Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yeter çok üzüldüm cnm yaa kelimeler düğümlendi boğazımda sana o günleri hatırlattım için çok özür dilerim üzülmeni istemezdim cnm kusuruma bakma ne olur
allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin en yakınına bile

yeter çok üzüldüm cnm yaa kelimeler düğümlendi boğazımda sana o günleri hatırlattım için çok özür dilerim üzülmeni istemezdim cnm kusuruma bakma ne olur
allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin en yakınına bile

AMİİNN CANIM
AMA BEN SEN ÜZLÜLESİN DİYE DEĞİL DERTLEŞMEK İÇİN YAZDIM SAKIN ÜZME KENDİNİ :kedi::kedi::kedi::olmaz::olmaz:
ZATEN DERTLERİMİZİ BAŞIMIZDAN AŞKIN mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hulyam cnm benim talyanın malesef olumsuz tatlım
bende bu ayın sonundaki adetimle doğum kontrole başlayacağım inşallah bi aksilik çıkmazsa
bu aradada bi üroloğa gitsek diyorum eşim için hiç gitmedik sadece spermiogram yaptırmıştık biliyosun zaten bizim sorun o ama ne değişir ürologa gidince bilemiyorum sonradan keşke dememek için bi muayene olucak artık bende şimdilik gelişmeler böle
topiği değiştirdik biraz havamız değişsin dedik yeni arkadaşlıklarda kuralım dedik böle oldu işte
sende nette olduğun zaman gel cnm benim özletme kendini bu kadar

yetercim ben burda anlıyorum ki öle kenetlenmişizki birimizin derdi hepimizin derdi

hayat bize mutlu olma şansı vermedi arkadaş.( y.güney )

hulyam cnm nabersin yaa herzamanki gibi sessizliğini koruyosun cnm ekim ayı topiğinden beri beraberiz senlede cnm en son ekimde olumsuz sonuç almıştın.şimdi durumun ne neler yapıyorsun

Benim geçen hafta histereskopi tekkrar edildi.Bu kez de zorlanmış dr rahime girerken ama girmiş.Benim rahimde iltihap çıktı arkadaşım.Hani ben sana da demiştim benim belim ve kasıklarım ağırıyor diye hatırladın mı?Benim tüp onun için tutmamış sanırım.Dr bana iğne ve hap verdi.Benim belim aslında okadar uzun zamandır ağırıyordu ki? Neyse iğneyi dün vurdurdum.Akşam bütün ağrılarım kesildi.Tüp de boşu boşuna yapılmış yani?

cnm yaa resmen talihsizlik o kadar emek boşunamıydı yani
neden daha önce herşeye iyice bakmazlar anlamıyorum dr hatalarına deliriyorum resmen yaa
ee peki ne olacak şimdi rahimdeki iltahap için verdi ilaçları dimi cnm allah şifa versin tez vakitte inşallah cnm bnm
inşallah herşey yolunda gider ve tekrar denersin cnm bnm

ooooooooo songül hnm teşrif etmişler oklava elimde kapıda bekliyorum seni :oklava:
bu kadarda gezilmezki yaaaa

gizemcim hiç öyle düşünme bu site paylaşalım diye var ve dün ben o kadar kötüyken hepinizden gelen destek mesajları çok moral oldu. kocadan bu anlayışı beklemek olmuyor zaten erkekler hep çocuk, dünya hep kendi çevrelerinde dönüyor sanıyorlar ama içine atmak en kötüsü paylaşmak rahatlatır insanı, anlatacaksın tabiiki,, ben buraya üye olduğum için çok memnunum, tüp bebekle ilgili hiçbişey bilmiyodum hastaneler zaten infertilite hastalarıyla dolu, ne kadar çokmuş diyosun ama kimseyle konuşamıyosun yoğunluktan ne dr ne hemşirelerden detaylı bilgi alamıyosun bak burda öyle pozitif bir güç varki toplu dua bile yapabiliyoruz aynı yolda düşe kalka beraber yürüyoruz.. bak inşallah hepimiz için 2010 anneleri topiği açmak kısmet olur. güzel şeyler düşün içini ferah tut canım benim

canım çarşıda işlerim vardı.bayadır çıkmamıştım çarşıya.aramızda bir gezgin varsa o da songülüm.bizim içinde gez songülüm valla en iyisini yapıyorsun.bizleri ihmal etmemek şartıyla tabiki

canım çarşıda işlerim vardı.bayadır çıkmamıştım çarşıya.aramızda bir gezgin varsa o da songülüm.bizim içinde gez songülüm valla en iyisini yapıyorsun.bizleri ihmal etmemek şartıyla tabiki

hahahaaa
duyan da harbiden geziyorum sanırrr:)))
sizleri unutmak ne mümkün siz ben oldunuz artık benim için
sizsiz duramıyorummma.s.

Back
X