Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar selam.ben de dün transferimi yaptırdım.bekliyorum şimdi...tek sıkıntım,aşırı gaz problemim var.kasıklarım ve sırtıma vuruyor ağrı.çok fenayım yani.napmam gerek acaba?normalmiş ama canım yanıyo valla ya...

canım transferin hayırlı olsun
sana bebeişini getirsin
canım yyaaa bne transferimde kasıkmağrısı dışında pek şikayet yaşamamıştım çok fazla bir bilğim yok
ama bol bol dinlen ayaklarının altına yastık koy ve uzan

sağol canım ya..ama kasıklaırm ne kadar daha ağrıycak böyle?bu gaz ne zaman gidecek?çaresi ne ?çocuk gibiyim hem korkuyorum hem çaresizm...

sağol canım ya..ama kasıklaırm ne kadar daha ağrıycak böyle?bu gaz ne zaman gidecek?çaresi ne ?çocuk gibiyim hem korkuyorum hem çaresizm...

canım eğer anestzi altında yapılmışsa transferin gaz sorunu ondan olabilir
ama benim dr kasık ağrılarının olması iyidir embiryolar tutunuyorlar demişti

birde merkezi arayıp sorularını direk sorrabiliyorsan eğer dr ve ya hemişirene onlar daha iyi bilgi verirler sana

hadi ya?embriyolarım tutunuyo mu yani şimdi:))çekerim o zaman sancımı :))aradım hemşireyi şimdi.progestron alıyoruz ya şimdi o gaz ve kabızlık yapıyomuş.birkaçgün sürermiş.karşılaşılan bir problemmiş.umarım geçer biran önce..

hadi ya?embriyolarım tutunuyo mu yani şimdi:))çekerim o zaman sancımı :))aradım hemşireyi şimdi.progestron alıyoruz ya şimdi o gaz ve kabızlık yapıyomuş.birkaçgün sürermiş.karşılaşılan bir problemmiş.umarım geçer biran önce..

hayırlısı olsun ay-ser inşallah hamişş haberini alırız.bende bugün rüyamda gördüm embriyolar tutunuyomuşta hissediyomuşum hayırlısı sevgiler

merhaba kızlar nasılsınız
ay-ser canım transferin hayırlı olsun inşallah bebeğin sıkıca tutunurda hiç bırakmaz seni gaz problemi olabiliyor hepimiz yaşadık bunları ama bazılarında daha fazla oluyor kendini ve ayaklarını sıcak tut bir de bol su iç ve dinlen inşallah herşey yolunda gider

yeteer canım sen nasılsın nasıl gidiyor iyisindir inşallah

sel canım inşallah bebeğin tutunur sana ve hayırlısıyla sağlıkla alırsın kucağına

nevinim canım şimdi yumoşların toplanmıştır inşallah hepsi çok kalitelidirler inşallah transferden sonra tutunurlar ve hep yanında kalırlar
canım benim bak bugün dışarı çıktılarya ilk doğum günleri:))))

günaydınn kızlarr ayserrr benimde ilk denememdee çokk gazım olmuştuu...bu denememdee ne olurr bilmiyorumm daha transferim olmadıı....
benim yumurta toplama işlemimm iyi geçtii kızlrrr..bi sorun yaşamadımmm......heyecan ve korku vardııı fakat ameliyathaneye inip o şeker dr.u görene kadardııı.....yumurtalarımı bahçeciden esra hanım topladıı ve bana ilk sölediği şeyy ne güzelll çok yumurtan var olduuu buda beni rahatlattıı uyumadan öncedee hadi inşş 2 kızın olurr birinide bana verirsin dediii....öle uyuymuşumm kendime geldiğimdee odadaydımm ve çok ağrım olmadııı...zaten 1 saat bile yatmadann eve gönderildimmm...zaten evdede pek yatmadımm iyiyidim yaniii....16 tanede yumurtam toplandııı bugünn saat 2 dee haber vericeklermiş......
nevincimm gelir gelmezz yazzz haberini bekliyorummm...

