Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Hosgeldın bebeton cum.hadı bakalım 3,olur ınsaalh.sen nerde denıyon.

Gızem yavas yavas sorım demı sonra bebeton kacarmı

gızmecım sızınkıler problemı bılıyormu.bızde valla kımse bılmıyor hıc kımse hemde akrabalardan.sadece sız ve 5 tane daha arkadasım bılyoyr bıızmkıler oglum kısır dıye butun memlekete dagıtırlar oyuzden aslında dagıtmak soyle ıyı nıyetlılıkle anlatırlar.esım ve ben kımsenın bılmesını ıstemıyoruz.cunku ne bıleyım ya kımse bızı anlamıyorkı dımı.bu bızım hayatımız.

yaa valla zor bıızmde dogslgazımız yok ben soba yakıyorum aman rahat olayımda bosver.evet sen erkensın daha canım.valla o ıslerdesıtresle yapılmıyor ınsanın kandı evı gıbı yok dımı.

kız güllücan ben geçen sene psikologa bile gittim mahvoldum yaa
bide bana dedilerki sonra ne var neden psikolojin bozuldu dediler yaaa
of yaaa offf diyorum başkada bişi demiyorummm kızlar ben birazdan çıkıcam haberiniz ola

AıLELERıN özlelliklede k.v. k.p. bilmemesi en iyisi sanırım sadece benim ailem va yakın arkadaşlarım biliyor bu da bana yetiyor be canlar allahtan hayırlısı. k.v. çok didikliyo azen ama bi şey demiyo artık son olanıda düşük biliyor diktirsek diyo onada acımadım değil... ama napalım söylesek dakka başı soracak gerek yok değil mi

gullucan kaçırma bak ben karışmam sonra :))))
hihihihiih

ebi nerdesin yaa sen gidince ben dedim seni gullucan kaçırdı hihihihi

of yaaa offf diyorum başkada bişi demiyorummm kızlar ben birazdan çıkıcam haberiniz ola

hanı kadınlar dah gucluydu kızım bız hassas yaratılmısız hemen ıncınırız.hemen herseyı kafaya takarız benıde gorsen oyle vurdum duymaz gorunurum hep gulerım ama benı anlayanlar oldugu zamanda cesmelrı acarım sen nıye psıkologa gıttın ıyı geldımı barı.

İkimiz çok benzıyoz tek farkımız gizoş cugum ben 8 yıllk ewlıyım 33 yasındayım.Bende psıkologa gıttım ne yapım artık sındık ii yım kızlatr huuuşutarafagitti

AİLELERİN özlelliklede k.v. k.p. bilmemesi en iyisi sanırım sadece benim ailem va yakın arkadaşlarım biliyor bu da bana yetiyor be canlar allahtan hayırlısı. k.v. çok didikliyo azen ama bi şey demiyo artık son olanıda düşük biliyor diktirsek diyo onada acımadım değil... ama napalım söylesek dakka başı soracak gerek yok değil mi

adam yerine koydum ben anlattım büyüklerdir dedim ayıptır gizli iş yapmayayım dedim ama eşekliğin en büyüüğünü yaptım ben
resmen şeyim ortada konuşuluyo zannediyorum yaaa

AİLELERİN özlelliklede k.v. k.p. bilmemesi en iyisi sanırım sadece benim ailem va yakın arkadaşlarım biliyor bu da bana yetiyor be canlar allahtan hayırlısı. k.v. çok didikliyo azen ama bi şey demiyo artık son olanıda düşük biliyor diktirsek diyo onada acımadım değil... ama napalım söylesek dakka başı soracak gerek yok değil mi

Haklısın en güzelını yapmısın canım sen keske bende sülemeseydımmkaydirigubbakcemile5

ayy canım arkadaşım gizemcim öyle deme yaaa işte ayarları yok bunların takma kafana yarın görüşürüz hoşçakal

Back
X