Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

M

canım tabıkı toplamaya calısıoyrum ama oyle kolay degıl sımdı aynı sende gırsen (tam bu ıse bak) benı yanlıs anlama yanı tupe dıyorum ınsan karnından ıgne poposundan ıgne ne bıleyım okadar ugra acılara sonra olumsuz oldumu ıste ınsan ıster ıstemez ılk zman cokuntude oluyor.ama esımde dıyor normale donmeye basladın dıyor cunku cok sınırlıydım evdede ama sakınlemeye basladık canım dua edelım bırbırımıze canlar kızlarımız ogullarımız olur hayırlsıyla ınsaalh

inşallah cnm bnm rabbim hakkımızda hayırlısını versin
benden sana tavsiye cnm benim her zaman kendinden daha kötü durumlarda olanları düşün şükret tüple bile olma ihtimali olmayan insanlar var napsınlar
ah heryerim delik deşik olsada bi çocuğum olsa diye ağlayanlar var ama şansları yok napsınlar
kuzum benim rabbimden hep dile sabırlı ol sakin ol ve normal yaşantına devam etmek zorunda olduğunu hiç unutma olurmu
biz burda çok negatif sonuç görük ama ayakta kalmak zorundayız biz yıkılırsak çok sevdiğimiz kocalarımız bizden daha çok yıkılır ne huzur kalır ne düzen zamanla nede sevgi
kızıyosun belki bana ama hayat böle bazı şeyleri çabuk atlatmak zorundayız
doğamızda var kadınlar güçlüdür ve güçlü olmak zorundadır
seviyorum seni bebetom :teselli:

kuzu eti ohhh hemde kuyu kebabı olarak olsa ahhhh bana bişiler oluyo yaaa
k.peder aradı nohut yapmışlar işten çıkınca bize gel dedi
nohut bahane son durumları öğrenmek için çağırıyolar bıktım artık yaa
resmen cinsel hayatım deşifre oluyo töbe allahım yaaa çok bunaldım sürekli aynı şeyi konuşmaktan offffffffffffffff şimdi derler 3 ay beklemek falan yok hemen başlıycaksınız ya banane ben başlamıyorum yaaa şansımı denemek istiyorum böle
hem ne olurki 3 ay sonra başlasam of yaaaaaaaaaaa

kimse yokmuuuu boğuldum bunaldım aloooooooooooooooooooooo
delürcem bigün alıcam elime bi oklava girişicem hepsine yaaa allahım bana sabır ver peygamber sabrı ver yarabbim her akşam onları görmekten gına geldi zaten yarın akşamda birlikte olucaz kusucam artık yaaaaaaaaaaa

delürcem bigün alıcam elime bi oklava girişicem hepsine yaaa allahım bana sabır ver peygamber sabrı ver yarabbim her akşam onları görmekten gına geldi zaten yarın akşamda birlikte olucaz kusucam artık yaaaaaaaaaaa
Canım ne yapıcaksın ıdare edıcez baska çare yok bızımde aynı durumlar basımızda ama 2.tup denememden sora uzaklştılar bızden para ısterız die sımdılık rahatım amn uzaklassın lar benım es faktoru hala ınanmıyolar üffffffffff bende bunaldım artıkmafoldumbenÇok üzgünüm çoook

bebetom listemizin 80. kişisi oldun tatlım
rabbim tez vakitte kavuştursun yavruna senide inşallah hayırlısıyla

ayy canım benım kocasıyla ormnantık yapmak ıstermıs cannım benıım.cok zordur yaaa her aksma her aksma.senın kocada bıraz sut kuzusu heralde.tamam yemek yemek guzeldır ama her aksdmada olmaz canım.kız sen kac senelık evlsın bakım.tek oglan senınkımı.canım belkıde sızın cocuk zman bulup yapılamadıgından olmazdır hıhııhıhıhıı

bebetom aynen bizimde öle eşimde sperm sorunu var 3 ay önceki sperm testi 4 milyondu bu haftaki 16 milyon 3 ay bekleme süresi verdi dr ilaç verdi eşime
ama hala baskı yapıyolar hadi başlayın diye ya ben zaten yeni evli sayılırım dr bile dedi acele etme diye yaaaaaaaa :((((((((((((((((((

gullucan o işe zaman buluyos allahtan ama geçen kış hep kaynanamlarda kaldık ozaman zaman bulamıyoduk hihihi
evimize sadece onun için gidiyoduk valla haftada 1 kere huahuahauah doğal gaz yok diye validede kalmıştık
1,5 senelik evliyim ben daha yaaaa :(((((((((((((((

kuzu eti ohhh hemde kuyu kebabı olarak olsa ahhhh bana bişiler oluyo yaaa
k.peder aradı nohut yapmışlar işten çıkınca bize gel dedi
nohut bahane son durumları öğrenmek için çağırıyolar bıktım artık yaa
resmen cinsel hayatım deşifre oluyo töbe allahım yaaa çok bunaldım sürekli aynı şeyi konuşmaktan offffffffffffffff şimdi derler 3 ay beklemek falan yok hemen başlıycaksınız ya banane ben başlamıyorum yaaa şansımı denemek istiyorum böle
hem ne olurki 3 ay sonra başlasam of yaaaaaaaaaaa

gızmecım sızınkıler problemı bılıyormu.bızde valla kımse bılmıyor hıc kımse hemde akrabalardan.sadece sız ve 5 tane daha arkadasım bılyoyr bıızmkıler oglum kısır dıye butun memlekete dagıtırlar oyuzden aslında dagıtmak soyle ıyı nıyetlılıkle anlatırlar.esım ve ben kımsenın bılmesını ıstemıyoruz.cunku ne bıleyım ya kımse bızı anlamıyorkı dımı.bu bızım hayatımız.

gullucan o işe zaman buluyos allahtan ama geçen kış hep kaynanamlarda kaldık ozaman zaman bulamıyoduk hihihi
evimize sadece onun için gidiyoduk valla haftada 1 kere huahuahauah doğal gaz yok diye validede kalmıştık
1,5 senelik evliyim ben daha yaaaa :(((((((((((((((

yaa valla zor bıızmde dogslgazımız yok ben soba yakıyorum aman rahat olayımda bosver.evet sen erkensın daha canım.valla o ıslerdesıtresle yapılmıyor ınsanın kandı evı gıbı yok dımı.

bebetom ne demek kuzum biz hep burdayız şeker istediğin zaman gel cnm benim muckkk

bebetom aynen bizimde öle eşimde sperm sorunu var 3 ay önceki sperm testi 4 milyondu bu haftaki 16 milyon 3 ay bekleme süresi verdi dr ilaç verdi eşime
ama hala baskı yapıyolar hadi başlayın diye ya ben zaten yeni evli sayılırım dr bile dedi acele etme diye yaaaaaaaa :((((((((((((((((((

OOOOOOOOOOOOOO mükemmel artmış ilaçmı arttırdı bu kadar gizoşcugum yaaaa benım esımınde 1750 ıdı en son kuşum ama acele etme bencede üüfff bu aileler herseye karışıyo be benıde ınanmayıp dr a gütürmüslerdı ılk ewlı oldugum zamanlarda sındıkte karışmıyolar bıze artık anladılar problem esımde dıe bıde para ısterız die kuşum ne var bır tek bu ogullarının çocugu olmuyor yardım etseler ne olur sankı kıÇok üzgünüm çoook

Back
X