G
gizem_im
Ziyaretçi
he valla son kullanma tarihim çoktan geçmiş :)))) bak tüplerim yok tüpsüz nevinkim napsın beni eksik parçalar :))
ay ben sana kıyamam yerim seni canımsın yaaa şaka bi yana merakta bırakma bizi e mia.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he valla son kullanma tarihim çoktan geçmiş :)))) bak tüplerim yok tüpsüz nevinkim napsın beni eksik parçalar :))
kıslar oligo ile başlayan bi sorundu sayıda hareketlilikte ve morfolojide bozukluk var,ürologa gitmeliyim sanırım özele gideym değilmi valla nerden başlayacağımı bilmiyorum.
hep başkasının başına gelecekmiş gbi geliyo insanın aklına değilmi
maralım ayşem iiyim fıstıklarım sağolun hastaneye gidip de devam et ilaçlara dendiği zaman sinirleniyorum hemen oluversin diye bakıyorum hihiihiii en biraz aceleciyim başlasın ve bitsin
mesela ben elişi yapmayı hiç sevmem annem başlardı bişey gece onu bitirene kadar uyumazdım dayanabildiğim kadar dayanırdım ne tuhafım dime :)))
siz nasıl oldunuz bakem ayşem geçmiş olsunnn
maralım hamiş haberini beraber veririz inşşş
slm kıslar bende tüpbebek hastasıyım,eşimde sorun var hafta başı test yaptırdı tüpbebekten başka çaremiz yok.
size sorum tedaviye nezman başlamalıyım,2,kez sperm testi 2ay arayla yapılması gerekiyo diye duydum.
ama ben 1ay sonra tedaviye başlamak istiyorum bna yardımcı olurmusunuz.şimdi ürologa mı gtmeliyim önce yoksa gerek yokmu?
kusura bakmayın kafam çok karışık