Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ben cok beyendim acaba benide yazarmisin bende tüb bebek yabma asmasindayim sonra insallah orada hamile diye okumak isterim

arkadaşlarrr gizem_in bu topiği açan arkadaşımız ama yönetimle aralarında bazı sorunlar oldu ve artık kk girmiyorrrr

20 ocakta transferim oldu.bugün kan tahlili yaptırdım 54.1 çıktı nasıl sizce bu değer
:nazar:Hayırlı olsun bebeğin inş. 2 gün sonra iki katlar :emir_bebek: ama büyük ihtimalle katlanacak
günaydın yasminnnn nasıl oldunn sen ameliyatın iyi olmuştur sanırım hala agrıların varmıı senın günlerinde yaklaşıyor hangi aya dek geliiyor senın tedavi cnmmm:26::26::26:

İyi geçti ameliyatım ağrılarım yok ama kullandığım kan hapı ve dhea diye bir hap miğde bulantısı ve miğde yanması yapıyor sürekli uyku yapıyor 3 ay kullanıcam sanırım nisan mayıs başı gibi başlıcaz tüp bebeğe

Bahçeciye gittim ama tedavimi orada yaptırmaktan vazgeçtim ama iyi bir yer güler yüzlüler diğer merkezlere göre daha ilgililer inş. doğru yerde doğu zamanda bebeğine kavuşursun şimdiden kolay gelsin.

:nazar:Gözün aydın Allahım tamamamına erdirir inş. :emir_bebek::emir_bebek:

teşekkür ederim canım allah razı olsun allahım isteyen herkeze versin ve tamamına erdirsin inşaallah:nazar:

son 2 güne kadar hafif sancılarım ve baş dönmelerim vardı... ama bu aralar yok.. iyiyim.... sende var mı bir belirti???

bende benı zorlayan bir belirti yok artık bebek büyüdügü için acıkıyorum süreklı bişeyler yiyorum yemezsem güçten kesiliom uyku ve halsizlik var birde:26::26::26:

bende benı zorlayan bir belirti yok artık bebek büyüdügü için acıkıyorum süreklı bişeyler yiyorum yemezsem güçten kesiliom uyku ve halsizlik var birde:26::26::26:

canım benim ne güzel... senin transferin ne zaman olmuştu????... benim ki 14 ocakta... daha yeni bir belirti olmayabilir diye düşünüyorum... uyku hali hafif baş dönmeleri var sadece... gerçi kendimi dinleyecek halimde pek yok... gündüz çalışıyorum akşamlarıda mutlaka misafir geliyor... yoğun bir tempo... şu 7 şubat gelsede artık herşey belli olsa..

günaydınnnn... bugün nasılsın????

İçgüveyinden hallice işte hapları bıraktım eşim pazartesi gününe kadar bırak bide öyle deneyelim dedi dün akşamdan beri içmiyorum miğde bulantım kalmadı ama hala miğdemki hazımsızlık sürüyor...

Sen nasılsın

slmmm kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzz hava çok soğukkk

Son düzenleme:
Ben bilmiyorum gündür kafamı uzatmadım dışarı Allah kolaylık versin dışarda işi olanlara (eşimede:16:)

İçgüveyinden hallice işte hapları bıraktım eşim pazartesi gününe kadar bırak bide öyle deneyelim dedi dün akşamdan beri içmiyorum miğde bulantım kalmadı ama hala miğdemki hazımsızlık sürüyor...

Sen nasılsın

iyiyim canım... tşk ederim...antalya bile bu kadar soğuksa allah diğer illere sabır versin...

kızlar kafam çok meşkul.dün değerim 54.1 çıktı 11. gündü.bugün idrar tahlili yaptım tek çizgi çıktı.noluyor acaba .11. güne göre nasıl bi değer??????????????????????

kızlar kafam çok meşkul.dün değerim 54.1 çıktı 11. gündü.bugün idrar tahlili yaptım tek çizgi çıktı.noluyor acaba .11. güne göre nasıl bi değer??????????????????????

İdrar testleri yanıla biliyor bazen idrarda gebelik hormonu geç çıkabiliyor sen kan testine bak az kaldı sabret yarın test yaptıracaksın.

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/250399-kan-tahlili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.html

bu linke bir bak

Son düzenleme:

canım değerin gayet iyi bencee ve( benim bildiğim kadarıyla değlerin 70 ve üzeri olduğunda idrarda çıktını okumuştum)sen neden idrar testi yapıpta kafanı karıştırdın zaten kanda gebeliği görmüşsün hiç takılma canım idrara yarın yada diğer gin tekrar yaptır kan testii önemli olan değleriyin katlanmasıdırrr inşşşş her şey güzel olur senin için

bendede öle olmuştu kanda çıktı idrarda çıkmamıştı 3.hafta çıktı bnm idrarda sen kana bak kesin sonuç birde diger tahliline....:21::21:

Back
X