Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gullucan ben meyve suyunu genelde akşamları yapıyorum yorgun olmadığım zamanlarda bi zamanı yok keyfime kalmış :) hem vitamin açısından hemde hastalıktan korunmak için içiyoruz ahh bide robatu temizleme derdi olmasa... birde arkadaşlar c vitamini depoları dolunca mesela her gün 1 bardak portakal suyu içiyorsunuz 20 gün sonra ishal oldunuz bu demekmiş ki c vitamini depolarınız doldu fazlasına gerek yok :)

sıra gizemimde :)
tavuğu didip teflon tavaya azcık yağ koyup kavuruyorum sonrada baharatlıyorum ev usulü tavuk döner yanınada patates kızartması mmmm
yada aysbergi doğruyorum tavuğu didiyorum sonra sarımsaklı yoğurtlu mayonezli ve körili harç hazırlıyorum hepsini karıştırıyorum bu misafirlerimin favorisi :)
yada rus salatalı tavuklu sandöviç yapıyorum eşimde buna bayılıyor turşulu :) kıss gizem aklıma şimdilik başka bir şey gelmedi

meldirim kuzucum sanırım en kolayı tavada döner gibi yapmak hihihiih öle yapayımda ziyan olmasın bari yawww dimi

lahana gibi beyaz marul türü var ya onu demek istedim ben çok severim tavuğu haşlamasaydın daha farklı şeyler yapılabilirdi ama aklıma gelenler bunlar

ben mutfak işini çok severim bi yemek yapmaya gireyim 4 ocağıda yakarım bana yemeğe genelde kalabalık gelirler en aşağı 8 kişi :) ama son zamanlarda ne kimseyi çağırıyorum nede mutfakla ilgileniyorum sanırım bu da moralle alakalı ama yeni yeni başladım keklerime etrafımdakiler pek mutlu oldular bu duruma :)

gullucan ben meyve suyunu genelde akşamları yapıyorum yorgun olmadığım zamanlarda bi zamanı yok keyfime kalmış :) hem vitamin açısından hemde hastalıktan korunmak için içiyoruz ahh bide robatu temizleme derdi olmasa... birde arkadaşlar c vitamini depoları dolunca mesela her gün 1 bardak portakal suyu içiyorsunuz 20 gün sonra ishal oldunuz bu demekmiş ki c vitamini depolarınız doldu fazlasına gerek yok :)

sagol meldırcım bende kocacıma ıcıreyımde ahh bende bıraz usenmesem ısten eve gıttgımde bır tembellık cokuyor uzerıme ama 2,denemeye kadar bayagı bır yol katetmelıyız.sperm dusuk morfolojı%2 HAREKET DUSUK BAKALIM BELKI BU KURLERIN HEPSI IYI GELIR.SANSIMIZ DAHADA ARTAR DIMI KIZLAR.

canımsın meldirim yaa bende severim aslında mutfağı ama beceriksizim sanırım biraz da vakit lazım tabii
akşam eve gitmem 9 u buluyo o saatten sonra ne yapacağımda kaçta yiyeceğim dimi

güllücan inşallah cnm benim inşallahhhhhh

canımya buaralar pek gırmıyorum canım hala cok moralım bozuk tam duzelmedım ama kendımı ıse vermeye calısıyorum.ne yapmam gerektıgını arastırorum ıste.sen nezman balıyon canım tedavıye

oo gizemcim çok geç gidiyormuşsun benim 7.30 falan hafta sonlarıda evdeyim ben aslında çok misafir ağırladım ama yardıma ihtiyacım olunca kimin dost olduğunu öğrendim kötü günümde yanımda olmayanlarla artık hiç muhattap olmuyorum çağırırlarsa gitmiyorum gelmek isterlersede bi bahane buluyorum yeter değil mi bu kadar enayilik :)

gullucan keçi boynuzunu hiç ihmal etmeden yapın ama günlük en fazla 2 gün duruyor bunu unutma ben her gün taze taze yapmıştım 1 hafta sabah akşam sonrada gece yatmadan keçi boynuzlarının kırık olanlarını alma bütün olanlardan yap :) aklıma gelenleri yazarım yine ...

canımsın meldirim yaa bende severim aslında mutfağı ama beceriksizim sanırım biraz da vakit lazım tabii
akşam eve gitmem 9 u buluyo o saatten sonra ne yapacağımda kaçta yiyeceğim dimi

hafta sonuda calısıyormsun canım kacta cıkıyon ısten cok uzun calısıyorsun.ne bu kzım bu kadar calısılırmı

gullucan keçi boynuzunu hiç ihmal etmeden yapın ama günlük en fazla 2 gün duruyor bunu unutma ben her gün taze taze yapmıştım 1 hafta sabah akşam sonrada gece yatmadan keçi boynuzlarının kırık olanlarını alma bütün olanlardan yap :) aklıma gelenleri yazarım yine ...

canım sagol butun olanları dahamı farklı bılgılerınızı beklerım can

ya kızlar ben cumartesi pazar tatilim hafta içide akşam 6 da işten çıkıyorum ama eve gitmem 9 u buluyo çünkü benim ana kuzusu kocam herakşam anasına götürüyo beni
bezdim valla ama napim uf yaa
bu cumartesi arkadaşlarım bana gelmek istior ama evvimi temizlemem ve hazırlık yapmam lazım uff imi yaniii

cumartesi temizilik günüm pazar günüde dedemi görmeye giderim hep yada başka bi yerlere işte onun için çok vaktim yok evle ilgilenicek

meldirim boşver bebiş yap kendin ye kimseleri çağırıp hizmet etme yeter artık onlar sana yapsınlar

güllücan cnm ben bu ay işte doğum kontrol hapıyla başlayacağım yaa bi sonraki ayda inşallah tedavi başlıyor
keçi boynuzunu aynen meldirimin dediği gibi her akşam taze kaynat bekletme akşam kaynat yarısını gece yatarken yarısını sabah kalkınca içsin 7 gün böle sonraki 3 ayda sadece gece yatarke cicim benim onuda her akşam taze yap ölçüyü yarıya indir

kızlar verdiğim bilgilere kaynak veremiyorum çünkü çok araştırıp okuyorum, dinliyorum sadece bildilklerimi ve yaptıklarımı aktarıyorum :)
misafirlerine güzel mamalar yaparsın sen şimdi benden tarif istersen hemen yollarım gizemim :)

mesela benim için favori olan tarifler avcı böreği fırında pişiriyorum, zencefilli kurabiye , trimasu , rus salatası , hünkar beğendi , patlıcanlı güveç, ev yapımı kumpir, acele poğaça, milföyden vişneli tatlı , milföyden tahinli , milföyden tavuklu börek.........

Back
X