Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ben de bel fıtığından çok çektim yıllarca günlerce ağrıdan sabahladığımı bilirim yemediğim iğne kalmadı yıllarca 45 kiloydum ve doktor bu kiloda bel fıtığı nasıl olur diğe şaşırmıştı yıllarca midemden çektim mide kanaması geçirdim hastaneye zor yetiştirdiler guatr ameliyatı onlardan daha kolaydı allahıma şükür şimdi iyiyim ama bu seferde çocuk için uğraşıyoruz
allah her konuda hepimize kolaylık versin

gizem canim... evet ya cok yogunum ben... yoruldumki artik hic sorma..
calistigimdan dolayi hic biryere gidemiyordum.. cocuk gorme, misafirlik falan hep tatile kalmisti.. simdide onlarla ugrasiyorum yani.. dun misafirim vardi, bugunde oyle yarinde bir misafirim gelecek..Millet bana hep gonullenmis, gelmek istiyoruz hic musait olmuyorsun diye..artik bende tatilde gelsinler dedim.. ama napiyim calisincada cok yogun oluyorum...

amin eylülüm aminnnn

esengülüm cnm anladınmı ne emek istediğimi hihihiih
tek sen üstüne alınma şekerim ben normaldede iğneden korkmamda ondan yanii dedem vuruluyo bizim iğnelerden ilacı başka tabi morfin
dün akşam eşime gösterim bak dedim bunlardan vurucaksın bana tmm dedi ne var onu vurmakta
ama dedim sende vurulcaksın göbekten yokyaaa diyooo
gözleri büyüdü huahuahuahaua

ha bu arada geçen gün birisi anlattı dr tavsiyesi olmadan oda kulaktan dolma duymuş yani ve yapmış bizim menagon iğneler varya eşinde sperm sayısı sorunu var eşine vurduruyomuş o iğneleri iğnenin yan etkisi erkeklerde sperm sayısını arttırıyomuş ben bişi anlamadım dr vermeden yapılan her türlü tıbbi şeyede karşıyım zaten siz duydunuzmu daha önce böle bişi

ben de bel fıtığından çok çektim yıllarca günlerce ağrıdan sabahladığımı bilirim yemediğim iğne kalmadı yıllarca 45 kiloydum ve doktor bu kiloda bel fıtığı nasıl olur diğe şaşırmıştı yıllarca midemden çektim mide kanaması geçirdim hastaneye zor yetiştirdiler guatr ameliyatı onlardan daha kolaydı allahıma şükür şimdi iyiyim ama bu seferde çocuk için uğraşıyoruz
allah her konuda hepimize kolaylık versin

eylulum canim gecmis olsun.. Insallah bu sefer yuzun guler c anim benim,

hatçem yaaa ama senle birlikte olmak istiyoruz bizde napalım sana misafirliğemi gelim yaaaa :((((((

haticem demek misafirlerin çok ne güzel kız seviyorlar seni bazı yerlere gitmek zor geliyor bazıları keyifli oluyor ben de anlaştığım paylaştığım insanlar olunca çok keyif alıyorum sabaha kadar oturabilirim o zaman ama bazıları da gereksiz çocuk soruları sorunca ne gelmelerini istiyorum ne de gitmek ama bazen zorunlu biraraya geliyorsun onlarla da işte

gizemcim ben hipo hipoluyum diyorum ya menegon kullanıyorum asıl benim hastalığım erkeklerde sıkça görülüyormuş onlar menegonu düzenli ama düşük dozda alıp sperm üretiyorlar ama dediğim gibi teşhisi çok önemli kaş yapayım derken göz çıkartmakta var....

haticem demek misafirlerin çok ne güzel kız seviyorlar seni bazı yerlere gitmek zor geliyor bazıları keyifli oluyor ben de anlaştığım paylaştığım insanlar olunca çok keyif alıyorum sabaha kadar oturabilirim o zaman ama bazıları da gereksiz çocuk soruları sorunca ne gelmelerini istiyorum ne de gitmek ama bazen zorunlu biraraya geliyorsun onlarla da işte

eylulum canim haklisin.. gercekten bazilariyla sabaha kadar oturabiliyorum.. ama bazilarida varki.. birde ben tup bebegi gizliyorum, o yuzden hic sormalarini istemiyorum.. ama napalim...

