel bir akşam diliyorum umarım benimkide öyle olur :)
 
ooooo maşallah bn yokken kaynatmışsınız
çarşıya gitmiştim bende arkadaşa bebiş hediyesi almaya
anamm oku oku bitiremedimm
aman neyse herkes iimiş
 
Back
X