- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm yaa resmen talihsizlik o kadar emek boşunamıydı yani
neden daha önce herşeye iyice bakmazlar anlamıyorum dr hatalarına deliriyorum resmen yaa
ee peki ne olacak şimdi rahimdeki iltahap için verdi ilaçları dimi cnm allah şifa versin tez vakitte inşallah cnm bnm
inşallah herşey yolunda gider ve tekrar denersin cnm bnm
gizemcim hiç öyle düşünme bu site paylaşalım diye var ve dün ben o kadar kötüyken hepinizden gelen destek mesajları çok moral oldu. kocadan bu anlayışı beklemek olmuyor zaten erkekler hep çocuk, dünya hep kendi çevrelerinde dönüyor sanıyorlar ama içine atmak en kötüsü paylaşmak rahatlatır insanı, anlatacaksın tabiiki,, ben buraya üye olduğum için çok memnunum, tüp bebekle ilgili hiçbişey bilmiyodum hastaneler zaten infertilite hastalarıyla dolu, ne kadar çokmuş diyosun ama kimseyle konuşamıyosun yoğunluktan ne dr ne hemşirelerden detaylı bilgi alamıyosun bak burda öyle pozitif bir güç varki toplu dua bile yapabiliyoruz aynı yolda düşe kalka beraber yürüyoruz.. bak inşallah hepimiz için 2010 anneleri topiği açmak kısmet olur. güzel şeyler düşün içini ferah tut canım benim
biliyormusun benim gittiğim merkezde dr önce histereskopi yapmayı önerdiğinde hastalar kabul etmiyorlar
dr sölüyo hasta kabul etmiyo heryerin delisi başka işte :))))
işini şansa bırakmak isteyen hasta tipi buda
ben her yıl açıcam bi topik 2010 da bi çift doğurcam inşallah huahuahua 2011 de bi çift daha inşallahhh
2012 de bi çift daha doğurdummu 6 tane olur atarım valide sultanın başına yalnızlıktan ağlıyo yakınıyo al sana yalnızlık huhauhauahu uğraşta gör derim kocacığımı lır tatile giderim huhuahuhauhuha
ohh gizemcim açılmış arada dertleride anlatmak lazım bu gün bende iş yok her yerim dökülüyor yazmaya halim yok affedin beni
tek kelimeyle amin diyorum ama valla ben valideye veririm bakar bende nete girerim hihiihihiALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ETRAFIN:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: DOLSUN
BAŞINI NKAŞIYACAK VAKTİN KALMASIN BİZİM YANIIMIZA BİLE GELEMEZSİN KIZLAR BENİ BU BEBEKLERDEN KURTARIN DİYE YALVARIRSIN
İİNNNNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
cnm biliyorum valla seninde başında var aynı dertler acil şifalar versin rabbim ne diyelimgizem canım geçmiş olsun
malesef hayat böyle iştee inan herkesde var yaa
RABBİM herkesin yardımcısı olsunn