Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

zuhale canım hep o soruyu soruyoruz ben çok kez sordum.allah daha kötü dert vermesin.biraz sabırlı olacağız

kızlar ben geldim 10 dk yazıp çıkıcam hemen eve geçmeden bi uğrayayım dedim net cafe ye, vaktim yok geçmişi okuyamadım... gizoşumla konuştuk ona biraz atardım durumları... ayşm nasıl gidiyo sanırım aynı gün toplama yapılacakmış bize

bu arada benim kasıklarım bi tuhaf adını koyamıyorum ağrı da değil sanki orada bişey var gibi :S
kızlr vallahi öslüyorum sizleri

yumoşlar işte canım inşallah hayırlı uğurlu olurlar güzel haberler alırız sizlerden bizede moral olursunuz

amin canım biraz hazırlıklıydım ama ne kadar hazırlıklı olursan ol insan neden diyor neyse allah isteyen herkese versin

insan ne kadar hazırlıklı olsada çok kötü olunuyor kavuşup kaybetmek daha kötü oluyor neden niçin desek de herşey allahtan verende o alanda o inşallah birdakinde herşey yolunda gider
bende kaybettim bebeğimi 8. haftada aldırmak zorunda kaldım ama biliyorum allahım bir gün verecek hepimize inşallah

meldirim gidip geliyorum işte iki günde bir, yarın belli olucak toplma günü büyük ihtimalle yarın akşam yaptırcak çatlatma iğnesini, 11-12 yumurta var dedi, şu yumurta olayından ben anlamıyorum sanki ben daha az görüyorum ama yalan söyleyecek değil herhalde dr :))))))))

ewt kızlar malesef oldu diyipde kaybetmeyi yaşamak çok zor allah hepimize sabır sağlık versin de bu yolda amacımıza ulaşalım inşallah

slm kızlar ben geldim dra gittim gene bugün sabah gene gidecem geçmişe bakamadım

2 kez e2 için kan aldı sonra dün gerek yok artık dedi...200 den 175 e düştü doz, iyi gidiyor ne hızlı ne yavaş büyüyor olması gerektiği gibi dedi... memnunum doktordan ama çok genç en başta bi önyargıyla yaklaştım onuda aşamıyorum içimde sanırım... hep yanlış bir şey yapar diye korkuyrum...

maralcım nasılsın canım bizde seni özledik olsun herşey yolunda gitsinde biz yine görüşürüz dimi

Back
X