Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar bişi sorucam tüpte tutmazsa eğer sonrasında çağırıyorlarmı kist vs. oluşmuşmu diye kontrole... ya da oluşuyormu kist falan böyle bir ihtimal varmı?
yoksa oluruna mı bırakıyoruz...

Arkadaşlar kenzül arş çok büyük bi dua akan suya okunsa dururmuş hikmeti çok büyük. Arkadaşım bana 7 cuma üst üste cuma saatinde okumamı ve secdeye kapanıp dua etmemi istedi arkadaşım bunu yapmış ve allahın izniyle hamile kalmış,onada arkadaşı demiş...arkadaıda bu yöntemle hamila kalmış ve bende okudum 7.cumadan sonra hamişimmmmm....tabiki 7 cumaya kadar hastalannlar olabilir o zaman duasına inanadığınız yada annenize falan deyin size niyetlenip okusun.....duanız olmasa ne ehemmiyetiniz olurdu...diye ayet var....lütfenkulak verin ve samimi olun eğer manasını okursanız çok anlamılı olduğunu göreceksiniz......alıntı

arkadaşlar okuduğumdan ayenen alıntı yaptım

meldir canim cok sagol.. ama illaki cuma saatindemi okunmasi gerekiyor? ben saat 5 e kadar isteyim.acaba sonra okusam olurmu?

marall yok canim galiba cagirmiyorlar..enazindan beni cagirmadilar...

hıımm talyacm peki kist vs. bişey oluşma ihtimali varmı ki?

marall canim, burdada daha okunmadi, ben karistirmisim hehehe..kafam biraz karisik..;)

olsun cnm hepimiz biraz karışığız zaten :bbo:

Arkadaşlar kenzül arş çok büyük bi dua akan suya okunsa dururmuş hikmeti çok büyük. Arkadaşım bana 7 cuma üst üste cuma saatinde okumamı ve secdeye kapanıp dua etmemi istedi arkadaşım bunu yapmış ve allahın izniyle hamile kalmış,onada arkadaşı demiş...arkadaıda bu yöntemle hamila kalmış ve bende okudum 7.cumadan sonra hamişimmmmm....tabiki 7 cumaya kadar hastalannlar olabilir o zaman duasına inanadığınız yada annenize falan deyin size niyetlenip okusun.....duanız olmasa ne ehemmiyetiniz olurdu...diye ayet var....lütfenkulak verin ve samimi olun eğer manasını okursanız çok anlamılı olduğunu göreceksiniz......alıntı

arkadaşlar okuduğumdan ayenen alıntı yaptım

meldircim peki hikmeti sadece sela ile cuma arasında okunmasıymış?

kızlar inanın hiç bilmiyorum benim başka takıldığım bir site daha var bizim orda teşhisimiz aynı olan arkadaşların buluştuğu bir yer orda dualar kızmı var bunu okuynunca inandım ve sizlerlede paylaşmak istedim. talyacım sen işde okuyamıyorsan akşam oku canım niyetin önemli kalbin önemli benim bildiğim kadarı bu canlarım aklınızı karıştırmadım umarım.
maralcım ben senin adına okuyabilirim ama sabah gelince oje sürdüm ona göre :) ama kendimede ojeliyken okudum :)

kızlar inanın hiç bilmiyorum benim başka takıldığım bir site daha var bizim orda teşhisimiz aynı olan arkadaşların buluştuğu bir yer orda dualar kızmı var bunu okuynunca inandım ve sizlerlede paylaşmak istedim. talyacım sen işde okuyamıyorsan akşam oku canım niyetin önemli kalbin önemli benim bildiğim kadarı bu canlarım aklınızı karıştırmadım umarım.
maralcım ben senin adına okuyabilirim ama sabah gelince oje sürdüm ona göre :) ama kendimede ojeliyken okudum :)

cnm bnm ya çok sevinirim çok iyisin allah razı olsun bende senin için ve herkes için dua edicem şimdi, regliyim ayet okuyamıyorum...

talyacım şunu merak ettim donmuşlar için yumurta gerekmiyor bildiğim kadarıyla sadece rahimi kalınlaştırmıyorlar mı ?

talyacım şunu merak ettim donmuşlar için yumurta gerekmiyor bildiğim kadarıyla sadece rahimi kalınlaştırmıyorlar mı ?

meldir canim, yok burda oyle yapmiyorlar... yumurtayi takip ediyorlar.. 17-18 mm olunca catlatma ignesi veriyorlar, bir kac gun sonrada transfer ediyorlar.. rahim kalinligina bakiyorlar ama kalinlastirmak icinde hic birsey yapmadilar, bende zaten istedikleri kalinlikdaymis..Yani ben catlama ignesi haric hicbirsey kullanmadim

kizlar hic biriniz yok bugun ya.. Bende cikmak zorundayim.. sonra gorusuruz insallah.... gizem, songul haftaya cuma geliyorum insallah istanbulaaa

Back
X