Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hatcem sagol canim ins öyledir.yok 8. günümde kahverengi lekem geldi bu gün 6 gün oluyor leke ve kanamam olali bugün tam transferin 15. günündeyim aslinda bu gün test günümdü ama bu gün kapalilarmis o yüzden carsambaya aldilar

Ben olsaydim testi yapmistim bile :kedi: Maasallah sana iyi dayaniyorsun, birde ertelemisler..
Insallah carsamba gunu guzel sonuclar alirsin canim.. Allah hepimizin yardimcisi olsun

gurbetkuşu beklemek çok zor. arkadaşım allah yardımcın olsun.olmazsada üzülme rabbim sana bak yakışıklı bir oğul vermiş allah ona uzun ömürler versin

Ben olsaydim testi yapmistim bile :kedi: Maasallah sana iyi dayaniyorsun, birde ertelemisler..
Insallah carsamba gunu guzel sonuclar alirsin canim.. Allah hepimizin yardimcisi olsun

INS CANIM ben kendi kendime söz verdim doktordan almak istiyodum haberi o yüzden yapmadim simdide ümidim yok zaten hayirlisi neyse o olsun :sinifsinif:senağlama

gullucan bende gebzedeyimmm

kızlar hoşgelinizzzzzzzzzzzzzz eylülüm ayşem hatçem meldirim kuşum

kuşum canım benim tedavide iğne kısmındayım.göbeğimde yer kalmadı.günde 3 iğne vuruyorum bugün kontrolüm var.3 buçukta gideceğiz bakalım

aysem canim sagol bana beklemek zor gelmedide beklerken kanamam olduya o zor geldi tamam artik diyorum bitti hersey bi anda. olmadi diyorum tek tesellim rabbime sükürler olsunki bi tanede olsa evlet verdi diyorum ALLAHIM ogluma hayirli uzun ömurler versin.cümlemizinkinede

kuşum tatlım bu kadar üzülme cnm benim bak oğluşun var senin allah bağışlasın rabbim ona sağlıklı güzel hayırlı ömür versin inşallah şeker
bide bize bak yaaa :(((((((((((((((

kuşum canım benim tedavide iğne kısmındayım.göbeğimde yer kalmadı.günde 3 iğne vuruyorum bugün kontrolüm var.3 buçukta gideceğiz bakalım

allah yardım etsın canım ılk denemenmı.daha kalcayada gecılecek suzek oldum ben canım.herkes gıbı yanı
ılk defa denıyorum ben anlıcan bayagı bır acemılıgımızı burda attık

hoşbulduk kızlar gurbetkuşu canım testine azkalmış o zaman ben kesin 1 haftadır bakmaya başlamıştım teste çok sabırlısın canım sabrın sonu selamettir derlerya inşallah seninde güzel olur
haticem sen çıkıyorsun ama olsun sonra görüşürüz ben 10 gün evdeyim
ayşe sen nasılsın iyisindir umarım
gizemim kuşum özledim seni kaç gündür görüşemedik
meldir canım nasılsın sen ankarada hep sana kötü gelen doktorlarla karşılaşmışsın ama iyi olanlada karşılaşırsın eminim başka yere gitmek zor oluyor
güllücan inşallah bugün güzel hayırlı pozitif sonuç alırsın

Back
X