Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gizemim ben bugün tahlil yaptirdim sonucum tabiki negativ canim. Beni listeden silebilirsin.hakkimizda hayirlisi buymus demekki olmadi inss birdahaki sefere allah kismet ederse.tedavi olan arkadaslarim insallah sizin sonucunuz pozitiff olur ve 9 ay saglikli bi hamilelik gecirir.sahlikla kucaginiza almayi nasip etsin allahım

canım hayırlısı olsun allah sabır versin
inşş kolay atlatırsın

heee yağlı kağıt üzerinemi sericem ben bunu şimdi anladım hımmmm çok güzel olucak sanırım avcı böreğinide yazdım şekerim çok sağol

gizemcim kaşıkla dökeceksin yağlı kağıt üzerine :) sen google dan beze tarifi yaz resmine bak onlar krema torbasıyla sıkmışlar ama benim olmadığı için kaşıkla döküyorum canımmmm

l

gizemcim kaşıkla dökeceksin yağlı kağıt üzerine :) sen google dan beze tarifi yaz resmine bak onlar krema torbasıyla sıkmışlar ama benim olmadığı için kaşıkla döküyorum canımmmm

l

ya bu yağlı kağıt markette varmı :)))) bende hiç bişi bilmiyom dimiii :kedi:

yetercim benim yumurtalar fazla cevap verdiği için çok bir araştırmam yok bu konuda ama aklımda kalan 1-2 şey var brokoli çok haşlamadan, omega 3 , birde ilaç olarak dhea diye bir şey var sanırım

cumartesi günün menüsünü yazıyorum eksik yada yakışmayan bişi varsa söleyin değişiklik yapayım

avcı böreği
çikolatalı bezecikler
kısır
tramisu
rus salatası ama makarna salatasıda olabilir hihihhi içine minik makarna katarım belki :)))
kerevizli havuçlu meze

yağlı kağıtla tepsi yıkamaya son hatta bu kağıdı 3-4 sefer kullanabilirsiniz ben çok memnunum çokda pratik oluyor.

ya valla bi gün hep beraber toplansak bi yerde offf ne güzel olur heee mesela hatçelere gitsek huahauha hollandaya :))))))))))))))9

Back
X