hilal canım benim hadi hayırlı olsun 16 yumurta çok güzel maşallah inşallah hepsi çok iyi olurlar transferinde çok güzel olur inşallah gelsin bebişler artık seninde iyi olmana sevindim canım
gelişmelerden haber et tamam mı herşetin yolunda gitmesi için hepinize çooook dua ediyorum allah hepimizin dualarını kabul etsin

inşş canım tutunurlar sana sıkı sıkı rabim emeğini boşa çıkarmasın inşşş

merhaba kızlar nasılsınız
ay-ser canım transferin hayırlı olsun inşallah bebeğin sıkıca tutunurda hiç bırakmaz seni gaz problemi olabiliyor hepimiz yaşadık bunları ama bazılarında daha fazla oluyor kendini ve ayaklarını sıcak tut bir de bol su iç ve dinlen inşallah herşey yolunda gider

yeteer canım sen nasılsın nasıl gidiyor iyisindir inşallah

sel canım inşallah bebeğin tutunur sana ve hayırlısıyla sağlıkla alırsın kucağına
sağol canım iyiyim
günaydınn kızlarr ayserrr benimde ilk denememdee çokk gazım olmuştuu...bu denememdee ne olurr bilmiyorumm daha transferim olmadıı....
Benim yumurta toplama işlemimm iyi geçtii kızlrrr..bi sorun yaşamadımmm......heyecan ve korku vardııı fakat ameliyathaneye inip o şeker dr.u görene kadardııı.....yumurtalarımı bahçeciden esra hanım topladıı ve bana ilk sölediği şeyy ne güzelll çok yumurtan var olduuu buda beni rahatlattıı uyumadan öncedee hadi inşş 2 kızın olurr birinide bana verirsin dediii....öle uyuymuşumm kendime geldiğimdee odadaydımm ve çok ağrım olmadııı...zaten 1 saat bile yatmadann eve gönderildimmm...zaten evdede pek yatmadımm iyiyidim yaniii....16 tanede yumurtam toplandııı bugünn saat 2 dee haber vericeklermiş......
Nevincimm gelir gelmezz yazzz haberini bekliyorummm...

hayırlı olsu yumoşların
çok sevindim kaliteli embiyolar oluşun
inşşşş öğleden sonra güzel herbler alırsın canım
rabim emeğimizi boşa çıkarmasın inşşşşş

hilalcim hayırlısı olsun senin de.umarım hepsi sağlıkla döllenip mükemmel embriyolar olurlar.sana geldiklerinde de seni hiç bırakmazlar..bolbol dua et:)ben hep öyle yaptım.benim 9 tane alındı,8 tanesine işlem yapılabildi,4 tanesi döllendi ama sadece 3 ü iyi gelişti.tam kıtıkıtına yani.senin daha fazla şansın var negüzel:)))

sağolll aysercimmm....inşşş güzel güzell dönlenirlerrr....benden öncesinn transferinn olmuşş inşş sende güzell sonuçç alırsınnn ocaktaaa.....

inşşş eylül ablacımm ve yetercimmmm.......sabırsızlıkla aramalarını bekliyorummmm......

hilalcim hayırlısı olsun senin de.umarım hepsi sağlıkla döllenip mükemmel embriyolar olurlar.sana geldiklerinde de seni hiç bırakmazlar..bolbol dua et:)ben hep öyle yaptım.benim 9 tane alındı,8 tanesine işlem yapılabildi,4 tanesi döllendi ama sadece 3 ü iyi gelişti.tam kıtıkıtına yani.senin daha fazla şansın var negüzel:)))

kızlar rabim emeklerinizin karşılığını versin
inşşşşşş yeni yıla bebeişlerinizle girin inşşşş

benim öyle bir şansım olmadı.zaten 3 tane kaldı elimizde,3ünü de koyduk...kısmet.dondurulmuşu da şansın devam ediyo demektir..bekle bakalım şimdi hergün telefon.nolmuş,ne kadar gelişmişler diye???

Back
X