Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canımm inşşşş dondurulmuşlara gerek kalmazzz vee bu denemendee evladına kavuşursunn....hergün arıyolarmııı ayserrr???bugünn biz arayıpp sonucu öğrendikk...biz size haber veririz dedi...nerde oturduğumuzu sorduu o gün içinde arayıpp hemen gelinde diyebiliriz denildii bizee..

evet hergün aradılar beni..durumlarını bildirdiler.en son dün sabah aradılar saat 8 de.9buçuk gibi burada olun dediler.evimiz yakın hastaneye diye.bilgi veriyolar yani,embriyoların durumunu

eve geldim bende annenmlerdeydim.
benim çok sancım oldu zaten üç gündür sancım çoktu uyandığımda çok daha sancım oldu zor geçti yani yarın bakalım ne olmuş ne olacak arayacaklar.

niyee sancın oldukiiiii..ağrı kesici felanda veriyorlarrr....neyse atlattın canım geçmiş olsunnn...kaç tane yumurta toplamışlarr sordunuzmu nevincimmmm

nevinnn kanama oldumu sendeee????benim yumurta toplamadan sonraa az az kanamam olduu ve halada oluyorrr.....

evet var kanamam galiba 15 gözümü açmadan sordum kaç yumurta diye dr bişey dedide tam hatırlamıyorum.oluyomuş kanama canım. halen sancım var ya kasıklarım ezik sanki içten

slm hanımlar geri döndüm:)))
yazdıklarınızı hep takip ettim merak etmeyin bişey kaçırmadım :)))))
yumoşlar toplanmışş nevinim hayırlı olsunnn bebeğin gelsin kollarına
maralım la görüştüm yarın toplnıcak onunda nasipse
nerde emek veren varsa RABBıM emeklerinin karşılığını nasip etsinnnn
hanımlar herkese hayırlı olsun
sanırım hepimiz sırayla hamiş haberleri vericez
bende kontrole gidiyorum yarın..... bugün sabah hastalandım .........
bende heyecanlıyımmmmm
hepinizi öpüyorummm canlarrımm

benim sayfam yeni sizlerin yazdıkları cok hosuma gitti tüp bebek yaptırdım 10 gun once dün test taptırdım hamileyim darısı tüm istiysnlere soru sorabilirsiniz her zaman yanınızda olmak isterim:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sağlıkla vaktinde kucağına almayı bir ömür mutlu sağlıklı yaşamayı nasip etsin inşallahhh listeme senide yazacağım cnm
günaydınnn kızlarrrr gizemim yok bu gün benle idare edeceksiniz artık :)
son iş günü ama ankarada felaket sis var şirket görünmüyordu hatta dedimki aa şirket yok olmuş hadi geri dönelim :)
aslan melirim maşallah valla hiç aratmamışsın beni zaten kimsede sormamış hihiih

merbaha canım benide eklermisin listene eskişehir tıp fakültesi 2.denemem olucak hazırlık aşamasındayın daha tahlillerim yenileniyor allahım herkese bu yolda sabır ve isteyen herkese versin...
tabiki eklerim hayırlı olsun inşallah

selam listede bulunanlardan bir arkadaşımız hamile hituci onu da güncellerseniz eğer umutlar biraz daha artar......... kendisi PGT yöntemiyle hamile kaldı
tekrar hoşgeldin aramıza bizden ayrı kalmak mümkünmü

buradayım canım az önce geldim eve evet bugece çatlatacaz.
acaba bu iğeneden kaynanalarada yapılıyormuyduuuuuu:)))))))))))))))))))))))))))
inş. kızlar ya bir de şu konuyu araştırıyorum ve sizlerede söylemek istiyorum gebelikte veya tedavide tavuk yemeyin düşüğe sebep oluyor..

ah be nevinim kaynanalar zaten çatlak ihtiyaçları yok
onlar bizi çatlatırlar ancak

hihoyyytBenide ekleyin listeye arkadaşlar
sanırım listede varsın cnm ama bi kontrol edip güncelleyeceğim

marhaba arkadaşlar bende varım, 31 aralıkta regl olcam ve 1 ocakta tedaviye başlıcam inşallah, sebepsiz infertiliteyim 3 yıldır bebek için uğraşıyorum beni de listeye eklermisiniz? anatolia tüp bebek merkezine gidiyorum drum Bülent Traş.
canım hayırlı olsun tedavin senide ekliyorum tabiki listeye