Hadi eylul gorusuruz canim. kendine iyi bak

gizemcim ben hipo hipoluyum diyorum ya menegon kullanıyorum asıl benim hastalığım erkeklerde sıkça görülüyormuş onlar menegonu düzenli ama düşük dozda alıp sperm üretiyorlar ama dediğim gibi teşhisi çok önemli kaş yapayım derken göz çıkartmakta var....

aaa demekki doğruymuş valla bende hurafedir bu dedim kıza onada yurtdışından bi arkadaşı sölemiş neyse ozaman ben bu hastalığı bi araştırayım dimi cuma günü gidicezya prof a allahım yaa tüpden daha kolay bi tedavi yöntemi olmaz dimi bizim durumumuza ha

gizemim bende cikiyorum canim.. evi temizleyim biraz.. titiz teyzem ve enistem gelecek.. evi iyi temizlemem lazim, yoksa bir ton laf yiyorum heheh ...

eylülüm bi tanem öptüm cnm kendini çok yorma emi aşkım

hatçem bebem bidenem gülüm bi bilsen nasıl isterim gelmeyi yaa ama imkansız sen buraya gel valla başımın üstünde yerin var kalırsın kız bizde hadi ne olur gel yaaa

talyacım insanlar neden anlamak istemiyorlar zaten anlamış değilim 6 sene geçmiş evlenmişiz 1 kere denemişiz nasip olmamış hala daha ısrarla tedavi oluyo musunuz? dr. ne diyo ? vb. gibi soruları neden sorarlar anlamıyorum bi gün diyecem ki sorana ewt tedavi oluyoruz rahatladın mı.... zaten paylaşmak istediğim insanlar biliyorlar bilmesini istediklerim geriside kimseyi ilgilendirmez ama bizim millet meraklı naparsın

hatçem öptüm bebişim gülüm benim tmm bak işine ama sende yorma kendini fazla
meldirimle ben demirbaş olarak burdayız nasılsa

aaa demekki doğruymuş valla bende hurafedir bu dedim kıza onada yurtdışından bi arkadaşı sölemiş neyse ozaman ben bu hastalığı bi araştırayım dimi cuma günü gidicezya prof a allahım yaa tüpden daha kolay bi tedavi yöntemi olmaz dimi bizim durumumuza ha

gizem canim bende duymustum erkeklere menagon verdiklerini.. ama hangi hastalara veriyorlar bende bilmiyorum... demek cuma gunu gitceksiniz profa.. bizide haberdar et canim.. benim ucak oglen kalkiyormus, insallah yazdiklarini okuyabilirim..

talyacım insanlar neden anlamak istemiyorlar zaten anlamış değilim 6 sene geçmiş evlenmişiz 1 kere denemişiz nasip olmamış hala daha ısrarla tedavi oluyo musunuz? dr. ne diyo ? vb. gibi soruları neden sorarlar anlamıyorum bi gün diyecem ki sorana ewt tedavi oluyoruz rahatladın mı.... zaten paylaşmak istediğim insanlar biliyorlar bilmesini istediklerim geriside kimseyi ilgilendirmez ama bizim millet meraklı naparsın

cok haklisin meldirim.. inan o sorulardan biktim.. bende sadece bilmesini istedigim kisilere soyledim.. simdi bilmeyenler doktora gittinizmi falan filan diye soruyor..ben hic birine problemim var demedimki..... uff yaa..bizde bunlara sabir gostercez artik

Back
X