Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yağlı kağıtla tepsi yıkamaya son hatta bu kağıdı 3-4 sefer kullanabilirsiniz ben çok memnunum çokda pratik oluyor.

ay ben bunu çok sevdim nefret ediyorum tepsi yıkamaktan hele bide yanarsa pişirdiğim of yani offfffff vereliniortak

yetercim benim yumurtalar fazla cevap verdiği için çok bir araştırmam yok bu konuda ama aklımda kalan 1-2 şey var brokoli çok haşlamadan, omega 3 , birde ilaç olarak dhea diye bir şey var sanırım

istersen ben sana tam olarak yazayım ben pazar gün dr görüştüm tüpbebek tedavisinde 12 yumurta toplanmış 5 yumurta dölenmeye uygunmuş dedi 12 yumurtanın en az 8.10 tanesi dölenmeye uygun olmalıydı dedi bende merak ettim acaba kulanabileceğim bir kür varmı diye

kızlar bende Çıkıyorum yemek yapacaĞım herkese ıyı akŞamalr

yetercim inan bir bilgim yok insan başına gelen şeyi araştırır ya merakla ben sitelerde gezerken tesadüfen edindiğim bilgilerden bazıları bunlar düşünüyorum aklıma başka bir şey gelmiyor ama senin için bakarım bazen sonradan hatırlıyorum artık o kadar çok şey okuyup araştırmaktan kafası karışıyor insanın keşke dr.una sorsaydın ne yapabilirim diye

bende bugün drdaydım sabah gene gideceğim en büyük kinder surprise im 18.5 mm olmuş 17mm 16mm

yanlız son 2 sayfaya bakan olsa tüp bebek yemek tarifi ne alaka diyecekler :)

ee napalım yaa sabahtan akşama kadar tüpümü konuşacağız bizde insanız herhalde yaşamak için farklı ihtiyaçlarımız var hihiihihihi mesela yemekkk

gizem menü süper olmuş canım kolay gelsin böreği vaktin olunca yapıp buzluğa atabilirsin aklında olsun

gizemim bu kızkardeşimin oğlu yakışıklım geçen öye dedin diye tlfda bu vardı değiştim cicim

gizemim ben bugün tahlil yaptirdim sonucum tabiki negativ canim. beni listeden silebilirsin.hakkimizda hayirlisi buymus demekki olmadi inss birdahaki sefere ALLAH kismet ederse.tedavi olan arkadaslarim insALLAH sizin sonucunuz pozitiff olur ve 9 ay saglikli bi hamilelik gecirir.sahlikla kucaginiza almayi nasip etsin ALLAHIM

canım benım aramızda 1gun vardı ve ıkımızde yıkıldıkmı desem tabıkı ınsan sonuc kagıdını gorunce bırden şok oluyor cok tuhaf aglayamıyorsun bıraz sonra dokuluyor yaslar gozlerınden ınsanın.olsun canım demekkı bukez ıkımız ıcınde olmıcakmıs.sen tam anlamıyla adet oldunmu.ben transferın 13,gunudeyım kan degıl lekelenme bıle olmadı.ınanmazsın valla sankı hala hamıleymsım gıbı hıssedıyom ınsan kan gormeyınce ne bıleyım umıdı kesılmıyor.bana bılgı verırmsıın.benden akıntı gelıyor sarımsı bu aralar.

Back
X