Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gullu boğma kızı hemen yaaa az alışsın sonra sorarsın zaten sıkıntısı var döverim seni heeee

kız ben aynı anda kaç oyun oynuyorum sizle konuşuyorum iş yapıyorum
bide netten satış yapıyorum hihihihi

çok hızlıyım cnm sizde yapın valla benim satış yaptığım şeylerden satabilrisniz mesela

Kzıım kızı ısındırmadan baksana kacırdım ya ben oyle senın gıbı marıfetlı degılım canım benım basımda 18 tane memur var hepsıne tel bagla tel ac
ancak yetısıyor hee bırde faturaları kargoya hazrlıyorum zaten sıkma benı aaaaaaaaaaa kızm benım cok para kazanda bızede 2,deneme borc verırısın barı bacıım

bende bu pc çöpe atsam yeridir en iyisi şu adres defterine sabredeyimde geçireyim şu pc değişsin deli ediyo beni

gullu hihihiihih yeterki kazanıyım yavyum ne demek ne borcu tatlım

maldirim kurtul artık şu hurdadan yaaa

kız gullu sor bacım sor ama hemen kendinde olacakmış gibi sorma sen sor ben bildiğimi yazarım takıldığım diğer sitede kendi teşhisimde olan herkese neler anlattım sayfalarca deneme ve dr. çok değiştirince insan uzmanlaşıyor :) bir sürü benim durumumda olan insan parasız ilaç aldı :) ilk başta aşılama şimdi tüp bebek hiç bir şey bilmiyordum neler öğrendim o yüzden hiç üşenmem yazarım vaktimde var :)

valla hurda oldu gizemim ama 1200 kayıtı yeniden yazmam lazım exele üşeniyorum salak bilg. geçiremediler programı neyse arada yazayım artıkda bitsin

kız gullu sor bacım sor ama hemen kendinde olacakmış gibi sorma sen sor ben bildiğimi yazarım takıldığım diğer sitede kendi teşhisimde olan herkese neler anlattım sayfalarca deneme ve dr. çok değiştirince insan uzmanlaşıyor :) bir sürü benim durumumda olan insan parasız ilaç aldı :) ilk başta aşılama şimdi tüp bebek hiç bir şey bilmiyordum neler öğrendim o yüzden hiç üşenmem yazarım vaktimde var :)

evet bacım aynen hem soruorum hemde acaba bende varmı yoksa ondanmı tutmadı dıyodum valla kız ınsan ıllakı etkılenıyor oyle deme okadar olumsuz yazan varkı ne yapayım ıster ıstemz etkılenıyorsun sagol canım bana zmanlarını ayırdıgın ıcın

att kulusturu hangı cagda yasıyoz kız telefondan ozel gorusmeyı kesıyorlarya pıntı herıfmı karımı neyse alsın sana bır pc canım ahhhh gelmım oraya gobegım yeter yere devırmeye kzım

kız güllücan valla gelip dövecem ama yaaaaa
delirttin benide heee
herkeste olan sende olacak diye bişi yok
yen şu duyguyu ama yaaa

kız güllücan valla gelip dövecem ama yaaaaa
delirttin benide heee
herkeste olan sende olacak diye bişi yok
yen şu duyguyu ama yaaa

YOK KIZ SINIRLENME SEN OYLE DEYINCE OYLE OLDUGUMU FARKETTIM ZATEN FARKEDIYODUMDA YOK OKADAR DEGILIM SIMDI KIZ ILK NEGATIFI ALINCA MILLETI OKURKEN YOKSA BENDE BUMU VAR SUMU VAR DOKTOR FARKETMEDIMI ACABA FELAN FILAN BIR SURU SACMALIK DOKTOR SENDE BIR SEY YOK DEDI BEN YINEDE OANKI DUYGULARLA OYLE DEME COKMUSTUM RESMEN CANIM YAA COK SUKUR IYIM 2,DE OLCAK BEN UMUTLUYUM HEMDE IKIZIM OLCAK BENIIIIM BILIYONMU TEYZESI NE BILEYIM KIZ OYLE HISSEDIYORUM ILKINDE BIRAZ UMUTSUZDUM NEDENSE OLMADI ZATEN.HADI KIZMA BANA YADA KIZ SEN O SINIRLE YAZIYI BITIRIRSIN HEHEHHEHEHHEHEzemuszemus

ıNŞALLAH CANIM BENıM HEPıMıZıN OLACAK eşimde geçen sefer kızım olacak benim diyordu aklıma gelince üzülüyorum ama kısmet değilmiş allahtan hayırlısı

kız gullucan kızmıyom sanada topla hemen bacım kendini bak ne güzel umutlusun işte yaa inşallah herşey gönlünce olur şekerim benim

M
kız gullucan kızmıyom sanada topla hemen bacım kendini bak ne güzel umutlusun işte yaa inşallah herşey gönlünce olur şekerim benim

canım tabıkı toplamaya calısıoyrum ama oyle kolay degıl sımdı aynı sende gırsen (tam bu ıse bak) benı yanlıs anlama yanı tupe dıyorum ınsan karnından ıgne poposundan ıgne ne bıleyım okadar ugra acılara sonra olumsuz oldumu ıste ınsan ıster ıstemez ılk zman cokuntude oluyor.ama esımde dıyor normale donmeye basladın dıyor cunku cok sınırlıydım evdede ama sakınlemeye basladık canım dua edelım bırbırımıze canlar kızlarımız ogullarımız olur hayırlsıyla ınsaalh

ohoooo nevin hanım gelecekte iki laf edeceğiz alooo sana diyorum gezgin nerdesin beyawww

Back
X