kızlar selam.ben de dün transferimi yaptırdım.bekliyorum şimdi...tek sıkıntım,aşırı gaz problemim var.kasıklarım ve sırtıma vuruyor ağrı.çok fenayım yani.napmam gerek acaba?normalmiş ama canım yanıyo valla ya...
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

günaydınn kızlarr ayserrr benimde ilk denememdee çokk gazım olmuştuu...bu denememdee ne olurr bilmiyorumm daha transferim olmadıı....
benim yumurta toplama işlemimm iyi geçtii kızlrrr..bi sorun yaşamadımmm......heyecan ve korku vardııı fakat ameliyathaneye inip o şeker dr.u görene kadardııı.....yumurtalarımı bahçeciden esra hanım topladıı ve bana ilk sölediği şeyy ne güzelll çok yumurtan var olduuu buda beni rahatlattıı uyumadan öncedee hadi inşş 2 kızın olurr birinide bana verirsin dediii....öle uyuymuşumm kendime geldiğimdee odadaydımm ve çok ağrım olmadııı...zaten 1 saat bile yatmadann eve gönderildimmm...zaten evdede pek yatmadımm iyiyidim yaniii....16 tanede yumurtam toplandııı bugünn saat 2 dee haber vericeklermiş......
nevincimm gelir gelmezz yazzz haberini bekliyorummm...

hilal şeker arkadaşım hayırlı olsun inşallah dualarımız sizinle
sen nevin ayşem ve maralım hepinizin peşpeşe mutlu haberlerini alacağın inşallahhh

kızlarr slm nasılsınız?
nevinim ayşem allah yardımcımız olsun bnm pazartesi toplanacak yumoşlar, dün doktordaydım çoğu daha 16 mm civarındaydı bir tanesi 20 olmuş (o gitti herhalde), bu akşam çatlatma iğnemi yapıyorum, Cuma günüde transferim var giremezsem nete dularınızı eksik etmeyin... ben hepimiz için okuyorum sizlerede yolluyorum allah kabul etsin inşallah...

kızlar allah yardımcınız olsun.nevın canım senınde.a.acele arkadasım senınde.nekadar buyuk heycan vardır ıcınızde hepınızın duygularnı cok ıyı anlıyorum.allah once ıyı yumuoslar daha sonra ıyı bır sekılde dollenıp cok cok hucreler halıne gelmeyı nasıp etsın.kızlar transferlerıızı bızede haber verın.allah gonlunuzdekının hayırlısını versın.

eve geldim bende annenmlerdeydim.
benim çok sancım oldu zaten üç gündür sancım çoktu uyandığımda çok daha sancım oldu zor geçti yani yarın bakalım ne olmuş ne olacak arayacaklar.

cnm bnm hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah

gızemcım gunaydın.ne yaptın hastanede.tedavı ne alemde.esının ıctıgı kecı boynuzunun etkısı olmusmu.tahlıl yaptırdınızmı.bnde bugun 5,gun ıcrıyorum valla sabah aksam.ulun bey esıme bırde urologumuz gorsun senı dedı.belkı spermlerınıde dondurablırlermıs.bayagı dusuk hazırınıda her ıhtımale karsı donduralım sonra 2,denemede kalmayalım dedı bakalım umudum vıtamınlerle bır kac ılacı daha var ve kecı boynuzu bakalım faydası olcakmı.

songülüm canım benim hayırlı haberlerle gel cnm bnm
maralım ve ayşeminde bugün toplamaları allah yardımcımız olsun

gullucan cnm.ürologa gittik prof.a kocaeli ünive biliyosun
tahlil sonuçlarını bugün gidip alıcam öğlenden sonra yokum yani
dr eşime dediki sadece sigarayı bırak sayı iki misli artıcak ama eşimde nere o irade laf dinlemiyoki
keçi boynuzunu falan sordu dr dedi bi fayası yok ilaçla %5 oranında düzelme olur yani çaresi tedavisi yok dedi
tek yok ddaha fazla ilerlemeden tüp dedi
bu arada kocaeli ünivde tüp bebek 1,750 ilaçlar hariç raporluya 850tl
biz türküyede memorial den ve almandan sonra en iyi merkeziz dedi
eşimde hemen yedi şimdi diyoki orda yaptıralım

kızlar uzun protokolle yumurta gelıstırenınız varmı.doktor bey bana 2,denemede sana uzun protokol denıcez dedı.bunun ne farkı var.bana bılgı verırmısınzı.doktora sormak aklıma gelmedı.

Back
X